1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Gesano Business
Vânzător Premium Premium

Gesano Business

SC GESANO BUSINESS SRL

Magazin de piese auto administrat de Gesano 26 100% calificative pozitive

GESANO TURBO distribuie numai piese de calitate superioara pentru turbosuflante.

Prin achizitionarea unui ansamblu central, reconditionarea turbosuflantei devine foarte usoara pentru orice service auto. Rezultatul este o turbosuflanta noua, de calitate superioara la un pret avantajos.

Aceste piese se monteaza foarte usor in carcasa turbosuflantei vechi dupa ce aceasta a fost curatata, spalata si sablata. Sablarea este foarte importanta deoarece se inlatura orice depunere de calamina depusa de la evacuarea gazelor din motor. Daca nu se inlatura depunerile de calamina, acestea ar putea deteriora paletele compresorului de pe axul central. Inainte de a fi montata turbosuflanta pe masina, axul central trebuie amorsat cu uleiul care urmeaza a fi pus in motor. Cand se schimba turbosuflanta este obligatoriu sa fie schimbat uleiul si filtrul motorului. De asemenea este foarte important sa fie curatat motorul si conductele care duc uleiul la turbosuflanta. Un procent de 95% din turbosuflante se strica din cauza uleiului de motor care nu a fost schimbat la timp.

Reconditionarea turbosuflantei prin inlocuirea ansamblului central este una dintre cele mai bune soluti. Deoarece aceste ansamble au fost produse de firme consacrate care se ocupa numai cu producerea pieselor din constructia turbosuflantei. Astfel se inlatura orice eroare umana din timpul reconditionarii traditionale (echilibrarea axului central manual). Fiecare ansamblu central comercializat de firma noastra a fost testat de producator pe standul Turbotechnics inainte de a fi livrat. Astfel in pachetul ansamblului central veti gasi si fisa rezultata in urma verificarii, pe langa toate garniturile necesare la montaj si factura.

Vindem piese auto pentru:

Audi, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Livrare prin Fan Courier in toata tara. Pentru fiecare piesa se ofera factura si garantie 24 luni.

2016 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru Gesano Business?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.