HM-01603 Oxid de aluminiu maro sac de 25kg , F 60

Baia Mare, jud. Maramures


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

CONTRAGREUTATE CU CAPSA DIN ZINC 25 G JANTA UNIVERSALA SET 100 BUC JBM
207 lei
CONTRAGREUTATE CU CAPSA DIN ZINC 25 G JANTA UNIVERSALA SET 100 BUC JBM
Madrasd 18
Bucuresti
SURUB FIXARE ELEMENTE EXTERIOR PENTRU TOYOTA 6.2X18MM SET 10 BUC
16 lei
SURUB FIXARE ELEMENTE EXTERIOR PENTRU TOYOTA 6.2X18MM SET 10 BUC
AscoAutoMagazin 1020
Bucuresti
SURUB UNIVERSAL FIXARE NEGRU 4.7X16.8MM SET 10 BUC

SURUB UNIVERSAL FIXARE NEGRU 4.7X16.8MM SET 10 BUC

13 lei
SURUB UNIVERSAL FIXARE NEGRU 4.7X16.8MM SET 10 BUC
AscoAutoMagazin 1020
Bucuresti
Filler Acrilic 'Plus' 5:1 Cu Intaritor Alb (0.75L + 0.15L) Sinto Sinto Sin16667 107148
93 lei
Filler Acrilic 'Plus' 5:1 Cu Intaritor Alb (0.75L + 0.15L) Sinto Brand: SINTO Cod ean: 107148 Cod producator: SIN16667
Bonmarc 851
Cluj-Napoca, jud. Cluj
BANDA DUBLU ADEZIVA PENTRU AUTO 19MM X 1.5 M
14 lei
Bandă poroasă auto-adezivă pe ambele feţe, rezistentă la UV şi apă, ideală atât pentru suprafeţe netede cât şi poroase din interior sau ex ...
Madrasd 18
Bucuresti
COLIERE NYLON NEGRE 3.6*250 MM SET 100 BUC

COLIERE NYLON NEGRE 3.6*250 MM SET 100 BUC

18 lei
COLIERE NYLON NEGRE 3.6*250 MM SET 100 BUC9181CCOBRA
Autoactiv016 7616
Otopeni, jud. Ilfov
Produs nou Vândut de firmă Cu garanție ID #335508323
Oxid de aluminiu maro la sac de 25kg

Oxid de aluminiu maro la sac de 25kg
Are o conbinatie de culoare gri / maro / negru, acest agent de sablare este deosebit de potrivit pentru utilizarea intr-o cabina de sablat , ideal pentru suprafete dure datorita duritatii ridicate si formei angulare ascutite;
Nu lasa urme pe suprafetele sablate si poate fi folosit pentru sablarea suprafetelor metalice neferoase: INOX , Aluminiu , Cupru .
Se poate utiliza pentru sablare umeda si uscata , oferind o pregatire corespunzatoare pentru toate suprafetele sablate.
Abrazivul din oxid de aluminiu este un material extrem de dur , inregistrand o valoare de 9 pe scara Mohs .
Datorita duritatii ridicate , acest material este utilizat cu succes pentru procese de sablare care necesita forta si viteza deosebita de lucru.
Acest material are o puritate ridicata , fiind ideal pentru sablarea suprafetelor asupra carora nu este permisa impregnarea cu alte substante , in timpul procesului de sablare
Acest abraziv este produs din corindon artificial prin procese de fuziune , particulele de oxid de aluminiu sunt extrem de dure si ascutite , avand viteze mari de taiere si curatare , fiind eficiente pentru sablari rapide si agresive .
Particulele fine de abraziv produc un finisaj extrem de neted suprafetelor sablate , iar particulele grunjoase taie in profunzime , inlaturand toate depunerile de pe suprafete .
Oxidul de aluminiu este folosit cu succes pentru operatiuni de curatare , debavurare , finisare suprafete , eliminare rugina si straturi vechi de vopsele , pregatind suprafetele pentru tratamentele ulterioare anticorozive cu vopsea si grund , la cele mai ridicate standarde de calitate.
RECOMANDARI:
Noi recomandam oxidul de aluminiu pentru sablarea si reconditionarea casetelor de directie , carcase de alternatoare si alte piese din aliaj de aluminiu .
Proprietati fizice :
- Duritate 9 mohs
- Granulatie : #60 45 - 60 Mesh [0,250 – 0,300 mm]
- Forma de granulatie este ascutita
- Punct de topire aproximativ 1950 ° C
- Greutate specifica de aproximativ 3,9 - 4,1 g / cm3
Analiza chimica :
- Al2O3 95,65%
- TiO2 2,42%
- Fe2O3 0,12%
- Si02 0,92%
- CaO 0,35%
- MgO 0,22%
- ambalat in sac de 25kg
Provenienta Olanda

Actualizat acum 7 zile
4 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Baia Mare, jud. Maramures prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 20 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Curier rapid tarife valabile pentru coletele în reţeaua de acoperire a curierului : 17.61 lei primul kg + 1 leu urmatoarele kilograme suplimentare.
Zonele in care nu exista acoperire a curierului se taxeaza la km taxa fiind de 1 leu/km.
Plata ramburs în cont colector (Nu plătiţi practic expedierea rambursului).

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.
Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.
Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la departamentul tehnic Select Auto cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie) .
1. Reclamatia se face telefonic la departamentul tehnic (0766930949) sau prin e-mail: tehnic@sculeauto.com
2. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.
3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.
4. Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.
Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC SELECT AUTO SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.
Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.
Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si, sau interventii neautorizate etc.
Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Select Auto) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).
Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.