1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. PTC AUTO
Magazin de piese auto:

PTC AUTO

Descriere

PTC-AUTO - Importator direct covorase auto si tavite portbagaj pentru orice automobil.
Livrare din stoc, oriunde in tara!

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Covorase, Tavita portbagaj, Bandouri, Praguri, Curea distributie, Stergatoare, Prelata auto, Alte piese de caroserie, Huse scaune, Diverse accesorii auto
Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate produsele comercializate de PTC AUTO beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale. Toate produsele sunt conforme din punct de vedere calitativ cu standardele europene si ale producatorilor si, conform legii romane, sunt garantate la cumparare pentru defectele de material.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ERICK & ERICK SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0720575817 / 0754311329.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Pentru produsele vandute si livrate de PTC AUTO cumparatorul beneficiaza de posibilitatea returului produselor in 30 zile. Banii se vor restitui in acest caz in contul indicat de cumparator. Taxele de curierat vor cadea fie in sarcina cumparatorului, fie in sarcina vanzatorului, in functie de natura evenimentului.

Livrare

Livrare din Craiova, jud. Dolj prin:

  • Curier, cost livrare: 19 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Taxele de curierat sunt de 19 lei, pentru coletele ce nu depasesc 10 kg. In cazul coletelor ce depasesc 10 kg, taxa de transport creste de 0,9/kg suplimentar. Produsele se livreaza oriunde in tara, fara a se taxa km. suplimentari.
Plata produselor se face in sistem ramburs.

Contact şi hartă

Adresă: VRANCEI, nr. 20, cod poștal: 200639, Craiova , jud. Dolj

0720.575.817

0754.311.329

  • Ai o întrebare pentru PTC AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

VictorIasi 3 Cumpărător, Tomesti, jud. Iasi
Buna ziua! covoare auto pentru ranault Espace III, 2001, comercializati?
Premium PtcAuto 593 Vânzător, reprezentant PTC AUTO, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua! Din pacate nu avem decat pentru Renault Espace V (2015 - prezent). O zi placuta!