Parc dezmembrari auto:

Top Mod Cars

CIF: RO38673896
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere
Top Mod Cars va ofera o gama variata de piese auto de schimb din dezmembrari, pentru diferite marci precum: Audi , Volkswagen, Seat, Skoda, Dacia, Renault, Opel , Honda , Hyundai, Fiat, Bmw. Toate piesele noastre vin cu certificat de garantie.
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia de conformitate este de 12 luni de zile / Garantia tehnica a produsului este de 30 de zile de la data vanzarii. Obligatia cumparatorului este de a monta piesa intr-un service autorizat RAR si de a nu desface/dezansambla piesele stantate. Desfacerea/dezansamblarea piesei vandute fara acordul scris al vanzatorului va duce la pierderea garantiei.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC Top Mod Cars SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare
Livrare din Craiova, jud. Dolj prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului variaza in functie de marime/greutate , Un motor de dimensiuni foarte mari poate sa ajunga pana si la 300 lei ,

Contact şi hartă

Adresă: Strada Calea Valcii, nr. 18, Picaturile, jud. Dolj

  • Ai o întrebare pentru Top Mod Cars?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrari auto

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Bac0607 2 Cumpărător, Bucuresti
Salut. caut far dreapta skoda yeti 2016. codul este 5L1 941 016 C 17S
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua din pacate nu mai avem asa ceva
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Nu avem din pacate
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Nu avem,imi pare rau
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Doar caseta
Florinmaxim 2 Cumpărător, Tulcea
Carenaj roata spate dreapta matiz aveți?
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Nu avem
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Care anunt?Ce anume va inteeseaza?
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Da sunt injectoare pt.Nissan Qasqai
Sangab04 41 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, gasesc la dumneavoastra pentru un VW Passat din 97 un: - Torpedou fara zgarieturi - Grila centrala de ventilatie (cea din bord) in stare buna ! - Maner interior (pasager) usa dreapta fata - Maner interior (pasager) usa stanfa spate Multumesc!
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua nu avem a dezmembrat Passat din 97.
Adumitroaeimar 3 Cumpărător, Iasi
Buna ziua, caut Capac torpedo central bord Ford Fusion 2002. Este vorba de torpedoul de pe centrul bordului sus deasupra radioului. Imi puteti spune daca aveti si la ce pret? Va multumesc.
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Pentru mai multe detalii contactatine telefonic
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Avem si acel torpedou 150 lei
Pufulet 3 Cumpărător, Bucuresti
Va rog sa-mi transmiteti daca are vreo importanta daca masina dezmembrata are volan pe stanga sau dreapta; difera tipul de broasca stanga fata sau nu? Multumesc,
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Broasca oferta ta este de pe masina de europa si da difera
Pufulet 3 Cumpărător, Bucuresti
Bun, deci pentru masina mea de europa se potriveste broasca pe care o ai la dezmembrat si mi-o vinzi, de acord? Intreb ca sa nu ma trezesc cu vreo broasca necorespunzatoare. Eu am cumparat masina de noua acum 13 ani din Romania.
Pr TopModCars 1508 Vânzător, Craiova, jud. Dolj
Aveti garantie si drept de retur
Anunțuri publicate recent de Top Mod Cars
Ceasuri bord Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Ceasuri bord Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 150 lei
Ceasuri bord Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Ceasuri bord provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Varianta: Cou...
Stop stanga spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Stop stanga spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 150 lei
Stop stanga spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Stop stanga spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Var...
Stopuri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Stopuri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 300 lei
Stopuri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Stopuri provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Varianta: Coupe Motoriz...
Far dreapta Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Far dreapta Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 250 lei
Far dreapta Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Far dreapta provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Varianta: Coupe...
Set faruri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Set faruri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 500 lei
Set faruri Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Set faruri provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Varianta: Coupe M...
Bara spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25
Bara spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 450 lei
Bara spate Ford Fiesta Mk6 2010 Coupe 1.25 Bara spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford Fiesta Mk6 An: 2010 Varianta: Coupe M...