1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Puiu Service
Parc de dezmembrări:

Puiu Service

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
produsele beneficiaza de o garantie de 3 luni si in cazul in care piesa este defecta sau nu este ceea ce doreste clientul,o inlocuim cu alta

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC PUIU SERVICE 2000 SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0758348151 / 0752956089.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
in cazul in care greseala este din partea nostra,vom suporta noi cheltuielile de transport iar in cazul in care greseala este din partea clientului,costul transportului va fi suportat de catre acesta.

Livrare

Livrare din Ramnicu Sarat, jud. Buzau prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
costul livrarii difera in functie de localitatea unde este trimisa piesa si de greutatea acesteia

Contact şi hartă

Adresă: DN2 E85, nr. 1, cod poștal: 125300, La iesire din Ramnicu Sarat spre Focsani la aproximativ 5km, Ramnicu Sarat , jud. Buzau

0758.348.151

0752.956.089

  • Ai o întrebare pentru Puiu Service?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Razvanbh 0 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, Mai aveti pe stoc o cotiera de Audi A3 8P din piele? Daca da se poate sa imi faceti niste poze?
Premium Puiuservice2000 112 Vânzător, reprezentant Puiu Service, Ramnicu Sarat, jud. Buzau
Salut,nu are cotiera are doar plastic....