Detector de radar portabil Neoline X-COP 8700s GT 11 Benzi Radar / Laser MADE IN KOREA

Bucuresti
Preţ: 1495 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

ANDROID-AUTO

CIF: RO46521791
Go MediaAutoTuning 379 96% Membru de10 ani
Produs nou Vândut de firmă ID #717745474

Detector de radar portabil Neoline X-COP 8700s GT 11 Benzi Radar / Laser 360 Grade Detectie Benzi X K KA Laser 360 POP Benzi De Detectie Selectabile Functie De Prioritizare Alerte GPS Intern Detectare Display OLED 6 culori - MADE IN KOREA


Neoline X-COP 8700s este un dispozitiv de informare GPS și un detector radar de clasă premium. 8700s este capabil să măsoare viteza de până la 60 km/h, 100 km/h, 100-150 km/h, 100-200 km/h și timpul la care a fost terminat un 1/4 de milă. Neoline X-COP 8700s are o bază de date integrată a radarelor GPS, care informează despre viitoarele radare de viteză și detectează, de asemenea, radarele portabile de poliție și mașinile de poliție sub acoperire. 8700s este capabil să detecteze toate radarele în banda K (Europa, SUA, CIS etc.), banda Ka (Europa, Israel, SUA) și banda M specială (Europa). Aceste benzi sunt utilizate de radare precum Multanova 6F, Multa Radar și altele. Mai mult, 8700s are capacitatea de a detecta radarele Gatso RT3/RT4.


Detectează GATSO RT3/RT4
Detectarea semnalelor cu o gamă largă de frecvențe (К, МTR, Ка, Laser)
Multa Radar CD, CT și CD detectarea mișcării (banda M)
Modul EXD Plus ultrasensibil la distanță lungă (benzi К și Ка)
Filtru de semnătură Z
Auto turbo – activare automată a modului Turbo
Display OLED 6 culori
Flip display
Senzor automat reglează luminozitatea afișajului
Motion control™
Adăugarea zonelor periculoase și de tăcere
Sistem metric (km/h; mph)
Screensaver cu vitezometru
Actualizare firmware OTG utilizând USB până la 32 GB • Modul Demo
Sistemul X-Logic de măsurare a vitezei mașinii
Fabricat în Coreea

DESCRIERE PRODUCATOR

MOTION CONTROL

Tehnologia Motion Control permite utilizatorului să oprească alertele audio și vocale cu un singur gest de mână. Doar țineți mâna în fața afișajului GPS-informator și sunetul de alarmă va fi oprit.

LED LIGHTING MODES

Cu funcția Moduri de iluminare Led este posibil să se afișeze pe banda de diode puterea semnalului recepționat sau un avertisment cu privire la apropierea de punctul GPS.

ANTI-GLARE VISOR

Atunci când se utilizează GPS-informer în vreme însorită, utilizatorul poate conecta un vizor special anti-orbire pe partea de sus a dispozitivului, care este inclus în set.

MULTILINGUAL

MULTILINGV Neoline X-COP 8700s oferă un număr extins de limbi. În prezent disponibil: Engleză, Spaniolă, Germană, Lituaniană, Rusă, Cehă. Pachetul lingvistic va fi actualizat în mod constant cu noul meniu de limbă.

FREE FIRMWARE UPDATE AND GPS BASE

Descărcați firmware-ul și baza de date, copiați pe cardul flash și conectați-vă cu adaptor special (inclus) la baza X-COP 8700s și firmware-ul se va actualiza automat. Noile actualizări vor fi disponibile.

EXTENDED COMPLETION

Neoline X-COP 8700s include următoarele accesorii în configurația sa:

– GPS-informator Neoline X-COP 8700s

– Suport la parbriz pe ventuze

– Bandă adezivă 3M pentru fixarea pe parbriz

– Montură magnetică pe panou frontal

– Cablu de alimentare la priza auto cu buton pornit/oprit (DC12V ~ 24V)

– USB OTG cablu

– Carcasă de stocare a dispozitivului

– Vizor anti-orbire

OLED DISPLAY 6 COLORS

Noul GPS-informer are un ecran OLED multi-color luminos, care poate fi citit perfect din orice unghi de vizibilitate. Utilizatorul poate alege 6 variante de culoare: alb, albastru, albastru, verde, rosu, galben. Separat, puteți seat culoarea benzii diodelor, care se află sub butoanele de control ale GPS-informerului . De asemenea, dispozitivul are un senzor de luminozitate care reglează automat luminozitatea afișajului pe baza iluminării.

INSTALLATION INSIDE THE CAR

Utilizatorul poate plasa dispozitivul în mai multe variante:

1) Instalare standard la baza parbrizului pe suport cu ventuze sau bandă adezivă 3M

2) Instalarea pe ventuze sau bandă adezivă 3M cu susul în jos la oglinda retrovizoare. Pentru a face acest lucru, utilizați a 2-a gaură pentru montare. Este posibil să întoarceți afișajul cu susul în jos în meniu.

3) Instalarea pe suportul magnetic pe panou frontal al articolelor de îmbrăcăminte.

DANGER ZONE AND THE ZONE OF SILENCE

Cu doar un singur clic, utilizatorul poate adăuga o Zonă periculoasă în memoria dispozitivului. Aceasta este o zonă care necesită atenția șoferului, de exemplu, o serie de polițiști mincinoși, o școală, o intersecție aglomerată, o ambuscadă mobilă etc. De asemenea, cu o singură cheie, utilizatorul poate adăuga o zonă de tăcere pentru a bloca semnalul fals constant. În meniul GPS-informator, puteți seat raza de intrare în fiecare zonă.

X-LOGIC

Cu această funcție, utilizatorul poate face o măsurare exactă a acceleratie mașinii. În modul X-LOGIC este posibil să se măsoare viteza de până la 60 km/h, 100 km/h, 100 până la 150 km/h, 100 până la 200 km/h, și timpul pentru care mașina va trece 1/4 mile (402 m.).

MADE IN KOREA

Neoline X-COP 8700s este dezvoltat de ingineri coreeni de top în domeniul electronicii auto. Neoline X-COP 8700s este combinația perfectă de calitate și fiabilitate coreeană.

Actualizat acum 2 zile
11 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

Ford Ka

Volkswagen Touareg 7L

Volkswagen Touareg 7P

Volkswagen Touareg CR

Porsche Cayenne

Mercedes M-Class W166

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Passat B7

Audi A4 B9

Audi Q7

BMW X5 F15