1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Autocomenzi
Magazin de piese auto:

Autocomenzi

Descriere

Magazin on-line specializat in comercializarea de accesorii auto si elemente de tuning. Dispunem de o gama diversificata cu peste 5000 de produse.

Garanție

Oferim garanție 6 luni produselor vândute.

Garanţia oferita produselor este de 6 luni, in conformitate cu legislatia in vigoare, cu precizarea ca aceasta se va acorda in conditiile in care produsul va fi montat intr-un service autorizat.

Se pierde dreptul la garanţie în cazul intervenţiilor efectuate de persoane neautorizate, spargerilor, deteriorarilor termice, mecanice si plastice datorate incendiilor, inundatiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, sau daca produsul nu a fost utilizat in conformitate cu instructiunile de utilizare prevazute de producator.

Retur

Produsele pot fi returnate în 15 zile de la primirea lor.

Metoda de retur acceptată: înlocuire produs.

Costul transportului pentru retur este suportat de client.

• Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
• Produsul va trebui returnat numai cu ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile primite si altele, certificatul de garantie, o copie a facturii si o copie dupa chitanta ce dovedeste achitarea produsului.
• Te rugam sa nu indepartezi etichetele si sa nu aplici diverse schotch-uri sau etichete pe produs, altele decat cele originale.
• Cele mentionate mai sus vor trebui sa fie impachetate corespunzator in alta cutie – pentru protejarea acestora pe parcursul transportului.
• Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, in conditiile descrise anterior.
• In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur. Decizia va fi comunicata clientului in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Se va bloca accesul anumitor utilizatori si refuzul de a onora o comanda, daca acestia ne-au adus prejudicii in trecut prin neridicarea, refuzarea sau deteriorarea coletelor.

Livrare

* Preț estimativ pentru primul kilogram, gabarit normal.

• Curier, 22 lei

Timp necesar pentru expediere: 1 zi

Coletele se expediaza prin Urgent Cargus, iar tariful de 22 Lei este pentru cele cu volume normale (pana in 5 kg). Pentru coletele ce depasesc 5 kg, se adauga 0,90 Lei / Kg + TVA.

Tariful de 22 lei / colet este valabil in reteaua de acoperire a curierului.

NU TRIMITEM COLETE PRIN POSTA ROMANA.

Contact şi hartă

Adresă: Bibescu Voda, nr. 9A, cod poștal: 110202, Pitesti , jud. Arges

0741.512.607

  • Ai o întrebare pentru autocomenzi?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Stejarului 0 Cumpărător, Bucuresti
Salut om un opel corsa d an 2009 în 3 uși se potrivește portbagajul???
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Bare / Set bare transversale portbagaj OPEL Corsa D 2006-2014 3/5 usi, D8 - 112cm, otel ID #1986709611. Da se potrivesc.
Sobolanu1970 4 Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Doresc să cumpăr un deflector si set față paravint Hyundai Tucson 2006.... Aveți?????
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Deflector avem pentru masina dvs. Accesati link ul https://www.pieseauto.ro/tuning-capota/hyundai/tucson/deflector-paravant-capota-hyundai-tucson-i-2005-1264863345.html Paravanturi nu avem pentru acest model.
FAZI 39 Cumpărător, Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita
Buna ma intereseaza bara portbagaj transversala pentru ford focus 2 facelift an 2008
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Avem pentru modelul dvs de masina. ID anunt: #1267737540 si #1053739711 Cautati anunturile cu id-urile atasate si vedeti produsele disponibile. Pentru detalii despre produse si / sau comanda, sunati la nr de telefon din anunt sau plasati comanda direct pe pieseauto.ro.
GabiVali 2 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Prelata auto se potriveste pe un Suzuki Vitara in 2 usi din 1998?
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Pentru detalii despre produse sunati la nr de telefon afisat.
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua.Prelatele sunt pe grupe de masini-corespondent grupa C1 ( H 3,80 X Latime 1,60 X inaltime 1.67 )
Gabimosoianu 1 Cumpărător, Pitesti, jud. Arges
Bună ziua, dacă eu locuiesc în apropiere de adresa dvs. și vreau să iau câteva produse e necesar sa fie trimise prin curier?
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Se pot ridica de catre dvs de la punctul nostru de lucru cu comanda in prealabil. Multumesc!
Adrian_iasi 1 Cumpărător, Tomesti, jud. Iasi
Buna ziua! Ma intereseaza daca cumpar doua produse ( PB 5128 si 3D 0112 A10) pot achita pentru un singur transport sau trebuie sa achit cureieratul pt fiecare produs in parte? Astept raspunsul dumneavoastra O zi buna!
Premium Autocomenzi 2439 Vânzător, reprezentant Autocomenzi, Pitesti, jud. Arges
Buna seara! Plasati comanda pentru unul dintre cele doua produse si se va completa telefonic. Veti fi contactat in cursul zilei de luni pentru restul detaliilor. Platiti transportul o singura data. O seara buna!