1. Piese Auto
  2. Despre PieseAuto.ro

Despre PieseAuto.ro

PieseAuto.ro - magazinul auto online nr. 1 de piese auto noi şi second hand din România

Peste 400 de parcuri de dezmembrări, 250 de magazine de piese auto şi mii de vânzători particulari din toată ţara sunt prezenţi pe platforma PieseAuto.ro, aşa că aici gaseşti rapid orice piesă auto, la preţul ales de tine (unic în România!) şi poţi cumpăra în siguranţă şi cu încredere.

Beneficii aduse de PieseAuto.ro:

Varietate: Cu siguranţă găseşti piesa căutată printre cele peste 3 milioane de piese de schimb şi accesorii, peste 46.000 de maşini dezmembrate şi peste 3000 de oferte directe făcute de vânzători zilnic. Trebuie doar să alegi dacă vrei o piesa nouă sau second hand şi la ce preţ.

Preţ bun: Numărul mare de vânzători şi piaţa concurenţială, creată prin sistemul de ofertare din partea vânzătorilor la rubrica Cereri Piese fără a vedea preţul oferit de ceilalţi, precum şi numărul mare de piese te ajută să obţii cel mai bun preţ posibil. Rămâne să alegi preţul corect şi să negociezi cele mai bune condiţii pentru tine.

Siguranţă: Spre deosebire de alte site-uri de anunţuri unde nu ştii de la cine cumperi, aici fiecare vânzător are un istoric online bazat pe calificative. Poţi vedea în acest fel ce experienţă au avut alţi cumpărători cu un anumit vânzător şi să îl alegi pe cel în care ai cea mai mare încredere. Vânzătorii GOLD, PREMIUM şi PLATINUM sunt verificaţi suplimentar de noi astfel încât surprizele nu au cum să apară. Poţi apela oricând la serviciul de mediere, oferit gratuit de PieseAuto.ro, dacă ai lansat comanda prin intermediul butonului de "Comandă acum" sau "Acceptă oferta".

Uşurinţă: Pentru a-ţi uşura procesul de găsire a piesei căutate, am creat secţiunea de "Cereri Piese", unde tu spui ce vrei (cu cuvintele tale) şi vânzătorii sunt cei care îţi fac oferte (Serviciu gratuit unic în România!). După ce ai adăugat o cerere, toţi vânzătorii sunt înştiinţaţi şi aceştia încep să caute piesa pentru tine. Ei îţi vor face oferte şi tu trebuie doar să compari preţul, calificativele vânzătorului, oraşul şi să alegi OFERTA CÂŞTIGĂTOARE în deplină siguranţă, fără bătaie de cap şi mai ales fără griji.

Totul pentru maşina ta într-un singur loc:

- Vânzători cu reputaţie pozitivă: o poţi verifica uşor prin istoricul de calificative primite de la clienţi.

- Parcuri de dezmembrari din toate colţurile ţării: sigur găseşti cel putin o maşină ca a ta la dezmembrat!

- Magazine de piese auto consacrate: ele îţi pot face rost de piese noi pentru orice maşină şi îţi asigură consiliere în alegere.

- Vânzători verificaţi: toate magazinele de piese auto şi parcurile de dezmembrări marcate ca Gold, Premium și PLATINUM sunt firme serioase, au contract încheiat cu noi, adresa verificată şi vechime în domeniu.

- Piesele beneficiază de GARANŢIE şi posibilitate de RETUR conform explicaţiilor din pagina fiecărui anunţ.

Cum găsesc cel mai uşor piesa auto de care am nevoie?

- Foloseşti câmpul de caută piese scriind numele piesei pe care o cauţi după care filtrezi rezultatele în funcţie de model, preţ, judeţ si alte filtre specifice.

- Cauţi o maşină ca a ta în rubrica de dezmembrări auto şi ceri detalii vânzătorului ales pentru piesa dorită de pe acea maşină şi el îţi va răspunde cu o ofertă pe care o poţi accepta pentru a comanda piesele.

- Adaugi o cerere de ofertă, gratuit, în care specifici maşina şi piesa/piesele căutate. Vei primi oferte de la vânzători şi nu trebuie decât să alegi dintre ele.

Se potriveşte piesa asta pe maşina mea?

Adresează o întrebare vânzătorului prin formularul de pe site prezent în pagina fiecărei piese şi acesta îţi va da lămuriri suplimentare despre compatibilitatea cu maşina ta şi orice alt detaliu pentru că el are experienţa necesară acumulată în ani de activitate.

Este OK ca tot timpul să aleg cel mai mic preţ?

Tu trebuie să alegi PREŢUL CORECT! Atunci când alegi oferta câştigâtoare sau când faci o comandă, verifică cu atenţie calificativele pe care le are vânzătorul. Aceste calificative sunt acordate de alţi clienţi care au cumpărat de la acel vânzător, calificative pe care le vei acorda şi tu după ce tranzacţia este finalizată. Numărul de steluţe şi procentul de calificative pozitive ale vânzătorului îţi garantează o experienţă de neuitat pe care o vei recomanda cu siguranţă şi prietenilor tăi. Cere poze cât mai detaliate la piesele sh pentru a vedea urmele de uzură şi citeşte cu atenţie informaţia despre costul de livrare, garanţie şi retur. Nu întotdeauna cel mai mic preţ este cel mai bun aşa că îţi recomandăm să alegi preţul corect pentru tine!

Cine îmi montează piesele?

După ce ai gasit piesele pe care le doreai, la preţul corect, le poţi monta în orice service doreşti sau te putem ajuta tot noi să găseşti şi un service auto pentru buzunarul tău.
Adaugă gratuit o CERERE DE MANOPERĂ în care să descrii operaţiunea pe care service-ul trebuie să o facă maşinii tale. Service-urile din zona ta geografică vor primi cererea de manoperă pe care o adaugi şi îţi vor face cea mai bună ofertă a momentului. Toate service-urile auto prezente pe site au poze reale de prezentare şi tarife afişate astfel încât să nu ai suprize, ştiind exact unde trebuie să ajungi şi ce vei găsi acolo.

5 sfaturi pentru a cumpara piese auto în siguranţă

- Îţi recomandăm ca tot timpul să lansezi comenzile doar prin intermediul site-ului folosind butonul "COMANDĂ ACUM" sau "ACCEPTĂ OFERTA". Vânzătorii nu plătesc comision la fiecare piesă vândută aşa că nu trebuie să eviţi comanda prin site din cauza aceasta. În felul acesta beneficiezi de SERVICIUL DE MEDIERE oferit de echipa PieseAuto.ro în cazul în care întâmpini orice fel de problema cu vânzătorul/piesa respectivă.

- Nu plăti bani în avans pentru o piesă decât dacă ai semnat un contract ferm cu firma respectivă!

- Foloseşte butonul de "Raportează neregulă" dacă observi ceva ce nu pare în regulă, iar noi vom lua măsuri în cel mai scurt timp.

- Pune întrebări suplimentare şi cere poze detaliate oricând îţi este ceva neclar.

- Verifică vânzătorul, verifică părerile altor cumpărători care au lăsat calificative şi compară mai multe preţuri pentru aceeaşi piesa, înainte să plasezi o comandă!


Îţi urăm succes la cumpărături şi o maşina cât mai fiabilă cu putinţă!