1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari Cristi Lumina

CIF: RO35839847
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Dezmembram o gama larga de autoturisme, volkswagen, audi, seat, skoda, bmw, peugeot, fiat.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Pentru piesele auto comercializate de SC X S.R.L. garantia comerciala se acorda pentru o durata de 30 zile calendaristice. Termenul de 12 luni pentru garantia de conformitate curge de la data inscrisa pe factura sau bonul de vanzare – Legea 449/2003
Vânzătorul asigură cumpărătorului in cazul defectelor sau viciilor ascunse a piesei dreptul de a solicita vanzatorului ca masura reparatorie inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa fara plata cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.

Rezolvarea reclamatiilor, termene:
Piesele care fac obiectul unei reclamatii aflate in perioada de garantie vor fi returnate la punctual de lucru a vanzatorului sau expediate prin courier de catre cumparator, insotite de urmatoarele documente:
~ Bonul sau factura fiscala de achizitie a piesei
~ Prezentul certificat de garantie
~ Formular standard fisa retur marfa completata integral
~ Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau cartea de identitate ;
~ Dovada montarii pieselor intr-un service autorizat R.A.R. (deviz de montaj) si copie dupa autorizatia R.A.R. a service-ului in care sa efectuat montarea
~ Nota de constatare intocmita de un service autorizat R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea
~ Copie care atesta valabilitatea inspectiei tehnice a autoturismului
~ In cazul componentelor electronice este necesar rezultatul diagnozei electronice din care sa rezulte defectiunea reclamata ( listare tester cu codurile de eroare afisate )
Reclamatia depusă de cumpărător va fi analizata în termen de 5 zile lucrătoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vânzătorului însotita de toate documentele enumerate mai sus.
În cazul în care reclamatia a fost justificată vânzătorul se obligă la înlocuirea produselor în termen de 10 zile calculate de la data trimiterii răspunsului de vânzător. În cazul în care reclamatia a fost nejustificată cheltuielile vor fi suportate de cumpărător.

Situatii in care se exclud sau se pierd garantiile:
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Produse care nu au fost comercializate de vânzător
- In cazul în care produsele au fost deterioarate ca rezultat al utilizării într-un alt scop decât cel pentru care a fost destinat
- Piesa nu a fost montata in service autorizat pe tip, marca si model, sau montarea a fost efectuata fara scule ori dispositive adecvate.
- Piesa s-a defectat in urma unui montaj incorrect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte component uzate, defecte sau modificate
- Piesa nu a fost identificata correct datorita furnizarii de catre comparator a unor date de identificare eronate
- Piesele electronice (relee, module de comanda, senzori, rezistente etc), piese care functioneaza in ulei (axe came, pinioane, cutie de viteza etc), pompele de servodirectie si casetele de directie nu au fost montate la un service auto omologat R.A.R. pentru acest tip de reparatie si pentru marca si modelul de autoturism pentru care se achizitioneaza piesa
- Piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii si intretinerii incorrecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul care a facut montajul nu a efectuat verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj impuse de producator
- Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, deformari sau a suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare
- La terminarea reparatiilor unitatea de service nu a efectuat operatiile de verificare, etalonare, reglare impuse de costructorul autoturismului
- Piesa a fost montata incorrect sau impreuna cu piese conexe uzate
- Uzura sau defectul produsului se datoreaza suprasolicitarii, intretinerii sau reglajelor/verificarilor periodice,
- Vehiculul pe care a fost montat produsul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice)
- Vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depasirea greutatii maxime admise, competitii sportive, raliuri, ori au fost modificate instalatiile si sistemele acestuia
- Instalarea neautorizata pe vehicul a echipamentelor sau accesorii altele decat cele din echiparea din fabrica
- Deteriorarea ori distrugerea produsului datorita transportului, manipularii, depozitarii, utilizarii necorespunzatoare, ori a contactului cu produse chimice agresive sau apropierii de surse de caldura
- Demontarea in parti componente sau subansamble a pieselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate
- Defectarea pieselor datorita prezentei corpurilor straine, mizeriei in zonele de functionare a acestora (Sistemul de ungere, hydraulic, admisie etc)
- Nerespectarea intevalului si a programului de revizii tehnice, stabilite de constructorul vehiculului.
-Vehiculul pentru care este destinata piesa este neinmatriculat ori inspectia tehnica periodica a expirat inaintea aparitiei cazului de garantie.
Garantia nu acopera costurile de manopera sau material necesare pentru demontarea si remontarea piesei sau orice alte costuri auxiliare.
La vanzare piesele sunt sigilate sau marcate cu insemne proprii ale vanzatorului. Nu se accepta retur al pieselor cu sigiliu sau insemne sterse sau distruse.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO DEZMEMBRARI CRISTI SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0737191800.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returul se accepta doar in conditiile in care piesa nu a fost montata ,nu prezinta urme de uzura , nu este ceea ce a-ti comandat.

