Detector de radar portabil Hybrid Neoline X-COP 9100s GT 11 Benzi Radar Laser Detectie Benzi MADE IN KOREA

Bucuresti
Preţ: 1895 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

ANDROID-AUTO

CIF: RO46521791
Go MediaAutoTuning 382 96% Membru de10 ani
Produs nou Vândut de firmă ID #966893733

Detector de radar portabil Hybrid Neoline X-COP 9100s GT 11 Benzi Radar / Laser 360 Grade Detectie Benzi X K KA Laser Benzi De Detectie Selectabile Functie De Prioritizare Alerte Vocale GPS Intern Display IPS FullHd MADE IN KOREA


Neoline X-COP 9100s GT este primul hybrid din lume, care este o cameră de bord, este echipat cu o bază de date internațională unică de radare GPS, care informează despre viitoarele radare de viteză și detectează, de asemenea, radarele portabile de poliție, precum și mașinile de poliție sub acoperire. 9100s GT este capabil să detecteze toate radarele în banda K (Europa, SUA, CIS, etc.), banda Ka (Europa, Israel, SUA) și banda M specială (Europa). Aceste benzi sunt folosite de radare precum Multanova 6F, Multa Radar. Mai mult, versiunea GT a 9100s are capacitatea de a detecta radarele Gatso RT3/RT4.

Procesor: Ambarella
Senzor: Sony
Ecran: display IPS de 2 inchi
Rezoluție: Full HD 1920*1080 (30 fps)
Unghi de vizualizare: 135°, 6 lentile de sticlă
Modul EXD Plus ultrasensibil la distanță lungă (benzi К și Ка)
Detectează GATSO RT3/RT4
Multa Radar CD, CT și CD detectarea mișcării (banda M)
Detectarea semnalelor cu o gamă largă de frecvențe (К, М, Ка, Laser, Strelka)
Selectarea frecvențelor în funcție de regiunea de utilizare a hibridului (Europa, Lumea, SUA, Israel, CIS, PRO1, PRO2)
Filtru de semnătură Z
Ка filtru
К Reglarea benzii: larg, îngust, super îngust
Baza de date GPS pentru radare de poliție la nivel mondial: Europa, SUA, Israel, CSI, Turcia, Orientul Mijlociu, Australia.
Notificare camere de control al traficului (bandă de autobuz, radare direcționate în spatele mașinii, curbă, răscruce, semafoare, trecere de pietoni)
Procesarea inteligentă a camerelor Trip Track
Afișarea distanței curente până la cameră, viteza, limita de viteză, viteza medie, puterea semnalului, numele camerei și tipul de control al traficului pe ecran
Moduri: CITY, HIGHWAY, TURBO, Х-СОР
AUTOTURBO – activarea modului TURBO automat
Oprirea benzii K în modul CITY
Prioritate modul GPS sau RD
GPS/RD fără alertă sonoră în avans – setarea vitezei până la care nu vor fi făcute alertele sonore și vocale privind radarele din baza de date GPS și detectarea radarelor
Viteza maxima
Limită de viteză pe tronsonul de drum
Adăugarea zonei silențioase și a zonei periculoase
Reglarea intervalelor de zone silențioase și zone periculoase
Pornirea anumitor puncte GPS
Alerte vocale despre 45 de tipuri de radar de poliție
Reglare volum/luminozitate
Dezactivare automată
Sistem de măsurare: km/h sau mph
Distanța de detectare: până la 2,5 km
Protecție împotriva Spectre 4 / Spectre Elite
Afișaj cu reglare automată
Notificare sonoră
Reglarea volumului (9 nivele)
Înregistrare sunet în interiorul mașinii
Indicator de încărcare a bateriei
Reglați definiția, contrastul, expunerea și calitatea video
3 moduri de înregistrare (standard, de urgență, parcare)
Înregistrare ciclică
Funcții video ale dispozitivului: redare / blocare / derulare înapoi și copiere
Reglarea senzorului G și a senzorului de mișcare (în timpul conducerii și parcării)
Mod parcare
Alerte vocale pentru sateliți
Sincronizare oră GPS
Numărul de stat, viteza, data și ora sunt fixate într-un videoclip
2 tipuri de screensaver: „vitezometru” și „întunecat”


