Metalubs X Protect 250ml

Iasi, jud. Iasi
Preţ: 236 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vânzător particular
Metasmart2012 43 100% Membru de8 ani
Produs nou ID #665667576

METALUBS X PROTECT 

REPARA UZURA MOTORULUI
REDUCE CHELTUIELILE DE EXPLOATARE DE MINIM 5-7 ORI
REDUCE FRECAREA SI UZURA CU 40-60%
MARESTE PUTEREA SI RANDAMENTUL MOTORULUI CU 7-10%
MARESTE DURATA DE VIATA A MASINII DE 2-3 ORI
REDUCE CONSUMUL DE CARBURANT CU 5-15%
DUBLEAZA INTERVALUL DINTRE SCHIMBURILE DE ULEI


METALUBS X PROTECT este un agent de innobilare cu particule policeramice a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii si cu efect de etansare. Indicat motoarelor folosite, cu peste 30.000 km parcursi, adaugat uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara micsorarea frecarii.
In cazul celor mai multe autoturisme, in general 25% din energia produsa de combustibil se pierde in motor din cauza frecarii la rulment, camase, pistoane, ax cu came, supape, in angrenaj la pinioane, la roti dintate si marginile acestora, la ax, din cauza frecarii, din cauza aerodinamicii, racirii si gazelor eliminate.
Aceasta frecare este micsorata cu 60% de METALUBS X PROTECT, care o va transforma in marire de randament si micsorarea consumului de carburant.
Uleiul de motor transporta microparticulele policeramice in toate locurile unde se produce frecare. Datorita marimii lor microscopice, ele ajung pe toate denivelarile suprafetelor din pistoane, rulment, camasi, etc., se depoziteaza, se fixeaza si in parte se lipesc prin ardere.
Microparticulele arse in afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Solutia transportatoare de mare viscozitate confera etansare, in acest mod putand scadea consumul de ulei semnificativ si marind compresia.
Datorita innobilarii suprafetelor, produsul mareste in mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica, produsul confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si micsorarea consumului.
Policeramica are o importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintre suprafetele metalice ale motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este foarte mica, deseori numai 1 micron, astfel microparticulele de marime mai mare nu adera la suprafetele metalice. Elementele filtrelor obisnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1-3 microni), astfel microparticulele produsului X PROTECT nu pot fi filtrate de acestea. In zilele noastre foarte multe vehicule au montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3 microni, din acesta cauza este necesara finetea de microparticule.
Microparticulele policeramice asigura ungere pina la temperatura de 1100°C.
METALUBS X PROTECT, datorita coeficientului sau foarte mic de frecare a policeramicii adaugate solutiei de innobilare, usureaza functionarea motorului, ceea ce sta la baza maririi randamentului motorului si scaderea consumului de combustibil. Folosit chiar de la inceputul functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori.
La folosirea adecvata a produsului se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!
Avantajele folosirii:
- scade pana la 60% uzura motoarelor
- scade consumul de combustibil
- scade consumul de ulei 
- scade zgomotul motorului 
- mareste randamentul motorului
- curata interiorul motorului
- scade temperatura de functionare
- mareste durata de functionare
- scade gazele nocive emise 
- cresterea calitatii bune de functionare in conditii critice
- functionarea cu solicitari dinamice mai mari
- functionarea mai fina a motorului
- da stabilitate mai mare
- usureaza pornirea la temperaturi scazute
- scade costul de functionare 
- creste fiabilitatea in exploatare
METALUBS X PROTECT este deci produsul viitorului care sta la dispozitia conducatorilor auto. Folosirea automobilelor devine mai rentabila, cu confort mai mare; se mareste stabilitatea si nu dauneaza ecologic. Fabricat si imbuteliat exclusiv in Germania.

Actualizat acum 23 zile
331 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
Livrare din Iasi, jud. Iasi prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 30 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 299 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Primul kg 30 lei + 1 leu pentru fiecare kg in plus. Tarife valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului.
Plată ramburs în cont colector (Nu plătiţi practic expedierea rambursului)