1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

ROBYALEX AUTO(LA LUNGU)

CIF: RO35035923
Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Perioada de garantie variaza in functie de fiecare produs si de anul fabricatiei, pentru motoare si cutii viteza se ofera pana la 60 de zile !

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ROBY ALEX AUTO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0740968702 / 0734156416 / 0747882622.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Costul returului este suportat de vanzator atunci cand produsul nu coincide cu cererea clientului ! Returul se accepta de catre vanzator in conditiile in care coletul este transmis cu verificare!

Livrare

Livrare din Fantana Mare, jud. Suceava prin:

  • Curier, cost livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Costul transportului variaza in functie de greutatea coletului, aria de acoperire si de suma de bani! pentru fiecare kg suplimentar se percepe 1 ron pe kg!

Contact şi hartă

Adresă: LA TEMELIE, nr. 3, cod poștal: 727566, Fantana Mare , jud. Suceava

0740.968.702

0734.156.416

0747.882.622

  • Ai o întrebare pentru ROBYALEX AUTO(LA LUNGU)?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.