Magazin de piese auto:

ROGER AUTO SERV

CIF: RO36720703
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere
Comercializam piese auto second hand provenite din dezmembrari. Ne situam in Silistea Snagovului la 3 km de DN1 (Bucuresti - Ploiesti).
Firma noastra NU comercializeaza piese defecte sau indoielnice.
La cerere, pentru unele piese putem asigura montaj.
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate piesele beneficiaza de garantie, aceasta este valabila doar in cazul in care au fost montate in service-uri autorizate.
Perioada de garantie difera in functie de piesa.
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect (de catre un service autorizat), aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, piesa se va inlocui, daca nu mai avem disponibla alta pe stoc, banii se vor retuna.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC GREMI PARTS SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In cazul in care o piesa nu se potriveste, aceasta se poate returna, dar costul transportului va fi suportat de catre cumparator.
In cazul in care se constata ca o piesa a fost trimisa cu defect, aceasta se poate returna, iar costul transportului retur va fi suportat de noi.
In cazurile prezentate mai sus, banii vor fi returnati sau se va inlocui piesa.
Perioada maxima de retur a pieselor este de 14 zile.

Livrare
Livrare din Silistea Snagovului, jud. Ilfov prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 13 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
DPD curier: 13 ron / pentru primele 3 kg, durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Fancourier: 19 ron / pentru primul kg (cate 1 leu pentru fiecare kg suplimentar), durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Plată ramburs în cont colector (Nu plătiţi expedierea rambursului).

Contact şi hartă

Adresă: Drumul Coadelor, nr. 60, la 3 km de DN1, Silistea Snagovului, jud. Ilfov

  • Ai o întrebare pentru ROGER AUTO SERV?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Alida 79 Cumpărător, Hunedoara
Sc interservice srl j20/1038/1991 ro2126405 str carpati nr 90 hunedoara jud hunedoara tel 0744863143
Anunțuri publicate recent de ROGER AUTO SERV
Kit Angel Eyes BMW X3 F25 LCI G01 X4 F26 G02
Kit Angel Eyes BMW X3 F25 LCI G01 X4 F26 G02 250 lei
Kitul este NOU, in cutia originala, a fost cumparat pentru un proiect la care s-a renuntat ulterior.