Troliu WARN VR EVO 12 (5443 Kg)

Falticeni, jud. Suceava


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

G-G01090 Palan manual cu lant 1 tona
162 lei
Scripete cu lant de 1 tona Scripete cu lant de 1 tona - palan robust , echipat cu lanturi rezistente , destinat manevrarii de sarcini mari si utilizar ...
SelectAuto 6296
Baia Mare, jud. Maramures
G-G01091 Palan manual cu lant 2 tone
182 lei
Scripete cu lant de 2 tone Scripete cu lant de 2 tone - palan robust , echipat cu lanturi rezistente , destinat manevrarii de sarcini mari si utilizar ...
SelectAuto 6296
Baia Mare, jud. Maramures
Troliu manual de 545kg, cu cablu 20m Carpoint

Troliu manual de 545kg, cu cablu 20m Carpoint

410 lei
- CAR0623425, Descriere: Troliu manual prevazut cu cablu din otel de 20m lungime si carlig., Capacitate: 545kg, Omologare: CE, Producator: Carpoint
Pohribtoderel91 620
Matca, jud. Galati
JANETE HYUNDAI SANTA FE
1000 lei
Avem pe stoc o gama variata de piese, pentru diferite masini precum: Audi , Volkswagen, Seat, Skoda, Dacia, Renault, Opel , Honda , Hyundai, Fiat, Bmw ...
TopModCars 1508
Craiova, jud. Dolj
Troliu auto 10000lbs XP.S cu sufa sintetica si raport de viteza 172:1
2400 lei
Troliu auto 10000lbs/12v Trager 10000 lbs, (4540 kg)pe o singură linie Motor: 12V motor 6,6cp Telecomanda cu fir si fara fir Cutie de viteza 3 planet ...
OffroadGold 8
Brad, jud. Hunedoara
Troliu auto electric Visoli 13500lbs/6130kg serie XP/XD cu cablu de otel

Troliu auto electric Visoli 13500lbs/6130kg serie XP/XD cu cablu de otel

1800 lei
Troliu auto electric Visoli 13500lbs/6130kg serie XP/XD cu cablu de otel este un echipament puternic și robust, proiectat pentru a face față celor ...
OffroadGold 8
Brad, jud. Hunedoara
Produs nou Vândut de firmă Cu garanție ID #982997765

Noua generatie de troliuri de la WARN, modelul VR EVO, este inlocuitorul vechii generatii de troliuri WARN Tabor, atat de populare si utilizate in intreaga lume. Astfel, compania WARN a ridicat din nou stacheta si prin modificarile pana la cele mai mici detalii aduse troliurilor din generatia anterioara a reusit sa aduca pe piata un produs de calitate cu imbunatatiri considerabile.

WARN VR EVO incanta piața datorita unui pret atat de bun pentru un produs entry-level imbunatatit. La achizitionarea troliului veti primi si o telecomanda fara fir de inalta calitate. Astfel troliul poate fi controlat fara fir sau utilizand cablul inclus in set. De asemenea una dintre funcționalitatile cheie ale troliurilor WARN VR EVO este posibilitatea relocarii releului, ceea ce faciliteaza asamblarea si utilizarea viitoare.

Troliul VR ER 12 este ideal pentru pickup-urile mari și pentru toate tipurile de platforme mari cu cadru care necesita trageri mai lungi și mai grele. VR EVO are o constructie impermeabila clasificata IP68, un contactor Albright® extrem de fiabil in interiorul unui pachet de control relocabil și o telecomanda ultramoderna si versatila, cu functionalitati doi in unu, pentru a usura suplimentar utilizarea. Datorita vitezei de trager si a curentului de trager reduse a amplificatorului, troliurile WARN VR EVO sunt cele mai eficiente troliuri standard pe care aceasta companie le-a realizat vreodata, cu un design imbunatatit si la un preț care se va incadra in bugetul dvs.

Specificatii tehnice:

  • Motor: Series Wound 12V DC
  • Tensiune de alimentare: 12 V DC
  • Capacitate (max.) de tractare: 5443 kg (12.000 lbs)
  • Tip telecomanda: 2 in 1, cu cablu (3.5 m) si wireless
  • Tip controler electric: Albright Contactor
  • Tip reductor: in 3 trepte, planetar
  • Tip cablu: otel (D X L = 9,5 mm x 25,9 m);
  • Raport de transmisie: 234:1
  • Diametru tambur: 6,73 cm
  • Lungime tambur: 23 cm
  • Dimensiuni gauri de fixare: 254 mm x 114.3 mm (L x A)
  • Rezistenta la umezeala: IP-68 standard
  • Masa: 41.2 kg

Nota: Acest troliu se poate monta doar in combinatie cu un suport de troliu potrivit modelului tau. Pentru mai multe detalii si oferta de pret, va rugam sa luati legatura cu unul din specialistii nostri.

Actualizat acum 14 zile
41 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Falticeni, jud. Suceava prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
nomadparts.ro asigura garantia tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora.

nomadparts.ro comercializeaza doar produse noi, aceste produse provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie sunt oferite fie de www.nomadparts.ro fie de colaboratorii sau partenerii acesteia.

Perioada de garantie pentru produse este de 2 ani de zile cu exceptia unora din piesele remanufacturate unde garantia poate sa fie de doar 12 luni, iar termenul de solutionare a deficientelor este de 14 zile.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC NOMAD PARTS SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Conform art. 9 alin. (1), raportat la art. 16 lit. e) din Ordonanta urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nu pot fi returnate, din motive de protecţie a sănătăţii și din motive de igienă, produsele ce sunt folosite în aceste din urmă scopuri, precum și în alte scopuri în măsura în care folosirea ulterioară a produsului utilizat poate afecta sănătatea consumatorului, atât timp cât au fost desigilate de consumator.

Se pot returna doar produsele care se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: fara urme de folosire, in integritate totala (daca au avut accesorii este necesar sa le inapoiati), fara rupturi, in ambalajele originale.

Produsele pot fi returnate conform POLITICII DE RETURNARE A PRODUSELOR.