1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Raider

CIF: 4115313
Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
ATENTIE!
Garantia de Conformitate nu trebuie confundata cu garantia Tehnica/Comerciala/Conventionala. Vezi Legea L449/2003

GARANTIA DE CONFORMITATE ESTE DE 12 LUNI
Garantia de Conformitate reglementeaza obligația vanzatorului de a livra produse conform cu specificaţiile pe care el s-a angajat că le vinde, respectiv în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal,in scris, sau electronic.
Această Garanţie este independentă de Garanţia Tehnică/Comerciala/Conventionala si poate fi mai mică, mai mare sau egală cu aceasta.
Respectiv, conform Art. 9 si 5 din Legea nr. 449/2003 :
Art. 9. - Vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.
Art. 5
- Vânzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare.
- Se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:

* corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat consumatorului ca mostră sau model;
* corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
* corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
* fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

GARANTIA TEHNICA ESTE DE 30 ZILE
Garantia este oferita in baza principiului "Garantie la montare", iar termenul acesteia se scurge de la data, la care a-ti intrat in posesia piesei.
In cazul in care din diverse motive intemeiate, piesa nu poate fi montata respectiv verificata, in termenul acordat, aveti posibilitatea de a solicita o majorare a termenului de garantie.
Solicitarea poate fi acordata, doar daca a fost demarata in termenul initial de 30 zile.

Nu se acorda Garantie Tehnica sau aceasta se anuleaza in urmatoarele cazuri:

* Piesele nu au fost montate intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de masina respectiva;
* Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri sau de actiune a unor factori externi;
* Piesele se defecteaza in urma unui montaj necorespunzator sau fara scule standardizate;
* Defectiunea este cauzata de lipsa verificarilor sau a lucrarilor de intretinere periodice;
* Piesa a fost montata intr-un anasamblu functional cu alte piese defecte sau cu o functionare defectoasa, modificate, reglate necorespunzator sau cu caracteristici iesite din parametri nominali, etc.;
* Piesa prezinta deficiente din cauza unui accident de circulatie sau de alta natura ( socuri termice, electrice, mecanice);
* Piesa a fost dezasamblata fara acordul nostru, sau are componente lipsa!
* Piesa s-a deteriorat ca urmare a suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.


Piesele care fac obiectul unei Reclamatii in Garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

* Factura de achizitie (copie sau original);
* Dovada montarii intr –un service autorizat (conform celor de mai sus), respectiv: factura pentru prestarea serviciilor si deviz de lucru care sa contina denumirea lucrarii respective; (copie)
* Procesul Verbal de Constatare, emis de atelierul autorizat care a efectuat lucrarea de montaj cu descrierea defectului sau a deficientei; (copie)
* Copie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a masinii pe care a fost montata piesa.


Pentru a respecta termenul-limită a garantiei tehnice este suficient să trimiteți o comunicare pe adresa noastra de email raiderservice@yahoo.com înainte de expirarea termenului de garantie.
Aditional operatorii nostri va pot oferii suport telefonic la numerele 0757584552 / 0740303222.
Piesele ce fac obiectul garantiei tehnice trebuiesc expediate sau înmânate direct nouă, impreuna cu documentele enumerate mai sus, fără întârzieri nejustificate.
In cazul expedierii aceasta va fi efectuata cu "VERIFICARE COLET" si FARA RAMBURS NUMERAR.
Piesa si documentele anexate vor fi analizate de specialistii nostri.
Returul banilor se va face doar in cont bancar.

RETURUL PIESELOR / DREPTUL DE RETRAGERE - ESTE DE 14 ZILE
In cazul contractelor incheiate la distanta aveti dreptul de a va retrage din contract fara a preciza motivele.
Dreptul dvs. este reglementat de Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.
Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere in termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți o comunicare neechivoca pe adresa noastra de email -raiderservice@yahoo.com - privind exercitarea dreptului de retragere, înainte de expirarea perioadei de retragere.
Aditional operatorii nostri va pot oferii suport telefonic la numerele 0757584552 / 0740303222.
Piesele ce fac obiectul returului trebuiesc expediate, fără întârzieri nejustificate, impreună cu documentul care atesta provedienta produsului - Factura Fiscala in copie sau original .
Returul unei piese se va expedia intotdeauna obligatoriu CU VERIFICARE COLET si FARA RAMBURS NUMERAR.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
In acest sens specialistii nostri vor verifica starea produsului returnat si vor sesiza eventualele diminuari valorice ale acestuia.
In cazul depistarii unei eventuale diminuari a valorii produsului returnat ve-ti fi contactat pentru mediere de unul dintre specialisti nostri
Restituirea contravalorii produsului se va realiza prin virament bancar, in termen de 14 zile.
Pentru mai multe detalii privind dreptul dvs de retragere, accesati pagina "RETUR".


Indiferent de problemele Intampinate nu ezitati sa ne contactati!
Fie la casuta noastra de email - raiderservice@yahoo.com - fie la numerele de telefon 0757584552 / 0740303222.
Multumim!

