Magazin de piese auto:

Autocomenzi

CIF: RO31455258
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere
Magazin on-line specializat in comercializarea de accesorii auto si elemente de tuning. Dispunem de o gama diversificata cu peste 5000 de produse.
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garanţia oferita produselor este de 6 luni, in conformitate cu legislatia in vigoare, cu precizarea ca aceasta se va acorda in conditiile in care produsul va fi montat intr-un service autorizat.

Se pierde dreptul la garanţie în cazul intervenţiilor efectuate de persoane neautorizate, spargerilor, deteriorarilor termice, mecanice si plastice datorate incendiilor, inundatiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, sau daca produsul nu a fost utilizat in conformitate cu instructiunile de utilizare prevazute de producator.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC KVO AUTO PARTS SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
• Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
• Produsul va trebui returnat numai cu ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile primite si altele, certificatul de garantie, o copie a facturii si o copie dupa chitanta ce dovedeste achitarea produsului.
• Te rugam sa nu indepartezi etichetele si sa nu aplici diverse schotch-uri sau etichete pe produs, altele decat cele originale.
• Cele mentionate mai sus vor trebui sa fie impachetate corespunzator in alta cutie – pentru protejarea acestora pe parcursul transportului.
• Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, in conditiile descrise anterior.
• In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur. Decizia va fi comunicata clientului in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Se va bloca accesul anumitor utilizatori si refuzul de a onora o comanda, daca acestia ne-au adus prejudicii in trecut prin neridicarea, refuzarea sau deteriorarea coletelor.

Livrare
Livrare din Pitesti, jud. Arges prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 25 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1000 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Coletele se expediaza prin Urgent Cargus sau DPD Courier, iar tariful de 25 Lei este pentru cele cu volume normale (pana in 5 kg). Pentru coletele ce depasesc 5 kg, se adauga 0,90 Lei / Kg + TVA.

Tariful de 25 lei / colet este valabil in reteaua de acoperire a curierului.

NU TRIMITEM COLETE PRIN POSTA ROMANA.

