1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. DEZ AUTO MERCEDES
Parc de dezmembrări:

DEZ AUTO MERCEDES

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acorda garantie 90 de zile conform legii in vigoare.

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ERY AND AUTO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0767921825.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam returul pentru piesele care nu se potrivesc, si in acceiasi stare cum a fost trimisa.

Livrare

Livrare din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov prin:

  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul difera in functie kg si de distanta, se percepe 1 ron /kg km suplimentar.

Contact şi hartă

Adresă: soseaua berceni, nr. 574, sector 4, Bucuresti

0767.921.825

  • Ai o întrebare pentru DEZ AUTO MERCEDES?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Christiaan49 12 Cumpărător, Resita, jud. Caras-Severin
După ce am avut o pompă pentru merceds meu E 240 complet cu Mercedes numărul cod OEM M-am trimis o pompă de un mercedes 350 totalul care nu corespunde cu cea a unui Mercedes E 240.I de asemenea returnate. banii inapoi? Nimic tipisch pentru o firmă mafide, atât de rău că pentru 100 de referință și numele și Ron. Johannes Christiaan Pastoor ( copi la facebook ) ?
Pl DezAutoMercedes 260 Vânzător, reprezentant DEZ AUTO MERCEDES, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
Pompa care a-ti trimis-o ca sa va returnez bani nu a ajuns la mine vorbiti la fan courier eu nu am cum sa va dau bani daca produsul meu nu s-a intors la mn
Pl DezAutoMercedes 260 Vânzător, reprezentant DEZ AUTO MERCEDES, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
Adresa de livrare Eryandauto Soseaua de centura nr 69 c popesti leordeni judetul ilfov