1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. ALPHA PIESE
Magazin de piese auto:

ALPHA PIESE

Descriere

VBA FOUR CARS pune la dispozitia clientilor sai piese si accesorii dedicate tuturor marcilor auto.
In oferta noastra se regasesc doar produse calitative si competitive, straduindu-ne, totodata, sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata romamaneasca.

Comercializam piese auto originale si aftermarket, accesorii si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate.

VBA FOUR CARS vine in intampinarea clientilor sai cu o modalitate utila si usor accesibila, care va asigura obtinerea produselor dorite simplu si rapid:

Simplu, intrucat aveti posibilitatea sa comandati produsele dorite cu un simplu clic, din fata computer-ului, putand alege pe baza specificatiilor mentionate in descriere dar si a informatiilor oferite in mod responsabil de membrii echipei noastre cu experienta in domeniu. Rapid, intrucat veti economisi timp pretios, evitand alergatura si aglomeratia din magazine, iar produsele vor ajunge la adresa specificata de dumneavoastra, chiar in ziua urmatoare.

Va multumim pentru alegerea facuta si ne bucuram sa fim alaturi de dumneavoastra.

Vindem piese auto pentru:
Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land-Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW.

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Bare portbagaj, Prelata auto, Lanturi antiderapante, Covorase, Suport schiuri, Portbagaje auto, Kit Xenon, Toba sport, Huse scaune, Emblema
Garanție

Oferim garanție 18 luni produselor vândute.

Perioada de garantie acordata de vanzator este de 18 luni.

Politica de garanţie:
Garantia se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare, iar conditiile de garantie nu pot avea ca efect limitarea drepturilor si a intereseor legitime ale cumparatorului.
Garantia este asigurata prin reparare sau inlocuire, in cazul produselor care prezinta defecte din fabricatie, din cauze neimputabile consumatorului.
In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea actualizata a acestora.
Pentru a beneficia de garantia acordata de vanzator, cumparatorul are obligatia de a aduce la cunostinta vanzatorului orice defect sau viciu constatat in perioada de garantie.

Termenul de realizare a garantiei este de 15 zile si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de client/cumparator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre o unitate service specializata.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de client,societatea noastra urmand a acoper3i exclusiv costurile privind expeditia produsului cu care a fost inlocuit produsul initial.

Retur

Produsele pot fi returnate în 3 zile de la primirea lor.

Costul transportului pentru retur este suportat de client.

In cazul in care produsul livrat este incomplet sau neconform, cumparatorul are obligatia de a semnala acest aspect in maximum 48 de ore de la primirea produsului. In situatia nerespectarii termenului de 48 de ore, cumparatorul pierde dreptul de a solicita contravaloarea sau inlocuirea produsului pe motiv de neconformitate.

Conditii de retur pentru produsele vandute de VBA FOUR CARS SRL:

- Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
- Produsul va trebui returnat in ambalajul original si nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile primite si altele.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur.

Intrucat returnarea contravalorii produselor este efectuata prin virament bancar, urmeaza sa completati banca la care aveti deschis contul, precum si contul IBAN in momentul inscrierii cererii. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Va solicitam vigilenta maxima in momentul primirii/receptionarii produselor! Sesizarile legate de lipsa sau avarierea unor produse in timpul transportului, trebuie reclamate reprezentantului firmei de curierat chiar la primirea coletului, situatie in care aveti obligatia de a intocmi impreuna cu acesta un proces verbal de constatare. In caz contrar, firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere.

Livrare

* Preț estimativ pentru primul kilogram, gabarit normal.

• Ridicare personală
• Curier, 23 lei

Timp necesar pentru expediere: 1 zi

Cost livrare curier rapid: 23 lei. Timp necesar expedierii este de 1 zi. Pentru coletele agabaritice poate fi achitat o taxa suplimentara.
Tarifele sus-mentionate sunt valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului. Pentru livrari in afara retelei de acoperire a curierului, firma de curierat va percepe taxa suplimentara.
Ramburs în cont colector (clientul nu va plati taxe de expediere a rambursului).

Cost livrare Poşta Română: 22 lei. Timpul necesar expedierii este de 3-4 zile.

Contact şi hartă

Adresă: VULCAN JUDETU, nr. 37, Bucuresti

0721.078.222

  • Ai o întrebare pentru ALPHA PIESE?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Sielmanr 1 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Doresc oferta pentru 50 buc pompa huco 133030 si termo scwich x10-232-001-005 5 buc. va multumesc
Cumpărător,
Buna ziua. Am nevoie de bare de portbagaj pentru un Renault Kadjar, prevazut din fabrica cu bare longitudinale.Am vazut in oferta dumneavoastra niste bare la 270 RON. Sunt apte pentru acest model?
Premium ALPHAPIESE 307 Vânzător, reprezentant ALPHA PIESE, Bucuresti
Buna ziua. Da sunt compatibile cu barele dvs de pe masina,care sunt lipite de plafon.