1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Pompa apa

Pompa apa MITSUBISHI L 300 bus P0 W P1 W P2 W PRODUCATOR FAI AutoParts WP6202

Cluj-Napoca, jud. Cluj
Preţ: 201 lei
0752.773.940
Mesageria PieseAuto
Mesaj privat
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

Netparts AUTO

CIF: RO35055327
Pr Netparts 384 96%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #376796860
pompa apa MITSUBISHI L 300 bus P0 W P1 W P2 W PRODUCATOR FAI AutoParts WP6202
Informatii
CODURI OEM
HYUNDAI2510042501
IVECOVF570
MITSUBISHIMD97002
MITSUBISHIMD972002
MITSUBISHIMD974999
MITSUBISHIMD997686
Actualizat acum 60 zile
1 vizualizare
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Cluj-Napoca, jud. Cluj prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Vanzatorul se oblige sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei (adresa mentionata de Cumparator). Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii netparts. Pentru produsele care nu se afla in stoc la Vanzator se va comunica data livrarii estimata.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara (in limita zonelor de acoperire ale serviciului de curierat), se va percepe o taxa de transport care va fii in raport cu valoarea produselor comandate, greutate sau distanta si va fii comunicata clar inainte de transmiterea comenzii sau va fii comunicata de unul dintre reprezentantii netparts.

In tara:

Taxa de livrare este de 21 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 499 lei livrarea este GRATUITA (in limita a 20 kg), oriunde in Romania (in limita zonelor de acoperire ale serviciului de curierat ).

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate produsele comercializare pe netparts vin insotite de factura si certificate de garantie.

Garantia legala se ofera in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.

Produsele comercializate de catre SC MMC NETPARTS SRL sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de catre producatori.

Cumparatorul trebuie sa informeze vanzatorul asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie. Garantia este oferita produselor care prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.

Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.).

In termenul de garantie, se asigura garantia produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau inlocuire.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

ATENTIE! Pentru piesele originale (OE) care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul online netparts si altele pe care Cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii Vanzatorului.

Termenul maxim de remediere a garantiei este de 30 zile calendaristice si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de Cumparator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre unitatea specializata de service.

Piesele auto de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 18 luni, incepand cu data inscrisa pe factura.

Printre piesele auto de folosinta indelungata pot fii: farurile si stopurile, ambreiaj, arcurile si amortizoarele, elemente de caroserie, sistemele de esapament, pompele (frana, carburant), piesele de motor, etc.

Piesele auto care au caracter consumabil nu beneficiaza de garantie. Piesele cu caracter consumabil pot fii cele din urmatoarele categorii: becuri auto, lichide auto (antigel, aditivi, uleiuri, lichid de frana), filtrele (de aer, de combustibil, de polen, de ulei, etc.), stergatoare auto de orice fel, elementele de aprindere(bujii), etc.Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 15 zile calendaristice de la receptia produsului.

Aceasta operatiune este GRATUITA, noi angajandu-ne sa va returnam INTEGRAL contravaloarea produselor returnate, in acest sens toate comisioanele legate de acest transfer fiind suportate de catre noi. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

(ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!)

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC MMC NETPARTS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0752773940.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In urma primirii de catre Vanzator a notificarii de denuntare unilaterala a contractului de catre Cumparator, conditionat de returnarea produsului, se va rambursa Cumparatorului valoarea incasata pentru produsul in cauza, in termen de 30 zile calendaristice.

Vanzatorul are dreptul sa solicite daune Cumparatorului, in conditiile legislatiei aplicabile, atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa refuze returul in cazul in care Cumparatorul abuzeaza de politica privind renuntarea la cumparare.

Cumparatorul nu va demara returnarea fizica a produsului inainte ca Vanzatorul sa proceseze solicitarea si sa ii furnizeze detaliile necesare returului (adresa pentru receptia marfii, cererea de retur , etc).

Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:

- Factura de achizitie emisa de catre MMC NETPARTS SRL.

- Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare;

- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj);

- Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester acolo unde este cazul (ex. debitmetre, sonde lambda, amortizoare, discuri frana etc);

- Copie dupa autorizatia tehnica RAR a atelierului de reparatii in care s-a efectuat montajul;

- Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza.

Netparts nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executata;

- Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

- Piesa a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator;

- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;

- Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;

- Automobilul a fost folosit in conditii corespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.);

- Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura;

- Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.;

- Piesele prezinta o uzura normala (fireasca);

De asemenea, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original şi insotite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor, in cazul in care se observa urme de montaj sau in cazul in care produsele vin incomplete.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator , fara a opta pentru serviciul ramburs pentru contravaloarea produselor. Daca se va opta pentru serviciul ramburs – produsel/coletul va fii refuzat. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor.

Nu se accepta la retur:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;

- Produsele care nu se afla in ambalajul original;

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;

- Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura;

- Piesele "pe original" – OE - , cele fabricate de producatorul automobilului, comandate gresit de catre client;

- Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie;

- Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport;Taxa de transport pentru returnarea produselor

Vanzatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:

- Piesele au fost identificate gresit de unul dintre reprezentantii netparts

- S-au livrat alte piese decat cele comandate;

- Piesele se dovedesc a fi nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor.

Cumparatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:

- Nu a furnizat seria de caroserie a automobilului la plasarea comenzii astfel incat unul dintre reprezentanti sa verifice compatibilitatea lor;

- Doreşte returnarea produselor invocand alt motiv decat cele mentionate mai sus.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre Cumparator.

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris.

- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Returul se va face prin acelasi modalitate ca la expediere prin curieratul agreat de Vanzator. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

NU SE ACCEPTA LA RETUR URMATOARELE PRODUSE :

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;

- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate;

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;

- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura;

- Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat;

- Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans;

- Module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta), huse si acoperiri;

- Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.).

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)