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC RAIDER SERVICE SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0757584552 / 0740303222.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere in termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți o comunicare neechivoca pe adresa noastra de email -raiderservice@yahoo.com - privind exercitarea dreptului de retragere, înainte de expirarea perioadei de retragere.
Aditional operatorii nostri va pot oferii suport telefonic la numerele 0757584552 / 0740303222.
Piesele ce fac obiectul returului trebuiesc expediate, fără întârzieri nejustificate, impreună cu documentul care atesta provedienta produsului - Factura Fiscala in copie sau original .
Returul unei piese se va expedia intotdeauna obligatoriu CU VERIFICARE COLET si FARA RAMBURS NUMERAR.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
In acest sens specialistii nostri vor verifica starea produsului returnat si vor sesiza eventualele diminuari valorice ale acestuia.
In cazul depistarii unei eventuale diminuari a valorii produsului returnat ve-ti fi contactat pentru mediere de unul dintre specialisti nostri
Restituirea contravalorii produsului se va realiza prin virament bancar, in termen de 14 zile.

Livrare

Livrare din Oradea, jud. Bihor prin:

  • Curier, cost livrare: 20 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Transportul minim pentru orice colet ce nu depaseste 1 kg este de 19 Ron. Fiecare kg suplimentar va fi taxat cu aprox 2 Ron, depinde de curier. Fiecare km suplimentar fata de sediul curierului va fi taxat cu 1-2 ron, dupa caz.

Contact şi hartă

Adresă: DN19, nr. -, cod poștal: -, Km 7,5 (La iesirea din Oradea spre Satu Mare dupa complexul comercial Real 2, partea stanga), Oradea , jud. Bihor