Livrare

Livrare din Lumina, jud. Constanta prin:

  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tariful afisat este pentru primele 3 kg si pentru aria de acoperire a curierului , pentru fiecare Kg/Km suplimentar se percepe aproximativ 1 ron

Contact şi hartă

Adresă: iuliu maniu, nr. 37, Lumina , jud. Constanta

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari Cristi Lumina?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Fedea59 1 Cumpărător, Navodari, jud. Constanta
Am un ford ka din 2002 este functional dar am probleme cu caroseria .as dori sa-l dau la dezmembrari daca se poate. sunt din navodari
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
0765639263
Cata7june 0 Cumpărător, Bucuresti
Pompa servodirectie pentru peugeot 307, 1.6 diesel?
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Avem electrica. detalii la telefon
AUTO_DO 2 Cumpărător, Constanta
Luneta seat exeo break 2011 gasesc la dumneavoastra?
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Din pacate nu avem
SandaMihalache 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua se poate o fotografie?
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Pentru usa fata logan mcv ??
SandaMihalache 1 Cumpărător, Bucuresti
Da, multumesc, doar sa verific daca este culoarea aceea gri negru metalizat
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Puneti-mi intrebarea pe oferta ca aici nu va pot pune poze
Ninovc 0 Cumpărător, Constanta
Buna ziua Vreau si eu un Display mid Opel astra g 32 pini pentru Astra G an 2002 benzina
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Va rog sa imi dai mesaj pe whatzapp cu ce aveti nevoie si vedem cu ce va putem ajuta
Cumpărător,
Buna ziua ma intereseaza ansamblu stergatoare SCODA OCTAVIA2 an 2006 va contactat si domnul Iulian mai devreme Multumesc anticipat
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Buna ziua , a-ti rezolvat telefonic cu ansamblu stergatoare SCODA OCTAVIA2 ?
Go Krissdrobeta2007 79 Cumpărător, reprezentant Kryssauto, Drobeta-Turnu Severin, jud. Mehedinti
Salut...suntem o firma specializata in importul de motoare din U.K. avem in permanenta o gama larga de motoare functionale diferite coduri diesel si benzina....firma noastra livreaza motoare in toata tara la preturi de en gross...motoare complete cu anexe si cutii pe ele. Daca sunteti interesati am dori sa colaboram... la cantitati avem preturi negociabile..... 1. M104942,mercedes w124, 2,8 + cutie auto, benzina, an 85-95, w124...350 euro 2. N16A1, Honda Civic+cutie, model 2016...700 euro 3. peugeut cod BHZ, an 2013 +cutie...500 euro 4. peugeut cod BHZ, an 2013 +cutie...500 euro 5. RHY peugeut Partner, de 2.0 HDI, 90 cai, an 2005,...350 E 6. KFU, peugeut 207, 1,4 benzina, 2007-2009....400 euro 7. NFU, peugeut 307, citroen C2, C4, 2004-2010,1.6 benzina...350 euro 8. KFW, peugeut 207, 1.4 benzina 2000-2010...300 euro 9.Peugeut 206 1.4 an 2003 cod KFW... 400 euro 10.Peugeut 207 1.6 HDI cp 92 EURO 5 an 2013 cod 9HP...600 euro 11. Seat Toledo, Golf 4 1.9 TDI 90 CP Cod AGR..350 euro 12.Ford Transit 2.0 TDTI An 2003 Cod CBBB...500 euro 13. Ford Transit 2.0 TDTI An 2003 Cod BBBB... 500 euro 14.Opel Astra 1.7 an 2007 cod Z17DTH ... 