1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
Magazin de piese auto:

APC

CIF: RO16497772
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Suntem specializati in importul si vanzarea de accesorii si piese de schimb originale noi si second-hand pentru marcile Audi, VW, Skoda si Porsche.

MODELE NOI SI FOARTE NOI - PACHETE PIESE

PIESE NOI
Comercializam piese si accesorii originale de înaltă calitate la prețuri avantajoase pentru marcile Audi, VW, Skoda si Porsche. Putem aduce pe comanda orice piesa originala.

PIESE SECOND-HAND
Avem pe stoc mii de piese si accesorii originale pentru Audi (2012 - Prezent) si VW (2012 - Prezent ). Pentru achizitii mai mari oferim o reducere semnificativa.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
GARANTIA ESTE PENTRU PRODUSE SECOND HAND.

URMATORII FACTORI DUC LA PIERDEREA GARANTIEI:

- PIESA NU A FOST MONTATA INTR-UN SERVICE AUTORIZAT R.A.R
- PIESA A FOST ALEASA GRESIT SAU A FOST UTILIZATA IN ALT SCOP DECAT CEL INDICAT IN CATALOGUL PRODUCATORULUI.
- PIESELE ELECTRONICE( RELEE, MODULE DE COMANDA, SENZORI, REZISTENTE ETC) PIESELE CARE FUNCTIONEAZA IN ULEI ( AX CAME, PINIOANE, CUTII VITEZA,) NU AU FOST MONTATE LA UN REPREZENTANT AL FABRICANTULUI AUTO.
- PIESA S-A DEFECTAT DATORITA UNUI MONTAJ INCORECT SAU DATORITA MONTARII IMPREUNA CU PIESELE CONEXE UZATE, DEFECTE SAU MODIFICATE.
- AUTOVEHICULUL A FOST ACCIDENTAT SAU A SUFERIT AVARII PRODUSE DE FACTORI EXTERNI ATMOSFERICI SAU DE ALTA NATURA( SOCURI TERMICE, ELECTRICE, MECANICE)
- PIESA PREZINTA URME DE LOVITURI, ZGARIETURI , INDOITURI , RUPTURI DEFORMARI .
- PIESELE SE VAND SIGILATE SI NU SE ACCEPTA RETUR LA PIESE CU SIGILIU STERS SAU DISTRUS !

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC APC - REPER SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0728106806 / 0734652101.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
PRODUSELE POT FI RETURNATE LA SEDIUL FIRMEI IN 7zile DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.
LA PRIMIREA PRODUSULUI IN INCINTA FIRMEI VOM ANALIZA STAREA PRODUSULUI SI DACA CORESPUNDE CONDITIILOR DE ACORDARE A GARANTIEI VOM RAMBURSA CLIENTULUI ALT PRODUS SAU CONTRAVALOAREA PRODUSULUI.
COSTURILE DE TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE CATRE CLIENT.

Livrare

Livrare din Timisoara, jud. Timis prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
NU EXPEDIEM COLETE CU DESCHIDERE SAU VERIFICARE COLET. DIN MOTIVE DE SECURITATE! COMENZILE CU ASTFEL DE CERERI VOR FI ANULATE.
Plata Ramburs In Cont Colector

