1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Dezmembrari Oravita
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari Oravita

Descriere

Suntem o echipa la inceput de drum care aspira la o calitate a serviciilor si a produselor care vor satisface mereu asteptarile clientiilor.
Parcul de dezmembrari contine o gama larga de marci de masini :AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN, FORD, PEUGEOT, FIAT, RENAULT ,MERCEDES, OPEL , DACIA ,DAEWOO, SUZUKI , NISSAN .
De asemenea suntem specializati si in vanzarea de elemente rare si USA de pe modelele VAG.

Mărci auto dezmembrate:
Dacia, Fiat, Skoda, VW
Categorii de produse vândute:
Broasca, Maner usa, Macara geam electric, Fuzeta, Capota, Usa fata, Faruri, Trager, Radiator apa, Climatronic, Usa spate, Oglinzi, Aripa spate, Stopuri, Brate si bascule, Planetare, Bare stabilizatoare, Etriere, Airbag, Dezmembrari auto, Bara fata, Grila, Armatura bara fata, Brat stergatoare, Aripa fata, Carenaj roata, Cadru motor, Scut Motor Plastic, Vas lichid parbriz, Capota portbagaj, Bara spate, Plansa bord, Ceasuri bord, Torpedou, Parasolar, Plafoniera, Oglinda retrovizoare, Volane, Consola centrala, Nuca schimbator, Cotiera auto, Scaune auto, Butoane geamuri electrice, Centuri siguranta, Plafon, Rulou portbagaj, Mocheta portbagaj, Motor complet, EGR, Clapeta acceleratie
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Perioada de garantie variaza in functie de fiecare produs.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC WOB DEZ SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0766474505.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returul produselor se accepta in termen de 5 zile lucratoare.
In cazul in care returul se face din vina vanzatorului, costul transportului pentru retur este suportat de catre vanzator.

Livrare

Livrare din Oravita, jud. Caras-Severin prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului variaza in functie de greutate colet, volum si aria de acoperire a curierului.
Pentru fiecare kg/km suplimentar se percepe aproximativ 1 RON.

Contact şi hartă

Adresă: BROSTENIULUI, nr. 10, Oravita , jud. Caras-Severin

0766.474.505

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari Oravita?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Echipa www.AutoAnglia.ro vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii și realizări!
Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Masini ieftine avariate: www.AutoAnglia.ro Asiguram transport!
Cumpărător,
Unde este locația?
Pr Sebastian.c 10 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Oravita, Oravita, jud. Caras-Severin
Va rog contactati-ma telefonic sa va dau detalii exacte. Multumesc