500 euro 15.Mercedes E320 W211 an 2001... 550 euro 16.Bmw E46, cod 226S1 ......350 euro 17.Bmw E46.....350 euro 18.Bmw E46 .....350 euro 19. BMW 325 I 2003 cod 256S5....450 euro 20. BMW 325I 2001 ...450...euro 21.Ford Focus 1.6 16V,an 2003 cod FYDB ...400 euro 22.Opel Vectra 2.0 DTI G 2000-2006 Cod Y20DTH....500 euro 23.Ford Mondeo 2.0 TDCI An 2006 Cod BBBB......550 euro 24.Peugeot 207 2.0 HDI 2004 Cod RHS....400 euro 25. XUCA, FORD MONDEO, 1.5 TDCI, model 2015....1000 euro 26.BMW seria 7, E65, 3.0 Diesel....600 euro 27. rebuturi....toyota perodua, mazda...50 euro bucata 28.NFU,CITROIEN 1.6 BENZINA AUTOMAT,AN 2008 ....350 euro 29. HFX 1.2 BENZINA CITROEN, PEUGEOT ....300 euro
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Va multumesc de oferta
Boboni 17 Cumpărător, Constanta
Buton PDC si ESP cod 8K2 959 674 G V10 buton activare senzori față a4 b8 2011
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Mesaj wazzup
Boboni 17 Cumpărător, Constanta
Buton PDC si ESP cod 8K2 959 674 G V10 buton activare senzori față a4 b8 2011
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Mesaj pe wazzup te rog - poze si discutam
Cumpărător,
Buna ziua, Mama este invalida, 65 de ani, deci nu se poate deplasa in afara casei. Deoarece este in posesia unui autoturism Renault 19/1989, ar vrea sa scape de el, acesta fiind scos din circulatie. Cum trebuie sa procedeze? Va multumim, Sami Frunza
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Poti suna la numarul de telefon si stabilim detaliile
Iona2 1 Cumpărător, Buftea, jud. Ilfov
Buna ziua,motoras clapeta acceleratie aveti si ce pret? 2000 Diesel
Go Autodezcristi 44 Vânzător, reprezentant Dezmembrari Cristi Lumina, Lumina, jud. Constanta
Detalii la telefon ...
Anunțuri publicate recent de Dezmembrari Cristi Lumina
Dezmembrez Audi A4 2.0d 2015
Dezmembrez Audi A4 2.0d 2015
Dezmembrez Audi A4 2.0d 2015 detalii poze si stoc la telefon
Dezmembrez Jetta 2007 2.0d 140cp
Dezmembrez Jetta 2007 2.0d 140cp
Dezmembrez Jetta 2007 2.0d 140cp detalii la telefon poze si stoc
Dezmembrez Audi A5 2009 3.0D quattro S-Line
Dezmembrez Audi A5 2009 3.0D quattro S-Line
Dezmembrez Audi A5 2009 3.0D quattro S-Line - detalii poze si stoc la telefon ,
Dezmembrez Audi A4 2006 3.0 d automata - quatro -
Dezmembrez Audi A4 2006 3.0 d automata - quatro - BMK
Dezmembrez A4 3.0 - cutie automata - quatro - detalii stoc si poze la telefon
Audi A8 2013 3.0 TDI
Audi A8 2013 3.0 TDI
dezmembrez Audi A8 2013 3.0 - detalii la telefonul afisat , mesaje doar Wazzup
Dezmembrez Renault Laguna 2.0 turbo benzina 2006
Dezmembrez Renault Laguna 2.0 turbo benzina 2006
Dezmembrez Laguna 2.0 Turbo 2006 benzina , Faruri Xenon , Bara cu spalatoare