Protejarea bateriei auto: hibridul se oprește atunci când tensiunea bateriei scade sub pragul setat
Instrucțiuni vocale în rusă, engleză, lituaniană
Formatarea cardului de memorie
Versiunea software este afișată pe ecran
Baterie (220мА, 5C, 3.7В)
Format video: MP4
Rata de încadrare: 30 fps
Cutia de înregistrare a modului de conducere: 1-5 min
Timp de înregistrare a accidentului: 10 secunde înainte de accident ~ 50 de secunde după accident
2 sloturi pentru carduri de memorie: MicroSD (SDHC: 2 GB ~ 32 GB, SDXC: 128 GB), clasa 10
Senzor G
Senzor de mișcare
Modul DEMO
Putere de intrare: DC 12В ~ 24В
Consum de energie: 400 мA ~ 500 мA
Dimensiuni (mm): 94 (lungime) * 73 (lățime) * 46 (înălțime)
Temperatura de lucru: -10°C ~ 60°C


OUTSTANDING DAY AND NIGHT FILMING QUALITY

Procesorul puternic Ambarella, optica multi-lentile din sticlă și un senzor Sony oferă video de înaltă calitate. Un unghi larg de vizualizare de 135 de grade permite ca patru benzi rutiere și un șosea să se potrivească în cadru. Modul automat Noaptea vă ajută să vedeți toate detaliile pe secțiunile întunecate ale drumului. Modul este activat pe baza setărilor de timp din meniu..

MULTA RADAR CD/CT DETECTION

Neoline X-COP 9100s este primul hybrid din lume care detectează CD-ul Multa Radar și CT. Acest tip de radare este utilizat pe scară largă în Europa. Aceste radare au o structură unică de semnal care necesită o platformă specifică pentru detectarea lor. Pentru confortul utilizatorului, dispozitivul detectează Multa Radar într-o bandă M specială, astfel încât utilizatorul să fie avertizat de un astfel de radar.

Z-SIGNATURE FILTER

Pentru a elimina alertele false, în special de la senzorii de detectare a punctelor oarbe ale altor mașini, se utilizează dezvoltarea proprie NeolineThering – Z-signature filter. Spre deosebire de tehnologiile similare, nu există o blocare falsă a radarelor reale ale poliției.

Trafic CONTROL CAMERAS

Neoline X-COP 9100s notifică despre toate camerele de control al traficului și avertizează în prealabil cu privire la astfel de tipuri de control ca:
– Conducerea pe o bandă de transport public
– Radare care detectează «în back»
– Conducerea la răscruce
– Conducerea pe o trecere pietonală

FREQUENCY SELECTION

Meniul hybrid conţine o funcţie de selecţie a frecvenţei. În funcție de țara de utilizare, hibridul modifică setările de detectare în diferite intervale de frecvență și, de asemenea, taie semnalele false mai eficient. Pentru utilizatorii experți, este posibilă o ajustare detaliată a hibridului, până la și inclusiv deconectarea anumitor frecvențe din intervalele K și Ka, utilizând fișierul Setup.

INTELLIGENT PROCESSING OF TRIP TRACK CAMERAS

O caracteristică distinctivă a Neoline X-COP 9100s este procesarea inteligentă a camerelor Trip Track.
Algoritmul instalat în hybrid sună o alertă atunci când utilizatorul părăsește zona monitorizată, notifică despre viteză, procesează corect alte puncte GPS în zona controlată etc.

SWITCHING OFF К BAND IN THE CITY MODE

Utilizatorul poate dezactiva banda K în modul CITY. Acest lucru este valabil pentru conducerea în orașele mari în care nu există sisteme radar mobile, dar există multe răspunsuri false. Prin oprirea benzii K în modul CITY, utilizatorul va primi informații numai din baza de date GPS. Nu uitați să treceți la modul AUTOSTRADĂ sau TURBO atunci când conduceți în afara orașului.

