1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. EURO MOBIL AUTO
Parc de dezmembrări:

EURO MOBIL AUTO

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia pentru piese este de 3 zile pentru montaj si diferenta pana la 7 zile pentru constatarea eventualelor disfunctionalitati. In acest termen, piesa se poate schimba cu una identica. In cazul imposibilitatii inlocuirii, va fi returnata contravaloarea. Nu raspundem pentru piese comandate gresit pe baza unui diagnostic eronat.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC EURO MOBIL AUTO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0729742724 / 0257217340.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Arad, jud. Arad prin:

  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
costul pentru primul kg este 30 ron, coletele care depasesc un kg si au destinatii in afara de li=vrare a curierilor vor fi taxate suplimentar cu 1.5 ron / km / kg

Contact şi hartă

Adresă: OVIDIU (SOSEAUA DE CENTURA), nr. FN, DE LA METRO 400 METRI SPRE DEVA (PE PARTEA DREAPTA), Arad

0729.742.724

0257.217.340

  • Ai o întrebare pentru EURO MOBIL AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nspbox1 1 Cumpărător, Arad
Un pret pt chiuloasa BKD? Multumesc.
Premium Euromobilauto 35 Vânzător, reprezentant EURO MOBIL AUTO, Arad
Buna ziua, avem nevoie de mai multe informatii. Pentru ce masina?
Nspbox1 1 Cumpărător, Arad
Audi a3 8p, 2004
Premium Euromobilauto 35 Vânzător, reprezentant EURO MOBIL AUTO, Arad
Ce motorizare? Un cod de pe chiulasa daca se poate, sau poze
Cumpărător,
Va ofer 650 de lei pe https://www.pieseauto.ro/faruri/ford/focus/far-stanga-far-dreapta-ford-focus-ii-facelift-1698261773.html. E ok?
Premium Euromobilauto 35 Vânzător, reprezentant EURO MOBIL AUTO, Arad
Buna ziua, acceptam oferta dumneavoastra de 650 Lei. Avem nevoie de un contact sau date de livrare.
Cumpărător,
Buna ziua! Caut baie ulei pentru un Fiat Bravo 1.9 jtd ,an 2000 ,cod motor 182b9000.
Premium Euromobilauto 35 Vânzător, reprezentant EURO MOBIL AUTO, Arad
Buna, momentan nu mai avem . O zi buna!
Pampon 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua.am nevoie de un bloc de lumini pt u n peugeot 206 cc din 2002. serie piesa:96477529 xt
Premium Euromobilauto 35 Vânzător, reprezentant EURO MOBIL AUTO, Arad
Buna, momentan nu mai avem . O zi buna!