1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

PARCUL AUTO VALMI

CIF: 2989813
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

SC Auto Valmi SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1993 in Buzau, ce are ca principal obiect de activitate transportul de persoane pe rute interne si internationale. Societatea este inregistrata la registrul comertului buzau cu nr. j10/43/1993, avand sediul in Buzau, strada Alexandru Marghiloman nr. 145. In cei 26 ani de existenta am acumulat experienta necesara asigurarii unor servicii de calitate la un pret accesibil. Prin atentia la detalii, profesionalism, respect fata de clienti si parcul auto detinut reusim intotdeauna sa va aducem la destinatie in conditii de confort si siguranta maxima.

Garanție

Se acordă 30 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acorda garanție 30 de zile.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO VALMI SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0742247555 / 0752540000.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Gura Calnaului, jud. Buzau prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
pretul transportului variaza in functie de greutate colet , volum si aria de acoperire a curierului. pentru fiecare kg/km suplimentar se percepe aprox. 1 RON.

Contact şi hartă

Adresă: Sat Gura Calnaului,E85,Km6, nr. E85,Km6, cod poștal: 12000, Vadu Pasii , jud. Buzau

  • Ai o întrebare pentru PARCUL AUTO VALMI?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de PARCUL AUTO VALMI
Kit ambreiaj Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.
Kit ambreiaj Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 1000 lei
Kit ambreiaj Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Kit ambreiaj provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Iveco Daily III An: 2004 Varian...
Timonerie Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8
Timonerie Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 300 lei
Timonerie Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Timonerie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Iveco Daily III An: 2004 Varianta: Au...
Cutie viteze manuala Iveco Daily III 2004 Autoutil
Cutie viteze manuala Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 700 lei
Cutie viteze manuala Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Cutie viteze manuala provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Iveco Daily III...
Kit pornire Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8
Kit pornire Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 500 lei
Kit pornire Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Kit pornire provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Iveco Daily III An: 2004 Varianta...
Instalatie electrica completa Iveco Daily III 2004
Instalatie electrica completa Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 700 lei
Instalatie electrica completa Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Instalatie electrica completa provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Aut...
Maneta stergatoare Iveco Daily III 2004 Autoutilit
Maneta stergatoare Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 100 lei
Maneta stergatoare Iveco Daily III 2004 Autoutilitara 2.8 Maneta stergatoare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Iveco Daily III An:...