Contact şi hartă

Adresă: Dj 691 km 7, nr. 10 A, Dumbravita , jud. Timis

  • Ai o întrebare pentru APC?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Silwa 1 Cumpărător, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
Buna ziua. Sunt interesat de un modul pentru carligul de remorcare cu codul 7N0 907 383 . Aveti pe stoc sau puteti aduce pe comanda? Care sunt conditiile? Multumesc!
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Buna ziua. Pot sa va aduc nou si original la 1.220 lei. Pretul include tva. Daca sunteti interesat, luati legatura cu noi pentru a emite o factura de avans. O zi buna!
Mihai207 1 Cumpărător, Brasov
Buna seara, am nevoie de suporti motor (stanga - dreapta) si suporti cutie de viteze (stanga - dreapta) pentru Audi A8 D3 3.0 233CP WAUZZZ4E26N009542 sa imi spuneti daca aveti pe stoc si cat ar costa toate multumesc
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Buna ziua. Din pacate nu avem.
Boboni 17 Cumpărător, Constanta
Grilă aerisire climă spate pentru Audi A4 B8, an 2011, motor 2.0 TDI, varianta Stefan Codul piesei: 8K0 819 203 E
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Nu avem
RobertoBaggio 0 Cumpărător, Bucuresti
Salutare. Pentru acest Intrerupator Lumini Original cod 8V0941531AA compatibil TT 8S ; TTs; A3 8V Vreau sa stiu cum e procedura..am un a3 sedan 8V si nu am senzori de lumini..implicid intrerupatorul de lumini este fara functia auto..mi.ar fi ok doar acest intrerupator sau trebuie si senzori de lumini? De asemenea nu am cruise control, pilot automat..e posibil sa pun aceasta functie. Cat m ar costa? Astept.ras.ms
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Nu avem Intrerupator Lumini fara Auto. Cel cu Auto nu e bun la dvs si cere mai multe lucruri decat senzori lumina (care de fapt e ata oglinda interioara) Nu avem nici manete cu cruise control pe stoc.
Boboni 17 Cumpărător, Constanta
Grilă aerisire climă spate pentruAudi A4 B8, an 2011, motor 2.0 TDI, varianta sedan Codul piesei: 8K0 819 203 E
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Momentan Grila spate nu mai avem pe stoc
Istratsebastian 9 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Salut, kit-ul de mai jos vine cu tot cu cablaj la pachet? Puteti sa asigurati si montaj pentru acesta? (doar montaj, codarea pot sa o fac singur). Multumesc Audi A6 4f Camera Masalier Cu Calculator - https://www.pieseauto.ro/camera-marsarier/audi/a6/audi-a6-4f-camera-masalier-cu-calculator-1541747684.html
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Salut , In kit nu este inclus cablaj. doar camera si calculatorul.Putem aduce si cablajul la 80Euro. la montaj trebuie vazut ce aveti acum pe masina si ce sistem multimedia aveti.
Cumpărător,
Salut, Am nevoie de un maner de usa de la Q7 3.0 Diesel - 2008 , manerul cu tot cu mecanisum de prindere din portiera ... deoarece mi sa rupt pe interior si nu mai sta clanta :) Imi poti da o oferta te rog frumos. Multumesc!
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Cel de pe fata de usa? sau cel din interiorul usii ce tine manerul exterior?
Cumpărător,
Amandoua cred, poti sa imi dai o oferta ptr amandoua si separat?
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Lasati un numar de telefon, ca sa ma asigur ca vorbim de acelasi lucru.
Cornel1986 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Ma intereseaza camera spate pentru audi a3 8v cea cu modul la 1650 lei si as mai vrea daca aveti pe stoc sau daca imi puteti aduce si senzorii spate impreuna cu modulul pentru senzori
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Buna ziua Avem pe stoc camera cu modul. Avem si senzori spate. Modul de parcare va intereseaza sa aiba si fata sau doar spate? compatibil si cu camera ma gandesc?
Cornel1986 1 Cumpărător, Bucuresti
Sa aiba doar pentru senzorii spate si sa fie compatibil cu camera pe care o aveti dumneavoastra
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Daca nu aveti senzori parcare fata nu o sa mearga. Calculatoarele de senzori de parcare compatibile cu camera de mers inapoi sunt doar pentru senzori fata si spate.
Cornel1986 1 Cumpărător, Bucuresti
Atunci sa fie si pentru fata. Aveti senzori si pentru fata? Dar vreau modulele respective si cu cablajele aferente
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Da avem senzori si ptr fata. Cablajele se pot comamda in baza unui avans. Restu pieselor sunt pe stoc
Cornel1986 1 Cumpărător, Bucuresti
Care este pretul total cu cablajele incluse?
Pr Apcreper 632 Vânzător, reprezentant APC, Timisoara, jud. Timis
Tot kitul : senzori fata + cablaj senzori fata + buzzer + senzori spate + cablaj senzori spate + buzzer + camera + modul camera + cablaje - 950Euro cu tva inclus
Anunțuri publicate recent de APC
Tampon Cutie Viteze Audi A7 4G cod 4G0399155T
Tampon Cutie Viteze Audi A7 4G cod 4G0399155T 89 €
Tampon Cutie Viteze Audi A7 4G 4G0 399 155T AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda putem aduce orice piesa de Audi V...
Lwr Original Audi A6 4g/ A7/ A8 4H cod 4H0907357A
Lwr Original Audi A6 4g/ A7/ A8 4H cod 4H0907357A 320 lei
Lwr Original Audi A6 4G / A7 / A8 4H cod 4H0907357A AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda putem aduce orice piesa d...
Amplificator semnal Gsm Audi Original 8J0036456A
Amplificator semnal Gsm Audi Original 8J0036456A 58 lei
Amplifiactor Semnal GSM Original Audi cod 8J0 036456A AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda putem aduce orice piesa...
Calculator Comanda Pompa combustibil Original 4G09
Calculator Comanda Pompa combustibil Original 4G0906093D 59 €
Calculator Pompa Combustibil cod 4G0 906 093D AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda putem aduce orice piesa de Audi...
Calculator Confort Original Audi A6 4G / A7 / A8 4
Calculator Confort Original Audi A6 4G / A7 / A8 4H cod 4H0907064AP 555 lei
Calculator Confort Original Audi A6 4G, A7 4G, A8 4H cod 4H0907064AP AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda putem ad...
Planetare Spate Originale Audi A6 4g, A7, A8 4H, Q
Planetare Spate Originale Audi A6 4g, A7, A8 4H, Q5 cod 8R0501203C 109 €
Planetare Spate Originale Audi A6 4G , A7 , A8 4H, Q5 8R cod: 8R0 501 203c AVEM PE STOC TOATA GAMA DE PIESE AUDI DUPA 2008 CU FACTURA!!! Pe comanda pu...