Tester profesional Launch 3.0 x431 Bluetooth + Tableta 10.1'' Update 2025!

Craiova, jud. Dolj
Preţ: 1899 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vânzător particular
Real_succes 209 100% Membru de13 ani
Produs nou ID #880558587
Se ofera Tableta Originala Android si Interfata X431 EasyDiag 3.0 + Tableta noua Android 10.1 inch => un adevarat aparat profesional de diagnoza auto la un pret accesibil.

Folosind tableta android si interfata bluetooth X431 versiune 2021 oferita rezultatele de diagnoza sunt excelente, raportul calitate/pret este unul mai mult decat bun. Produsul accepta update (programul in lipsa update-ului nu se blocheaza ca la Bosch KTS de exemplu), puteti oricand sa achizitionati un nou update direct pe site-ul Launch. Softurile tuturor producatorilor de masini le regasiti instalate pe tableta, autenficare facuta in baza credentialelor primite in pachet (user si parola securizate) cont pe site-ul Launch si aveti acces la toate informatiile necesare punerii in functiune si download ale acestui aparat.

Marci Europene si Americane:
Benz, BMW, VW, Peugeot, Renault, Citroen, Opel, Audi, Smart, EURO Ford, Fiat, Landrover, Seat, Skoda, Rover, Saab, Jaguar, Lancia, Romeo, Dacia, Mini, GMSA, VAZ, Volvo, GM, BXGM, Chrysler, GAZ, Porsche, Sprinter and USAFORD.

X431 Easydiag necesita internet si telefon mobil cu sistem de operare Android sau IOS (la cerere). Instrumentul de diagnoza este construit de catre fabrica Launch, companie de renume cu peste 20 ani experienta in research si development in diagnoza automobilelor. Cu ajutorul comunicarii prin bluetooth intre modulul x431 si telefonul Android sau IOS, permite interogarea completa a tuturor sistemelor autovehiculului, citirea/stergerea codurilor de eroare, citirea valorilor in timp real, testarea actuatoarelor si functii speciale.

Pachetul include:

1pc x X431 Easydiag 3.0 Auto Diag Scanner + Tableta Android
1pc x Plic securizat cu user si parola pentru acces site Launch
1pc x Tableta Android 10.1 inch full activata
=> Optional cablu prelungitor obd2 de 16 cmc la 69 ron sau panglica 40 cmc la 99 ron.
=> Optional folie de sticla securizata originala pentru tableta la 59 ron.
Actualizat acum o zi
766 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

Land Rover Range Rover

Alte oferte

Testere si aparate diagnoza Land Rover Range Rover

testere si aparate diagnoza testere si aparate diagnoza craiova piese auto Dolj piese auto Craiova