1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
Magazin de piese auto:

BMW CRAIOVA

CIF: RO27648790
Descriere

BMW CRAIOVA SHOP by Autokappa
Primul magazin specializat BMW din Craiova!
Oferim servicii complete:
-piese auto originale BMW - noi si second hand (stare exceptionala)
-asistenta rutiera - Service Mobile
-service auto performant , autorizat RAR si certificat ISO
Garantam calitatea pieselor furnizate si a serviciilor de reparatie efectuate!

Garantam confortul si siguranta dumneavoastra!
NOU!!! MAGAZIN ONLINE - mai eficient, mai dinamic, mai aproape de necesitatile BMW-ului dumneavoastra
CONTACTATI-NE! Masina dumneavoastra este prioritatea noastra!

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Piesa impecabila, de pe masini de teste. Livrare 24 ore. Posibilitate de returnare.
Perioada de garantie variaza in functie de fiecare produs

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTOKAPPA SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0742777733.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Costul transportului pentru retur, este suportat de catre vanzator in conditiile in care produsul nu coincide cu cererea cumparatorului ( cod piesa diferit)

Livrare

Livrare din Craiova, jud. Dolj prin:

  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Costul transportului variaza in functie de greutatea coletului, volum si aria de acoperire a curierului
Pentru fiecare kg suplimentar se percepe 1 ron

Contact şi hartă

Adresă: Bariera Valcii, nr. 51, cod poștal: 200123, Craiova , jud. Dolj

0742.777.733

  • Ai o întrebare pentru BMW CRAIOVA?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ionbolint 3 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Buna ziua, VA contactez in legatura cu un produs comandat in 23 noiembrie si care apare ca si ultim update n AWB ca si The shipment left the FAN Courier hub Craiova to the destination hub on 23.11.2018 17:08. Eu tot incerc sa dau de fan curier da nu reusesc. Va rog sa ii contactai dumneavoastra ca eu nu mai am rabdare cu ei! Aveti aici AWB3727844710005. Poate ar trebui sa schimbati curierul! Va multumesc, Adrian Ion Balint.
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Coletu Dumneavoastra este in Sediu Fan Courier Cluj,eu nu pot lua legatura cu ei ,am vorbit la Fan Courie Craiova,coletul este ramas la ei in sediu.
Cumpărător,
Https://www.pieseauto.ro/motor/motor-bmw-n57d30c-impecabil-24000-km-2021168691.html Bună ziua, interesează acest motor. Ce este inclus în acest cost? Pot să vin personal pentru el? Numărul meu de telefon este Vaiber 0688820220
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Nu il mai avem moment
Bogdan_dragos20 13 Cumpărător, Brasov
Buna ziua, am vazut ca aveti un interior din piele pentru BMW F30, imi puteti spune sau face o poza la modulul electric de la scaunul soferului, ca sa pot verifica daca se potrivesc pe masina mea. Multumesc
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua, am la vanzare doar scaunele fata, va atasez foto cu modulul
Alexjhon 0 Cumpărător, Targoviste, jud. Dambovita
Buna ziua, in legatura cu urmatoarele repere bmw e87 - releu cornering 63117180829 ,13328512369 .,.scut motor 51757161569 ,stopuri spate model facelift orice model disponibil codurile sunt informative 63217164955 63217164956,,, bmw e46 comenzi volan sport 61316949754 ,
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Va rog sunati la nr din anunt pentru detalii
Bogdanbdn 4 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Doresc sa cumpar grilele de ventilatie din bara din fata, de sub numarul de inmatriculare. BMW E46 facelift
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua, Grilelepe care le solicitati dumneavoastra sunt: -Grila centrala piesa noua originala BMW livrabila in 2-4 zile din momentul comenzii la pretul de 245ron; -Grila centrala piesa noua after market livrabila in 24h din momentul comenzii la pretul de 218ron; -Grila stg piesa noua originala BMW livrabila in 24h zile din momentul comenzii la pretul de 84ron; -Grila sdr piesa noua originala BMW livrabila in 24h zile din momentul comenzii la pretul de 84ron. Cu stima si respect Echipa Autokappa
Bogdanbdn 4 Cumpărător, Bucuresti
Nu pot sa o cumpar deocamdata. Ramane totusi comanda initiala valida. Multumesc.
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Asteptam comanda ferma. Multumim!
Bogdanbdn 4 Cumpărător, Bucuresti
Buan ziua Am facut dimineata o comanda pt "nuca schimbator viteza" pt un bmw e46. Vreau sa intreb aveti cumva si sigla/logo fata, pt capota ? daor daca este piesa originala intrucat am mai luat una care s-a ingalbenit. Multumesc.
Pr Bmwcraiova 371 Vânzător, reprezentant BMW CRAIOVA, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua, Da avem emblema de capota pe care dumneavoastra o solicitati este piesa originala BMW si costa 219lei.