1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Sc ucasin prest SRL

CIF: 31146732
Descriere

Parca de Dezmembrari auto , marca Volkswagen , Audi , Skoda , Seat , Bmw , toate modelele pana in 2015

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garanție 180 zile

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Ucasin Prest SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0756619071.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Accept returul produsului numai in cazul in care nu prezintă urme de uzura

Livrare

Livrare din Raureni, jud. Valcea prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului poate sa difere in caz de km suplimentari și greutatea produsului

Contact şi hartă

Adresă: Raureni, nr. 71A, cod poștal: 240032, Raureni , jud. Valcea

0756.619.071

  • Ai o întrebare pentru Sc ucasin prest SRL?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de Sc ucasin prest SRL
Capac motor protectie Volkswagen Golf 4 2002 Hatch
Capac motor protectie Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Capac motor protectie Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Capac motor protectie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf...
Fulie motor vibrochen Volkswagen Golf 4 2002 Hatch
Fulie motor vibrochen Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Fulie motor vibrochen Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Fulie motor vibrochen provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf...
Galerie admisie Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1
Galerie admisie Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Galerie admisie Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Galerie admisie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf 4 An: 2002 ...
Supapa EGR Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Supapa EGR Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Supapa EGR Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Supapa EGR provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf 4 An: 2002 Varianta: ...
Pompa vacuum Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Pompa vacuum Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Pompa vacuum Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Pompa vacuum provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf 4 An: 2002 Varian...
Pompa apa Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Pompa apa Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9
Pompa apa Volkswagen Golf 4 2002 Hatchback 1.9 Pompa apa provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Golf 4 An: 2002 Varianta: Ha...