SILENT AND DANGEROUS ZONE

Utilizatorul poate adăuga zone speciale în hybrid. Zona silențioasă – o zonă cu un număr mare de răspunsuri false. Astfel de zone sunt adesea situate în apropierea stațiilor de benzină și a magazinelor cu uși automate.
Zona periculoasă – o zonă care include localizarea radarelor de poliție (dacă nu sunt stocate în baza de date curentă), intersecția aglomerată, loviturile de viteză etc.
Data viitoare în acest loc un hybrid va notifica prompt utilizatorul cu un semnal de alertă. Raza zonelor poate fi setată în meniul dispozitivului.

SWITCHING ON OF SPECIFIC GPS POINTS

Flexibilitatea setărilor permite pornirea și oprirea anumitor puncte GPS, cum ar fi posturile de control al traficului, camerele de sistem “Trip track”, radarele standard Strelka, complexele radar manechine și așa mai departe.

GPS NOTIFICATIONS DISTANCE

Mesaj de alertă Distanţa până la radarele de poliţie din baza GPS poate fi stabilită în funcţie de preferinţele utilizatorului:

1) Conform valorii bazei de date –, producătorul atribuie o valoare datorată în metri fiecărei camere din baza GPS responsabilă de alertă.

2 În conformitate cu această valoare setată în setări, fiecărei camere video din baza GPS I se va atribui o valoare opțională: 300 m – 900 m.

3 Prin viteza curentă a articolelor de îmbrăcăminte – cu cât viteza este mai mare, cu atât distanța este mai mare cu cât utilizatorul este conștient de radarul poliției.

HIDDEN INSTALLATION TYPE

Plasarea unui hybrid la marginea superioară a parbrizului îl face aproape invizibil din exterior. Împreună cu aceasta, cablul de alimentare este conectat direct la un suport compact cu încărcare electrică Smart Click Plus.

MADE IN КOREA

Neoline X-COP 9100s este produsul unor experți coreeni de top în domeniul electronicii auto, care vizează îmbunătățirea siguranței șoferului.
Neoline X-COP 9100s este combinația perfectă de calitate și fiabilitate coreeană.

PARKING MODE

Neoline X-COP 9100s poate comuta automat la modul de parcare atunci când motorul este oprit.
Acest lucru necesită un Neoline Fuse Cord 3 Pin (inclus) și conectarea directă a hibridului la sursa de alimentare pentru articole de îmbrăcăminte.

UNIQUE EXD PLUS MODULE

Dispozitivul dispune de un modul ultrasensibil integrat EXD Plus, care asigură o distanță maximă de detecție a radarului de poliție în benzile K, Ka și M. Dispozitivul este deosebit de eficient în modul Turbo, avertizând cu privire la radarele cu putere redusă îndreptate spre partea din spate a mașinii, cum ar fi Gatso, Multanova 6F, Multa Radar etc. Modul Turbo se va activa automat când se atinge o anumită viteză.

SWITCHING OFF THE RADAR MODULE

În timpul creării Neoline X-COP 9100s, am luat în considerare limitările legislației din diferite țări în ceea ce privește utilizarea detectoarelor radar. Astfel, unitatea radar poate fi deconectată cu ușurință prin simpla mișcare a mâinii, iar dispozitivul va continua să funcționeze ca un informator GPS. În plus, dispozitivul are o protecție extrem de eficientă împotriva dispozitivelor Spectre 4 și Spectre Elite RDD, utilizate pe scară largă în Europa.

WORLDWIDE GPS DATABASE

Dispozitivele Neoline au baze de date radar și camere încorporate, care includ date despre mai mult de o sută de mii de radare din întreaga lume (Europa, SUA, Israel, Orientul Mijlociu, Turcia, Australia etc.). Baza de date este actualizată în mod regulat. Hibridul are module GPS și GLONASS încorporate pentru cea mai rapidă și mai precisă localizare.

