1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Chop Shop
Parc de dezmembrări:

Chop Shop

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Daca descoperi neconformitatea in primele 6 luni de la data achizitiei se presupune ca aceasta neconformitate a existat in momentul achizitiei. Daca trec mai mult de 6 luni va trebui sa dovedesti vanzatorului ca problema a existat in momentul achizitiei. In plus, ai 2 luni la dispozitie in care trebuie sa anunti vanzatorul ca ai sesizat o neconformitate, dar data anuntarii propriu-zise este cea de la care se determina daca trebuie sau nu sa dovedesti cand a aparut neconformitatea. Instalarea incorecta a produsului de catre vanzator (daca este obligatia acestuia) sau instalarea incorecta de catre cumparator, in cazul instructiunilor gresite furnizate de vanzator intra sub incidenta garantiei de conformitate a produsului. Atentie insa la utilizarea incorecta a produsului, pentru ca nu se considera lipsa de conformitate, vina fiind in totalitate a consumatorului in acest caz. Responsabil pentru lipsa de conformitate este aproape intotdeauna vanzatorul produsului sau serviciului, dar acesta poate proba ca nu a cunoscut viciul produsului in momentul vanzarii (nu a fost comunicat de producator), sau viciul nu s-a produs din vina sa, sau ca este vorba de un defect care putea fi observat in mod normal de consumator. Garantia de conformitate nu trebuie confundata cu garantia tehnica, cea clasica, care iti permite repararea produsului, fara costuri suplimentare, in cazul in care a avut loc o defectiune.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC CHOP SHOP SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0744583760 / 0752242205.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Pitesti, jud. Arges prin:

  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tarifele de livrare pot varia infunctie de dimensiunea,greutatea,volumul coletului si aria de acoperire a curierului.

Contact şi hartă

Adresă: DN65B, nr. Km 4, cod poștal: 110345, Pitesti , jud. Arges

0744.583.760

0752.242.205

  • Ai o întrebare pentru Chop Shop?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Echipa www.AutoAnglia.ro vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii și realizări!
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
La fel sa aveti si dvs
Sebib5 3 Cumpărător, Piatra-Neamt, jud. Neamt
Buna seara! maneta pentru polo 6 r la 100 lei e cea din imagine? un cod se poate? are butoane pt computer ? multumesc!
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
Da este cea din imagine
Gabrieli8 3 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua. Aveti plafoniera pt seat leon 1P?
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, va rog sa ne trimiteti poza cu ce model de plafoniera aveti.
Gabrieli8 3 Cumpărător, Bucuresti
Nu pot sa atasez poza. Dar este ca la golf 5 si polo.
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
100 RON, pt. comanda sa ne sunati pe numarul de mobil al firmei.
Homie_4u 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna seara, sunt interesat de cateva piese pentru un Ford Focus 2 facelift si as dori sa vin personal pentru ridicarea lor. Puteti sa-mi dati o adresa si un program de lucru? Multumesc!
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
Buna seara, suntem pe DN65B la km4, langa dealerul Toyota Pitesti (puteti cauta pe Google Maps locatia dealerului). De la Bucuresti luati iesirea de pe A1 catre Craiova, suntem pe partea dreapta inainte de intrarea in oras. Telefon 0752242205 sau 0744583760.
Homie_4u 0 Cumpărător, Bucuresti
Am inteles. Intre ce ore va gasesc la adresa ? Cel mai probabil voi ajunge sambata
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
L-V 9:00 la 18:00 S 09:00 la 12:00 Daca ajungeti mai tarziu de 12:00, sa ne sunati si vine cineva mai tarziu.
Homie_4u 0 Cumpărător, Bucuresti
Multumesc pentru informatii. O zi frumoasa!
Pl ChopShop 121 Vânzător, reprezentant Chop Shop, Pitesti, jud. Arges
Sanatate!