Contact şi hartă

Adresă: Bibescu Voda, nr. 9A, cod poștal: 110202, Pitesti, jud. Arges

  • Ai o întrebare pentru autocomenzi?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Cumpărător,
(comentariu retras)
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua! Nu avem pe aceste dimensiuni la cele antigrindina. Si nici apropiate de aceste cote. O zi buna!
Alinapaul97aae 5 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Bună seara, Sunt interesat de inel protecție jante pe culoarea neagră dacă aveți culoarea asta. Nu vreau celelalte culori. Vă mulțumesc
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua! Sunati maine dupa ora 09.00 la telefon 0741512607 pentru mai multe detalii! Va multumim!
Danmang Cumpărător, Mangalia, jud. Constanta
Buna ziua. Ce dimensiuni au preșurile pe spate pentru Audi Q5 2019. Cele Seintex. https://www.pieseauto.ro/covorase/audi/q5/covoare-covorase-presuri-cauciuc-stil-tip-tavita-1450193567.html?ssk=160b605fa41722c4da6284ec4f12b951 Ceva același design pentru portbagaj? Am un Q5 FY 2020. Mulțumesc.
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua! Nu avem dimensiuni. Produsele sunt dedicate pe model de masina!
Danmang Cumpărător, Mangalia, jud. Constanta
Si nu se pot verifica? Am mai cumpărat si le-am trimis înapoi deoarece cele spate nu se potriveau. Acopereau fantele de ventilație de sub scaune. Cele originale au 35 cm lățime si mai rămâne puțin spațiu intre ele si grilele ventilație. Mulțumesc.
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Covorasele din spate au decupaje în dreptul gurilor de ventilație. O zi buna.
Vdumitru90 4 Cumpărător, Urziceni, jud. Ialomita
Salut. Ma interesează și pe mine o cotiera opel corsa c 2004 și paravânturi 4 uși la ce preț ?
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Paravânturi 90 lei set fata și spate și cotiera la 135 lei
Alinai11 Cumpărător, Frumosu, jud. Neamt
Buna ziua! Care este costul livrarii pentru 2 seturi de huse scaune in localitatea Frumosu, jud Neamt??
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Bună ziua. Cost transport 22 lei oriunde în tara.
St220 1 Cumpărător, Galati
Buna ziua. Ce modele de tipsuri inox aveti pt Opel Vectra C 2002. Ma intereseaza un model curbat, pt ca iesirea din toba mea e cu fata in jos. multumesc
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua.Pentru varianta cu tevile curbate nu avem nimic.Orice se va monta va arata foarte urat.O zi buna
Ioanfarcas Cumpărător, Zalau, jud. Salaj
Buna ziua as dori un set de huse pentru ford transit 350 tdci 2018
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Sunati va rog la nr de telefon al vanzatorului pt toate detaliile. Va multumim!
Stejarului Cumpărător, Bucuresti
Salut om un opel corsa d an 2009 în 3 uși se potrivește portbagajul???
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Bare / Set bare transversale portbagaj OPEL Corsa D 2006-2014 3/5 usi, D8 - 112cm, otel ID #1986709611. Da se potrivesc.
Sobolanu1970 7 Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Doresc să cumpăr un deflector si set față paravint Hyundai Tucson 2006.... Aveți?????
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Deflector avem pentru masina dvs. Accesati link ul https://www.pieseauto.ro/tuning-capota/hyundai/tucson/deflector-paravant-capota-hyundai-tucson-i-2005-1264863345.html Paravanturi nu avem pentru acest model.
FAZI 391 Cumpărător, Feliceni, jud. Harghita
Buna ma intereseaza bara portbagaj transversala pentru ford focus 2 facelift an 2008
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Avem pentru modelul dvs de masina. ID anunt: #1267737540 si #1053739711 Cautati anunturile cu id-urile atasate si vedeti produsele disponibile. Pentru detalii despre produse si / sau comanda, sunati la nr de telefon din anunt sau plasati comanda direct pe pieseauto.ro.
GabiVali 3 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Prelata auto se potriveste pe un Suzuki Vitara in 2 usi din 1998?
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Pentru detalii despre produse sunati la nr de telefon afisat.
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua.Prelatele sunt pe grupe de masini-corespondent grupa C1 ( H 3,80 X Latime 1,60 X inaltime 1.67 )
Gabimosoianu 2 Cumpărător, Pitesti, jud. Arges
Bună ziua, dacă eu locuiesc în apropiere de adresa dvs. și vreau să iau câteva produse e necesar sa fie trimise prin curier?
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Se pot ridica de catre dvs de la punctul nostru de lucru cu comanda in prealabil. Multumesc!
Adrian_iasi 3 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! Ma intereseaza daca cumpar doua produse ( PB 5128 si 3D 0112 A10) pot achita pentru un singur transport sau trebuie sa achit cureieratul pt fiecare produs in parte? Astept raspunsul dumneavoastra O zi buna!
Pr Autocomenzi 12970 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna seara! Plasati comanda pentru unul dintre cele doua produse si se va completa telefonic. Veti fi contactat in cursul zilei de luni pentru restul detaliilor. Platiti transportul o singura data. O seara buna!
Anunțuri publicate recent de autocomenzi
Set 4 paravanturi fata/spate Vw passat B5/B6/B7 go
Set 4 paravanturi fata/spate Vw passat B5/B6/B7 golf 5/6/7 Touran/Tiguan 115 lei
Avantaje: O mai buna circulatie a aerului in masina; Geamurile pot ramane deschise si pe timp de ploaie sau ninsoare; Nu obtureaza vizibilitatea; Sunt...
Kit / Set 4 aparatori noroi dedicate MERCEDES Spri
Kit / Set 4 aparatori noroi dedicate MERCEDES Sprinter III 3 W907 2018-->Pr... 330 lei
Kit / Set 4 aparatori noroi dedicate MERCEDES Sprinter III 3 W907 2018-->Prezent Atentie !!! Doar pentru modelul cu punte simpla - Protejeaza masina d...
Bullbar inox dedicat DACIA Duster I 2009-->2017
Bullbar inox dedicat DACIA Duster I 2009-->2017 550 lei
Bullbar inox DACIA Duster I 2009--2017 PRODUS CALITATE PREMIUM Bullbar cu suport de proiectoare DEDICAT DUSTER-nu are nevoie de adaptari. Se monteaza ...
Set 4 paravanturi fata/spate pentru skoda octavia
Set 4 paravanturi fata/spate pentru skoda octavia 1,2,3, skoda superb 1,2 ,... 115 lei
Set 4 paravanturi pentru skoda octavia 1,2,3, skoda superb 1,2 , fabia 1 si 2 La plasarea comenzii va rugam sa specificati pentru ce model va interese...
Paravanturi auto DACIA Logan 1/2/3/Jogger/Spring/D
Paravanturi auto DACIA Logan 1/2/3/Jogger/Spring/Duster 1 si 2 / Sandero 1/... 115 lei
Paravanturi auto DACIA Logan 1/2/3/Jogger/Spring/Duster 1 si 2 / Sandero 1/2 ,MCV 2 (fata/spate) Set fata si spate Avantaje: O mai buna circulatie a a...
KIT SIGURANTA AUTO - Geanta ,stingator auto 1kg, t
KIT SIGURANTA AUTO - Geanta ,stingator auto 1kg, trusa medicala,2 x triungh... 125 lei
KIT SIGURANTA AUTO - Geanta depozitare,stingator auto 1kg, trusa medicala,2 x triunghi,vesta (pachet legislativ) TOATE PRODUSELE SUNT OMOLOGATE RAR SI...