0757.584.552

0740.303.222

  • Ai o întrebare pentru Raider?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Mihaidiac23 8 Cumpărător, Medias, jud. Sibiu
Buna ziua, senzor de nivel fata stanga 8E0 941 285 J este disponibil?
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, nu avem piesa solicitata de dv. O zi buna in continuare!
Sam37 3 Cumpărător, Marsa, jud. Sibiu
Cod ceas bord:-09052069906.
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua codul incepe cu 3b0, 3b2 sau 3b3 o zi buna
Sam37 3 Cumpărător, Marsa, jud. Sibiu
Nu are cu 3b...
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua codul dupa ceasurile mele sunt 09051940090 o zi buna
Sam37 3 Cumpărător, Marsa, jud. Sibiu
Ma intereseaza ceas bord passat variant 1,6 benzina cod motor:AHL an:1998,sa fie compatibil cu masina.O zi buna.
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua pt identificare corecta am nevoie de codul dupa ceasurile dvs o zi buna
Adriangyepar 1 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua fete usi tapiterie pentru ford fiesta model mk 4 din 2001 aveti 4 bucati
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua da este o zi buna
Adriangyepar 1 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Și dacă va rog un pret? Pt toate 4?
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua pretul este de 200 de lei pt toate 4 o zi buna
Adriangyepar 1 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Dacă va rog frumos o poza ? Si pina la cat aveti deschis?
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Pot sa va trimit niste poze dar pe acest site nu se poate! o zi buna
Cumpărător,
Pentru Seat Ibiza din 2004: Caut cutie viteza Seat Ibiza 1.4 benzina , an fabr 2004 , Tip : AUD , 1390 cm3 , 44 kw , VSSZZZ6KZ2R174773
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua am o cutie de viteze de seat ibiza 2006 cod motor BBZ si codul cutiei 02T301103T . o zi buna
Liviudumitru242 0 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua..cred ca am nevoie de pompa servodirectie astra g 1,2 an 2001..model F48..o OFERTA...MULTUMESC lIVIU oADEA
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua mai am nevoie de un cod de piesa o zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Ma intereseaza Modul Comanda din usa stanga fata sofer cu codul 1U4959801D. Din ce cunosc se gaseste pe Octavia 1 cu motorizari ALH si ASV, varianta cu 2 sau 4 geamuri electrice. Multumesc!
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua din pacate nu mai avem modulele pe nici una dintre masini. o zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, SkodaOctavia (1U2) Berlina/Hatchback [2004], VIN: TMBDG41U368834411 (1.9 TDI ALH) m-ar interesa urmatoarele piese: - Modulul de comanda montat pe motorasul electric de actionare al macaralei geamului din usa stanga fata sofer (varianta cu 2 geamuri electrice fata), codul: 104411-302/ 05 0742 20 / HW12 S0202 210603 iar pe motoras COD:1U4959801D sau 1U4959801D03P modul usa stanga sofer, cel care se gaseste pe motorasul macaralei (COD pe motoras: 1U4959801D sau 1U4959801D03P). - macara +mecanismul usa stanga fata - maner usa stanga fata (pasager) - plasticele interioare portbagaj (cele care acopera stopurile in interiorul portbagajului si bara lunga de plastic dintre ele prin care iese cuiul de inchidere pentru haion), stare buna nezgariate. - Grila centrala bord + grila dreapta bord - Turbo (COD: 713672-5006S, 038253019C) Multumesc !
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua nu am decat un turbo cu codu 038253010D, restu pieselor solicitate nu mai sunt. o zi buna
Maximus1979 2 Cumpărător, Braila
Salut doresc centura siguranta completa ...fata stanga /sofer ptr Megane 2 hatchback an 2004 si antena radio completa
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Avem doar centura st.fata.cu lacat scaun va fi 100 ron
Cumpărător,
Aveti de vinzare o punte spate pt. Renault Kangoo din 2002 cu abs, fara tambur de frina? cu stima JOP
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua ne pare rau dar nu mai avem puntea pe stoc va multumesc
Bratelino 2 Cumpărător, Prejmer, jud. Brasov
Buna ziua, Am vazut ca aveti un Touran visiniu la dezmembrare. Imi puteti transmite un pret pentru: - Bara fata -Modul comanda + motoras usa dreapta fata Multumesc,
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua ne pare rau dar nu mai avem piesele dorite de dumneavoastra o zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Skoda Octavia 1 Tour, ma intereseaza Modulul de comanda geam din usa stanga fata(sofer) care este montat pe motorasul de actionare al geamului, are codul: 1U4959801D sau 1U4959801D03P si se gasesc pe modele cu motorizare 1.9 ALH sau ASV. Multumesc !
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua nu mai ma modulu dupa motoras. o zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Octavia 1, Modulul de comanda al usii stanga fata(sofer) care este montat pe motorasul de actionare al geamului(varianta cu 2 geamuri electrice fata), are codul: 1U4959801D sau 1U4959801D03P. Multumesc !
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, din pacate nu mai am modulu de motoras, o zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza pentru o Octavia 1.9 ALH (1U2) din 2006 (VIN: TMBDG41U368834411): modulul electric care este montat pe motorasul de pe macaraua geamului stanga fata sofer. Modulul are codul: 101 430 203 sau codul specificat pe motoras: 1U4959801D sau 1U4959801D03P. De asemenea pompa vacum! Multumesc!
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, din pacate nu mai am nici un modul sau motoras pe stoc. o zi buna
Balajmihai 1 Cumpărător, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Buna ziua ! Pentru un Ford Focus Hatchback din 2002 ma intereseaza daca aveti pe stoc capace si diuza (stutul din capat) pentru spalatoarele de far.
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, din pacate nu mai avem o zi buna!
Arvai93aaf 2 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, mă interesează un display ( tid ) Opel Vectra B, an 2001 face lift, mufa galbena, mașină este cu xenon iar tid-ul are pe spate codul JY.... aveți cumva așa ceva?
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua! deocamdata nu avem display de vectra b, incercati pe saptamana viitoare! o zi buna!
Claudin1 0 Cumpărător, Targu Jiu, jud. Gorj
Buna ziua caut cutie de viteze dsg 2.0 tdi 140cp passat cc cod cutie mfl
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua! nu aveam asa ceva momentan, o zi buna!
Romeoadrianhus 2 Cumpărător, Diosig, jud. Bihor
Capota Fata Dacia Logan din 2007 de culoare rosie nu aveti?
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua! am o capota rosie dar necesita reparatii, pe mijloc are 2 lovituri mici, daca doriti va fac niste poze! o zi buna
Romeoadrianhus 2 Cumpărător, Diosig, jud. Bihor
Faceti va rog niste poze sa vad despre ce e vorba ... Si daca imi puteti spune si un pret
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua! nu imi trimiteti va rog o adresa de mail. aici nu ma lasa sa va trimit pozele, o zi buna!
Romeoadrianhus 2 Cumpărător, Diosig, jud. Bihor
Trimiteti va rog pe adresa romeoadrianhus@gmail.com. Multumesc.
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua. am trimis ieri pozele! ati vazut? o zi buna!
Elevu12 0 Cumpărător, Satu Mare, jud. Satu-Mare
Salut. Ma intereseaza pentru un Laguna II (2001) capota, bara fata, aripa dreapta, armatura bara, faruri si grilaj intre ele, haion complet, bara spate. Merci.
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, am toate piesele solicitate de dvs, ptr mai multe detalii va rog sa ne contactati telefonic! o zi buna!
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza USA Stanga fata SOFER completa cu tot ce e pe ea de la o Skoda Octavia 1U2 Elegance (1.9 ALH din 2005) (incluzand cablurile electrice cu mufele in stare intacta). Mentionez ca e modelul cu geamuri electrice doar pe fata iar codul modulului de comanda din usa (cel montat pe motorasul de actionare al geamului) are codul: 1U4959801D (intalnit la cele cu motorizare ALH si ASV). Multumesc!
Go Raiderservice 1693 Vânzător, reprezentant Raider, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, imi pare rau dar nu mai am nici o usa de octavia! nici macar goala! o zi buna va doresc!
Pagina 1 din 6