Far stanga 2H LED XENON VW AMAROK 2010 / 2014 F474

Focsani, jud. Vrancea
Preţ: 2000 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

LuxuryCarParts

CIF: 45066188
Pr Luxurycarparts 4 100%
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #799413212
Far stanga 2H LED XENON VW AMAROK 2010 / 2014 F474


Toate produsele postate sunt in stoc si gata pentru a fi prezentate la solicitare. Produsele afișate sunt descrise de poze reale cu accent spre toate detaliile care ar putea sa va intereseze. Sunt piese originale second-hand care prezinta urma de uzura si poate chiar unele recondiționări minore dar prezentate elocvent in pozele afișate. Fiecare produs are cod intern afișat in textul inițial si pentru o comunicare mai simpla trebuie sa ne dati codul ca sa il putem identifica dintre mai multe produse asemănătoare.

Prețul afisat in anunt include tot ce este prezent in poza, la necesitați personale de a mai completa sau descompleta ceva se discuta personal telefonic sau pe alte platforme de comunicare. Ne găsiți pe Whatsapp, Telegram sau Signal.

Livrarea in toata țara prin curier, iar costul transportului variază in funcție de greutatea si dimensiunea produsului. Timp necesar pentru procesarea comenzii este de maxim 2 zile. Metoda de plata: ramburs, la livrare, transfer bancar. Piesele sunt ambalate corespunzator pentru a fi trimise pe courier.

La o înțelegerea prealabila telefonic, produsele pot fi livrate si personal de echipa noastra in mai multe orase mari din Romania precum București, Ploiești, Pitești, Bistrița, Iași, Constanța, Baia Mare, Tîrgu Mureș si Satu Mare. Iar punctul nostru de lucru este situat in orasul Focșani, judetul Vrancea .

Firma noastra ofera factură si drept de retur 14 zile conform legii O.U. 34/2014.

In caz de retur clientul isi asuma taxele de transport si puteți opta pentru restituirea banilor sau inlocuirea produsului.

Oferim factura si garanție.

Actualizat acum o zi
0 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Piesă auto compatibilă cu:

Volkswagen Amarok