Parc dezmembrari auto:

Dezmembrari Andrei

CIF: 47484446
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Dezmembrari Andrei are o experiențăîn domeniu de peste 10 ani, satisfăcînd mii de clienți de-a lungul anilor. Oferim cele mai bune servicii din domeniul dezmembrarilor auto. Suntem într-o continuă dezvoltare în acest domeniu, așadar avem grija de nevoile clientilor noastri, prin intermediul firmei Gabi Prima SRL incercam sa ajutam atat persoanele fizice cat si persoanele juridice intampinandu-i cu preturi accesibile, deoarece piesele provin din dezmembrarea autovehiculelor nu avem posibilitatea de a verifica functionalitatea tuturor pieselor din aceasta cauza oferim posibilitate de retur si garantie 30 de zile de la achizitia acestora. Suntem intr-o continua dezvoltare si incercam sa facilitam nevoile cumparatorului.

 

Pentru că ne-am extins pe nișa noastră, am încheiat și numeroase parteneriate cu mai multe Service-uri Auto care ne recomanda.

Oferim seriozitate si o calitatea impecabila a serviciilor, caci suntem pasionati de ceea ce facem!

Un client multumit, este obiectivul nostru!
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia legala se ofera in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 si cu OG 21/1992(r2) si completata privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.
Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie. Garantia este oferita produselor care prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va schimba sau restitui contravaloarea acesteia.

Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman(R.A.R)

In termenul de garantie, se asigura garantia produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau inlocuire.

Se acorda garantie pentru produsele comercializate dupa cum urmeaza:

- 30 de zile de la data livrarii pentru produsele de schimb.
- Pentru produsele consumabile si accesorii nu se ofera garantie (covorase auto, covorase portbagaj, capace roti, huse auto, odorizanti auto, lanturi antiderapante, suporti numere auto, cabluri pornire auto, etc), becuri, stergatoare parbriz, etc.
Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele, conform legii. Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe bonul si/sau factura de vanzare a marfurilor.
Daca, in urma examinarii produsului se va constata ca este necesara efectuarea unei expertize tehnice conform art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992-republicata, pentru stabilirea viciilor/neconformitatilor sesizate si cauza acestora, piesa va fi trimisa producatorului sau organului tehnic abilitat pentru constatarea acestor vicii. La finalizarea expertizei va vom comunica concluziile acesteia precum si modul de solutionare a sesizarii dvs. in termen de cel mult 15 zile de la primirea raportului de expertiza - astfel cum prevede art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992-republicata.
Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:
- Factura de achizitie, bonul fiscal sau chitanta de la curier
- Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare
- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj
- In cazul in care expediati piesa/piesele prin curier va rugam sa ne comunicati data la care ati predat piesa/piesele curierului si numarul de expeditie(AWB)
Gabi Prima SRL nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executata
- Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate
- Piesa a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator
- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit
- Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator
- Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura
- Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.
Returul: Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract,

- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.


Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere
Contravaloarea pieselor se va returna dupa receptionarea produselor.

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC AUTO PARTS ANDREI SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
se acorda retur la produsele montate in service uri autorizate

Livrare
Livrare din Botiz, jud. Satu-Mare prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul difera in functie de km suplimentari, kg., si volum.

Contact şi hartă

Adresă: Mioritei 185/A, nr. 185a, Botiz, jud. Satu-Mare

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari Andrei?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrari auto

