1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
Magazin de piese auto:

ROGER AUTO SERV

CIF: RO36720703
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Comercializam piese auto second hand provenite din dezmembrari. Ne situam in Ciolpani la 3 km de DN1 (Bucuresti - Ploiesti).
Firma noastra NU comercializeaza piese defecte sau indoielnice.
La cerere, pentru unele piese putem asigura montaj la preturi mici.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate piesele beneficiaza de garantie, aceasta este valabila doar in cazul in care au fost montate in service-uri autorizate.
Perioada de garantie difera in functie de piesa.
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect (de catre un service autorizat), aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, piesa se va inlocui, daca nu mai avem disponibla alta pe stoc, banii se vor retuna.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC GREMI PARTS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0751199233 / 0729273784.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect, aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, banii vor fi returnati sau se va inlocui piesa.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Livrare

Livrare din Silistea Snagovului, jud. Ilfov prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 18 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Fancourier: 18 ron / pentru primul kg (cate 0,8 roni pentru fiecare kg suplimentar), durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Plată ramburs în cont colector (Nu plătiţi expedierea rambursului).

Contact şi hartă

Adresă: Drumul Coadelor, nr. 60, la 3 km de DN1, Silistea Snagovului , jud. Ilfov

  • Ai o întrebare pentru ROGER AUTO SERV?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de ROGER AUTO SERV
Senzor lumini Skoda Octavia 2
Senzor lumini Skoda Octavia 2 50 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe Skoda Octavia 2 an 2004 - 2013. Stare FOARTE BUNA!!! Pret pe BUCATA! Se potriveste la mai multe modele de Skoda, VW, Au...
Scuturi podea Skoda Octavia 2
Scuturi podea Skoda Octavia 2 100 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe Skoda Octavia 2 an 2004 - 2013. Stare FOARTE BUNA!!! Pret pe BUCATA! Se potriveste la mai multe modele de Skoda, VW, Au...
Rama ventilator VW Golf 4
Rama ventilator VW Golf 4 50 lei
A fost dezmembrata de pe un VW Golf 4, an 2001. Stare FOARTE BUNA! Nu este sparta sau crapata! Se potriveste la mai multe modele de VW Golf 4!!!! Rog ...
Scaune fata piele cu incalzire volan dreapta Skoda
Scaune fata piele cu incalzire volan dreapta Skoda Octavia 2 300 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe Skoda Octavia 2 an 2004 - 2013. Stare FOARTE BUNA!!! Pret pe SET! Se potriveste la mai multe modele de Skoda, VW, Audi ...
Proiectoare ceata Skoda Octavia 2
Proiectoare ceata Skoda Octavia 2 150 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe Skoda Octavia 2 an 2004 - 2013. Stare FOARTE BUNA!!! Pret pe SET! Se potriveste la mai multe modele de Skoda, VW, Audi ...
Pompa centrala frana Skoda Octavia 2
Pompa centrala frana Skoda Octavia 2 100 lei
Piesa a fost dezmembrata de pe Skoda Octavia 2 an 2004 - 2013. Stare FOARTE BUNA!!! Pret pe BUCATA! Se potriveste la mai multe modele de Skoda, VW, Au...