1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. ALPHA PIESE
Magazin de piese auto:

ALPHA PIESE

Descriere

VBA FOUR CARS pune la dispozitia clientilor sai piese si accesorii dedicate tuturor marcilor auto.
In oferta noastra se regasesc doar produse calitative si competitive, straduindu-ne, totodata, sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata romamaneasca.

Comercializam piese auto originale si aftermarket, accesorii si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate.

VBA FOUR CARS vine in intampinarea clientilor sai cu o modalitate utila si usor accesibila, care va asigura obtinerea produselor dorite simplu si rapid:

Simplu, intrucat aveti posibilitatea sa comandati produsele dorite cu un simplu clic, din fata computer-ului, putand alege pe baza specificatiilor mentionate in descriere dar si a informatiilor oferite in mod responsabil de membrii echipei noastre cu experienta in domeniu. Rapid, intrucat veti economisi timp pretios, evitand alergatura si aglomeratia din magazine, iar produsele vor ajunge la adresa specificata de dumneavoastra, chiar in ziua urmatoare.

Va multumim pentru alegerea facuta si ne bucuram sa fim alaturi de dumneavoastra.

Vindem piese auto pentru:
Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land-Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW.

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Bare portbagaj, Prelata auto, Lanturi antiderapante, Covorase, Suport schiuri, Portbagaje auto, Kit Xenon, Toba sport, Huse scaune, Emblema
Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Perioada de garantie acordata de vanzator este de 18 luni.

Politica de garanţie:
Garantia se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare, iar conditiile de garantie nu pot avea ca efect limitarea drepturilor si a intereseor legitime ale cumparatorului.
Garantia este asigurata prin reparare sau inlocuire, in cazul produselor care prezinta defecte din fabricatie, din cauze neimputabile consumatorului.
In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea actualizata a acestora.
Pentru a beneficia de garantia acordata de vanzator, cumparatorul are obligatia de a aduce la cunostinta vanzatorului orice defect sau viciu constatat in perioada de garantie.

Termenul de realizare a garantiei este de 15 zile si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de client/cumparator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre o unitate service specializata.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de client,societatea noastra urmand a acoper3i exclusiv costurile privind expeditia produsului cu care a fost inlocuit produsul initial.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC VBA FOUR CARS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0721078222.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In cazul in care produsul livrat este incomplet sau neconform, cumparatorul are obligatia de a semnala acest aspect in maximum 48 de ore de la primirea produsului. In situatia nerespectarii termenului de 48 de ore, cumparatorul pierde dreptul de a solicita contravaloarea sau inlocuirea produsului pe motiv de neconformitate.

Conditii de retur pentru produsele vandute de VBA FOUR CARS SRL:

- Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
- Produsul va trebui returnat in ambalajul original si nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile primite si altele.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur.

Intrucat returnarea contravalorii produselor este efectuata prin virament bancar, urmeaza sa completati banca la care aveti deschis contul, precum si contul IBAN in momentul inscrierii cererii. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Va solicitam vigilenta maxima in momentul primirii/receptionarii produselor! Sesizarile legate de lipsa sau avarierea unor produse in timpul transportului, trebuie reclamate reprezentantului firmei de curierat chiar la primirea coletului, situatie in care aveti obligatia de a intocmi impreuna cu acesta un proces verbal de constatare. In caz contrar, firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 23 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Cost livrare curier rapid: 23 lei. Timp necesar expedierii este de 1 zi. Pentru coletele agabaritice poate fi achitat o taxa suplimentara.
Tarifele sus-mentionate sunt valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului. Pentru livrari in afara retelei de acoperire a curierului, firma de curierat va percepe taxa suplimentara.
Ramburs în cont colector (clientul nu va plati taxe de expediere a rambursului).

Cost livrare Poşta Română: 22 lei. Timpul necesar expedierii este de 3-4 zile.

Contact şi hartă

Adresă: VULCAN JUDETU, nr. 37, Bucuresti

0721.078.222

  • Ai o întrebare pentru ALPHA PIESE?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Cumpărător,
Buna ziua. Am nevoie de bare de portbagaj pentru un Renault Kadjar, prevazut din fabrica cu bare longitudinale.Am vazut in oferta dumneavoastra niste bare la 270 RON. Sunt apte pentru acest model?
Gold ALPHAPIESE 430 Vânzător, reprezentant ALPHA PIESE, Bucuresti
Buna ziua. Da sunt compatibile cu barele dvs de pe masina,care sunt lipite de plafon.