Magazin de piese auto:

ROGER AUTO SERV

CIF: RO33536871
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Comercializam piese auto second hand provenite din dezmembrari. Ne situam in Silistea Snagovului la 3 km de DN1 (Bucuresti - Ploiesti).
Firma noastra NU comercializeaza piese defecte sau indoielnice.
La cerere, pentru unele piese putem asigura montaj.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate piesele beneficiaza de garantie, aceasta este valabila doar in cazul in care au fost montate in service-uri autorizate.
Perioada de garantie difera in functie de piesa.
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect (de catre un service autorizat), aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, piesa se va inlocui, daca nu mai avem disponibla alta pe stoc, banii se vor retuna.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC ROGER AUTO SERV SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect, aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, banii vor fi returnati sau se va inlocui piesa.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Livrare
Livrare din Silistea Snagovului, jud. Ilfov prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 18 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Fancourier: 18 ron / pentru primul kg (cate 0,8 roni pentru fiecare kg suplimentar), durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Plată ramburs în cont colector (Nu plătiţi expedierea rambursului).

Contact şi hartă

Adresă: Drumul Coadelor, nr. 60, la 3 km de DN1, Silistea Snagovului , jud. Ilfov

  • Ai o întrebare pentru ROGER AUTO SERV?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Adilazar 2 Cumpărător, Coseni, jud. Covasna
Buna ziua. Suntem interesati de o pompa ABS pentru Opel Vivaro an de fabicatie 2013, motor 1.9 D,Cod pompa 93862450.
Pl RogerAutoServ 5970 Vânzător, Silistea Snagovului, jud. Ilfov
Buna ziua! Nu avem pompa
Anunțuri publicate recent de ROGER AUTO SERV
Scrumiera spate Opel Astra G stare FOARTE BUNA
Scrumiera spate Opel Astra G stare FOARTE BUNA 50 lei
A fost dezmembrata de pe un Opel Astra, an 2000. Stare FOARTE BUNA, perfecta functional! Se potriveste la mai multe modele de Opel Astra G! Pret pe BU...
Airbag pasager Opel Astra G stare FOARTE BUNA
Airbag pasager Opel Astra G stare FOARTE BUNA 80 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe un Opel Astra G, an 1998 - 2009. Stare FOARTE BUNA, perfect functionala! Compatibila pe mai multe modele de Opel. Rog s...
Radiator servodirectie Opel Astra G X 1.7 DTL
Radiator servodirectie Opel Astra G X 1.7 DTL 80 lei
A fost dezmembrat pe un Opel Astra G 1.7 DTL, an 2001. Stare FOARTE BUNA, nu este spart sau gaurit!! Se potriveste la mai multe modele de Opel! Rog se...
Pompa / modul ABS Opel Astra G
Pompa / modul ABS Opel Astra G 150 lei
A fost dezmembrata pe un Opel Astra G, an 2001. Stare FOARTE BUNA, perfect functionala!!! Se potriveste la mai multe modele de Opel! Rog seriozitate! ...
Radiator intercooler Opel Astra G X 1.7 DTL ORIGIN
Radiator intercooler Opel Astra G X 1.7 DTL ORIGINAL 150 lei
A fost dezmembrat pe un Opel Astra G X 1.7 DTL, an 2001. Stare FOARTE BUNA, nu este spart sau gaurit!! Se potriveste la mai multe modele de Opel! Rog ...
Carcasa filtru aer Opel Astra 1.7 diesel
Carcasa filtru aer Opel Astra 1.7 diesel 50 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe un Opel Astra G, an 1998 - 2009. Stare FOARTE BUNA, perfect functionala! Compatibila pe mai multe modele de Ford. Rog s...