1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

DEZMEMBRARI AUTO ARAD

CIF: 37359888
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Comercializam o gama diversa de piese auto din dezmembrari.
DEZMEMBRARI: FORD, AUDI, BMW, SUZUKI, CHEVROLET, DACIA, VW, MERCEDES, ETC

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
garantia se acorda in baza facturii emise de noi
clientul beneficiaza de garantie doar cu conditia ca piesele vandute de compania noastra sa fie montate intr-un service autorizat RAR sau atelier de specialitate
pentru a beneficia de garantie este necesara dovada montajului pieselor, intretinerii autovehiculului si lucrarile facute la acesta. (deviz reparatie, facturi etc)

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC PERCOTY UPS 9077 SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0756385793.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
acceptam returul pieselor noastre in situatia unei nepotriviri sau neconformitati.
returul se va trimite cu o firma de curierat obligatoriu cu optiunea deschidere la livrare pentru a putea constata faptul ca piesa sau reperul returnat este acelasi si in aceeasi stare in care s-a expediat de catre noi.
pentru orice alte detalii va stam la dispozitie telefonic

Livrare

Livrare din Arad, jud. Arad prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
tarifele de expediere a coletelor difera de la caz la caz, in functie de valoarea coletului, greutate, dimensiuni sau alte caracteristice pe care le solicita firma de expeditii.

Contact şi hartă

Adresă: Zorilor, nr. 3-7, Arad

  • Ai o întrebare pentru DEZMEMBRARI AUTO ARAD?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Polonezu 13 Cumpărător, Bucuresti
Am confirmat comanda trimiteti turbina daca ati facut oferta de ce sa dau tel ????? Nu bate nimeni joc de nimeni Turbina din oferta unde este?
Pr DezAutoArad 15 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI AUTO ARAD, Arad
Cititi regulile siteului, apoi comandati. Fara suparare nu va pot trimite nici o piesa tinand cont de cele intamplate si de calificativele dvs. Multumesc
Doinaluca 4 Cumpărător, Bradet, jud. Covasna
Buna ma intereseaza chiuloasa Dacia,diesel 1900 sau de Renault 1900 diesel aveti?
Pr DezAutoArad 15 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI AUTO ARAD, Arad
Nu avem din pacate. Multumesc
Anunțuri publicate recent de DEZMEMBRARI AUTO ARAD
Fuzeta stanga spate Nissan Primera 2005 hatchback
Fuzeta stanga spate Nissan Primera 2005 hatchback dci 150 lei
Fuzeta stanga spate Nissan Primera 2005 hatchback dci Fuzeta stanga spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 200...
Fuzeta dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback
Fuzeta dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback dci 150 lei
Fuzeta dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback dci Fuzeta dreapta fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 200...
Fuzeta stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback d
Fuzeta stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback dci 150 lei
Fuzeta stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback dci Fuzeta stanga fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 2005 ...
Brat dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback dc
Brat dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback dci 100 lei
Brat dreapta fata Nissan Primera 2005 hatchback dci Brat dreapta fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 2005 Va...
Brat stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback dci
Brat stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback dci 100 lei
Brat stanga fata Nissan Primera 2005 hatchback dci Brat stanga fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 2005 Vari...
Pompa servodirectie Nissan Primera 2005 hatchback
Pompa servodirectie Nissan Primera 2005 hatchback dci 300 lei
Pompa servodirectie Nissan Primera 2005 hatchback dci Pompa servodirectie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Nissan Primera An: 200...