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Bac0607 2 Cumpărător, Bucuresti
Salut. caut far dreapta skoda yeti 2016. codul este 5L1 941 016 C 17S
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,nu avem pe stoc modelul,multumim pt interesul acordat...
Autosoftstore 25 Cumpărător, Tartasesti, jud. Dambovita
Doresc poze
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua, la ce piesa doriti poze?multumesc...
Liac1 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Buna ziua, am solicitat modul confort Mini Cooper pretul e ok. Dupa ce verificati seria, sa corespunda cu cea pe care am trimis-o ( poza) trimit comanda Cseke Elisabeta Timisoara
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua. V-am trimis pe Whatsapp poză cu codul care avem noi. Mulțumim o zi bună
Sevoejr 6 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! La servafrana pt seatul cordoba din 2004 pretul este ok. Astept un semn de la dumneavoastra pt finalizarea comenzii, va multumesc.
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua. ati acceptat oferta de la o alta firma de dezmembrari iar, ca sa putem verifica avem nevoie de codul de pe servofrana dvs. multumim
Tavi1935 2 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua ,va rog trimitetimi o poza cu oferta dumneavoastra referitor la pompa de injectie audi a4/b5 tdi 90 cp 66kw
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Scrieti va rog un mesaj pe whatsapp ca sa va trimitem poze Multumesc!
Andonebog 3 Cumpărător, Liteni, jud. Suceava
Am luat de la dvs. o polița portbagaj pentru un vw polo. Cu toate că am anulat comanda (lipsă un șnur), ați trimis-o totuși. Am luat coletul gandindu-mă că un șnur nu e o problemă. Dar am constatat că piesa nu e de la modelul de mașină pe care l-am dat și nu se potrivește. Cum fac să returnez piesa? Poate o schimbați cu una buna, nu vreau neapărat banii.
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,trimiteti va rog un nr cont si va viram banii inapoi...
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Ne cerem scuze,probabil a venit curierul si cu graba la pus si pe acela...
Andonebog 3 Cumpărător, Liteni, jud. Suceava
Nr cont : RO38 RNCB 0857 0987 3227 0001
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Va rog un nume
Andonebog 3 Cumpărător, Liteni, jud. Suceava
Andone Bogdan-Gabriel
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Am efectuat plata. Va multumim si ne cerem scuze pentru deranjul facut. O zi buna
Escamillio13 7 Cumpărător, Chisoda, jud. Timis
Vă salut! In legătură cu ușa stg față Citroen C3 pentru care am avut schimbul de mesaje, o cumpăr, dar as dorii dacă se poate și 2-3 poze cu ea. Adresa mea este Ciobanu Alexandru, Timișoara, str Gavril Musicescu Nr 70, tel 0721325595. Prețul pentru ușa l-ați stabilit dvs la 350 lei, ușa completă. Aș mai vrea să știu cu ce trimiteți? Mulțumesc mult și o zi bună!
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
A trimis colegul pe whatsapp,dar usa e goala...
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,nu am momentan..
Sangab04 40 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, gasesc la dumneavoastra pentru un VW Passat din 97 un: - Torpedou fara zgarieturi - Grila centrala de ventilatie (cea din bord) in stare buna ! - Maner interior (pasager) usa dreapta fata - Maner interior (pasager) usa stanfa spate Multumesc!
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua, Nu avem. Multumim!
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,ne cerem scuze, azi trimitem...
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,a trimis colegul...
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
,,,,
Autonaharneac 423 Cumpărător, Suceava
Buna ziua. Ati ofertat saptamana trecuta o bara spate si o armatura bara spate pentru VW PASSAT 1999. Mai e valabila oferta?
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Da mai e...
Gmatasaru 5 Cumpărător, Jilavele, jud. Ialomita
Buna ziua, am trimis ier o cerere pentru doua portiere fata spate dreapta și aripa fata , imi puteți da și mie niște poze va rog?
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,pt ce masina?eventual scrieti ceva pe whatsapp si va trimitem poze acolo...
Mihaelasav Cumpărător, Bacau
Bara fata mazda 2,model 2003-2007,hatcback,gasesc la dvs?
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Nu,nu avem pe stoc,...
Loru Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Niste poze va rog daca se poate
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,nu mai stiu daca mai am dar trimiteti cod ca sa verificam stocul,daca nu este pe cod,nu functioneaza toate dotarile....
Muale 17 Cumpărător, Stefanestii de Jos, jud. Ilfov
Buna ziua, mi-ati trimis luna trecuta oferta pt bloc manete semnalziare peugeot 307. mai este valabil?
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Nu mai stiu,depinde ce oferta a fost,cati bani si ce cod manete?avem mai multe pe stoc dar probabil am mai si vandut intre timp dintre ele...
Muale 17 Cumpărător, Stefanestii de Jos, jud. Ilfov
Maneta semnalizare pt Peugeot 307, mai aveți asa ceva? . Nu ii știu codul piesei.
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Trebe cod,trimitem degeaba fara cod,nu o sa functioneze toate,ne trimiteti inapoi,platim curierii degeaba ,daca vreti noi trmitem dar platiti curierul dus intors...250 bucata...
Muale 17 Cumpărător, Stefanestii de Jos, jud. Ilfov
96530933xt 345 724 25
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,destul de rar codul acesta,nu mai am pe stoc,o zi buna...
Mosulica 2 Cumpărător, Reghin, jud. Mures
Aveți cumva tulumbă golf 4 cu seria 1j1 614 105 Q. Parcă am primit mesaj de la dumneavoastră dar fetița a șters
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna,da mai am una pe stoc cu acest cod, daca doriti trimiteti adresa ,azi livram maine tre sa primiti,avem contract cu urgent cargus,se misca bine baietii,o zi buna...
Madalin8102 104 Cumpărător, Bucuresti
Salut! ai pt skoda rapid 2016 set plansa bord?
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Nu nu am modelul acesta deloc,o zi buna...
Horatiubal 1 Cumpărător, Dej, jud. Cluj
As vrea sa vad la clapeta mufa in special
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua, va rog sa-mi zice despre care masina e vorba
Dragos_dream 24 Cumpărător, Tulcea
Oglinda dreapta electrica?stare?pret?ford fiesta 1997
Pl Dezmembrariandrei 5367 Vânzător, Botiz, jud. Satu-Mare
Buna ziua nu mai am
Pagina 1 din 2
Anunțuri publicate recent de Dezmembrari Andrei
Dezmembram mazda 6 motor 2l diesel
Dezmembram mazda 6 motor 2l diesel
dezmembram mkazda precum si alte marci si modele de masini...
Armatura bara fata Mercedes E-Class W212 2012 Brea
Armatura bara fata Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 300 lei
Armatura bara fata Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 Armatura bara fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercedes E-Class W212...
Jante aliaj 17 Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.
Jante aliaj 17 Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 2000 lei
Jante aliaj 17 Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 Jante aliaj 17 provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercedes E-Class W212 An: 201...
Perne aer Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2
Perne aer Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 750 lei
Perne aer Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 Perne aer provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercedes E-Class W212 An: 2012 Varianta...
Brat stanga fata Mercedes E-Class W212 2012 Break
Brat stanga fata Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 150 lei
Brat stanga fata Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 Brat stanga fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercedes E-Class W212 An:...
Macara geam dreapta spate Mercedes E-Class W212 20
Macara geam dreapta spate Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 300 lei
Macara geam dreapta spate Mercedes E-Class W212 2012 Break 2.2 Macara geam dreapta spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercede...