1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. CraiovaDezAuto
Parc de dezmembrări:

CraiovaDezAuto

Descriere

Firma noastra are ca obiect principal de activitate "Dezmembrarile auto", importul si comercializarea pieselor auto second-hand.
Va stam la dispozitie cu o gama variata de piese de schimb pentru autoturisme din gama VW, Opel, Audi, Skoda si Seat si ne adresesam tuturor celor ce apreciaza si doresc piese de inalta calitate: persoane particulare, unitati service, dealeri si alte retele de vanzare.
Noi oferim clientilor nostri fiabilitate, profesionalism si seriozitate in furnizarea de servicii si produse oferite.

Mărci auto dezmembrate:
Audi, Opel, Seat, Skoda, VW
Categorii de produse vândute:
Faruri, Stopuri, Etriere, Usa fata, Fuzeta, Maner usa, Broasca, Macara geam electric, Aripa fata, Motor complet, Usa spate, Oglinzi, Dezmembrari auto, Amortizoare, Planetare, Brate si bascule, Radiator apa, Radiator clima AC, Electromotor, Alternator, Capota, Compresor AC, Bara fata, Haion, Cutie de viteze, Bara spate, Bloc lumini, Carcasa filtru aer, Cadru motor, Electroventilator, Carenaj roata, Bare stabilizatoare, Fulie vibrochen, Clapeta acceleratie, Punte spate, Galerie admisie, Armatura bara spate, Senzor vibrochen, Debitmetru, Vas lichid parbriz, Pompa ABS, Electroventilator clima AC, Arcuri auto, Kit ambreiaj, Sonda Lambda, Maneta semnalizare, Volane, Armatura bara fata, Calculator ECU, Volanta
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Firma noastra ofera o garantie de 30 de zile pentru produsele achizitionate, timp suficient pentru a verifica piesele.
Piesele beneficiaza de garantie daca montajul se face in service autorizat RAR

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC EURYALE MC SRL-D ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0784881919.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam piese retur daca se indeplinesc urmatoarele conditii:
- returul se face in termen de maxim 15 zile de la data ridicarii coletului;
- piesa prezinta insemnele de verificare ale firmei noastre;
- piesele sa nu fi suferit deformari sau alte defecte din cauza montajului incorect in service-uri neautorizate;
NU NE ASUMAM RASPUNDEREA IN CAZUL UNEI PIESE COMANDATE GRESIT DE CLIENT SI NU SE ACCEPTA RETUR PENTRU ACEASTA SITUATIE

Livrare

Livrare din Craiova, jud. Dolj prin:

  • Curier, cost livrare: 40 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Contact şi hartă

Adresă: Strada Principala, nr. 142, Simnicu de Sus , jud. Dolj

0784.881.919

  • Ai o întrebare pentru CraiovaDezAuto?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ifrim2 1 Cumpărător, Somova, jud. Tulcea
Poze pentru faruri opel astra h ?
Go CraiovaDezAuto 222 Vânzător, reprezentant CraiovaDezAuto, Craiova, jud. Dolj
Cereti poze pe oferta.nu pe pagina
Adia16 2 Cumpărător, Sibiu
Salut, am facut o comanda de debitmetru pentru un opel zafira a,z18xe. Produsul nu a ajuns inca la mine. Ma puteti ajuta cu numele firmei de curierat si un awb, ceva pentru a putea urmari comsnda? Multumesc, o zi buna!
Go CraiovaDezAuto 222 Vânzător, reprezentant CraiovaDezAuto, Craiova, jud. Dolj
Sunati.....
Pirvucristi1 0 Cumpărător, Bucuresti
Poze va rog .
Go CraiovaDezAuto 222 Vânzător, reprezentant CraiovaDezAuto, Craiova, jud. Dolj
Poze la ce??
Pirvucristi1 0 Cumpărător, Bucuresti
Oglinda , genti aliaj
Go CraiovaDezAuto 222 Vânzător, reprezentant CraiovaDezAuto, Craiova, jud. Dolj
Pentru ce masina???