MOTION CONTROL

Pentru a opri alertele audio și vocale atunci când vă apropiați de radar, trebuie doar să țineți o mână în fața ecranului hybrid. Tehnologia Motion Control reacţionează la gesturi şi va porni din nou sunetul în 6 secunde după finalizarea notificării.

NEW X-COP MODE

Noul mod X-COP este strâns legat de comutarea automată a intervalelor de frecvență, a modurilor de sensibilitate și a filtrelor de răspuns fals, în funcție de viteza mașinii.

К BAND SETTINGS

Utilizatorul experimentat poate ajusta banda K pe baza cunoștințelor despre frecvențele în care lucrează radarele de poliție în regiunea de utilizare.
Frecvență largă – de la 23.900 la 24.250 GHz – setarea standard pentru detectarea tuturor radarelor de poliție în banda K.
Frecvență – îngustă de la 24.050 la 24.195 GHz – pentru a reduce numărul de răspunsuri false.
Frecvență super îngustă – de la 24.050 la 24.125 GHz – pentru a minimiza numărul de răspunsuri false.

VOICE NOTIFICATION ABOUT 45 POLICE RADAR TYPES

Neoline X-COP 9100s va anunța despre un tip de radar de poliție, viteza permisă pentru segmentul rutier, furnizați informații despre distanța până la un radar și viteza medie (în cazul detectării «Trip track»).
Baza de date include 45 de tipuri diferite de radare. Fiecare nou radar este adăugat prompt la baza de date și este disponibil în actualizări noi.

SPEED BASED NOTIFICATIONS

GPS fără notificare sonoră - în cazul în care viteza de îmbrăcăminte a vehiculului este sub limita de viteză pe acest perimetru, nu vor fi produse alerte audio și vocale pentru radar din baza de date GPS.
R&D fără alertă sonoră - în cazul în care viteza vehiculului este sub limita de viteză pe acest perimetru, alertele de sunet și voce pentru radar nu vor fi produse de modulul radio.

MAXIMUM SPEED

Această funcție ajută să nu depășească limita de viteză setată de utilizator. Utilizatorul setează viteza și atunci când utilizatorul o depășește, se va auzi avertismentul audio de suprasolicitare. Această funcţie este de papetărie conectat cu baza GPS şi funcţionează fără nici o detecţie radar de poliţie.

IPS DISPLAY AND EASY TOUCH INTERFACE

Neoline X-COP 9100s are un nou ecran luminos IPS care poate fi citit perfect din orice unghi de vedere.
Interfața EASY TOUCH oferă posibilitatea vizualizării și gestionării înregistrărilor video. În modul de detectare, utilizatorul primește informații complete despre:
– tip de radar de poliție
– tip de control al traficului
– distanța până la punctul GPS
– viteză medie
– limita de viteză 
– tip de semnal de intrare
– semnal putere
– viteza curentă a vehiculului
– ora curentă
– zonă periculoasă și zonă silențioasă

DEMO MODE

Pentru confortul utilizatorului, un mod DEMO demonstrează funcţiile de hybridgement (alerte sonore şi vocale, indicaţii pe ecran).
Dispozitivul va ieși din modul DEMO după ce toate notificările și indicațiile vor fi terminate.

SOFTWARE AND GPS DATABASE UPDATING

Când sunt disponibile noi baze de date software şi GPS, utilizatorul trebuie să le actualizeze cu cardul de memorie Micro SD. Cel mai recent software și baza de date GPS nu va permite utilizatorului să rateze radarele și camerele de poliție instalate recent. Urmăriți actualizările oficiale.

Actualizat acum 7 zile
17 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

BMW X7 G07

Land Rover Discovery 5

Volkswagen Passat B8

Volkswagen Touareg 7P

Volkswagen Touareg 7L

Volkswagen Touareg CR

Audi A4 B8

Audi A4 B9

Audi A3 8V

Audi A3 8P

Ford Ka