Alarma Auto Viper 5706 Responder Lc3 Sst Cu Pornirea Din Telecomanda

Bucuresti


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda
2469 lei
Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST - Sistem de securitate cu pornirea motorului din telecomanda Principalele beneficii ale sistemului de securit ...
Auto100 5928
Bucuresti
Anvelope de vara 185 65 R15
170 lei
Anvelope de vara 185 65 R15 (2 buc) trimitem prin curierat
Nicumirea174 1689
Craiova, jud. Dolj
Sirena Alarma Renault Megane 3 2008-2016 cod: 256400001R

Sirena Alarma Renault Megane 3 2008-2016 cod: 256400001R

100 lei
Sirena Alarma Renault Megane 3 2008-2016 cod: 256400001R Pentru confirmare stoc sau mai multe detalii contactati departamentul nostru (Nu plasati coma ...
Otomobil 3567
Valcele, jud. Cluj
MODUL SENZOR ALARMA PLAFON BMW E60 E61
100 lei
B1070 MODUL SENZOR ALARMA PLAFON BMW E60 E61 6575-9149673 577621 28090826 Atentie pretul este pe bucata daca nu este specificat in titlu "set" .! Pent ...
Acm_auto 1666
Bucuresti
Instalatie de alarma Seat Leon - 1m2951217 (2000 - 2005)
100 lei
Vindem Instalatie de alarma Seat Leon: - an fabricatie 2004; - motoirzare 1. 6 benzina; Toate piesele sunt originale, verificate, in stare buna de fun ...
Sales 1788
Catamaresti-Deal, jud. Botosani
Goarna Alarma Audi A8 4e 2004 2005 2006 2007 2008

Goarna Alarma Audi A8 4e 2004 2005 2006 2007 2008

50 lei
Vand goarna alarma AUDI A8 4E 2004 2005 2006 2007 2008 COD: 8L0951605A Goarna este exact cea din poza de mai jos. Este un produs original si provine d ...
Pieseneamt 6479
Bistrita, jud. Neamt
Produs nou Vândut de firmă ID #75418215

Alarma VIPER 5706V LC3 - 1790 Lei

 

Alarma Viper 5706V - Inovatie Si Tehnologie Model 2014-2015

Sistemul De Alarma Viper 5706V Responder LC3 SST Este Dotat Cu Cea Mai Subtire Telecomanda Din Categoria Sistemelor Cu Pornire De Motor. Tehnologia LC3 Iti Permite Sa-ti Controlezi Masina Asa Cum N-ai Mai Facut-o Pana Acum, Graţie Celor Mai Importante Tehnologii Ale Momentului Inglobate Intr-un Sistem de Securitate Auto

Pornirea Motorului Din Telecomanda

Pe Timp De Iarna Incalzeste Interiorul Masinii Si Dezgheata Geamurile, Iar Vara Porneste Aerul Conditionat, Reducand Temperatura Aerului Din Masina La Un Nivel Placut.

Raza Marita De Actiune

Alarma VIPER 5706V Responder LC3 Vine Cu O Raza De Actiune Marita Ajungand In Conditii Optime De Operare Pana La 1600 Metri.

Telecomanda VIPER Responder LC3 SST

Telecomanda Cu PAGER Responder LC3 Bidirectionala Va Informeaza In Orice Moment Despre Starea Masinii Dumneavoastra Prin Intermediul Unor Pictograme Mari, Clare si Intuitive Dar Si Prin Sunete Distincte. In Cazul Declansarii Sistemului De Securitate Veti Fi Instiitat Instantaneu Si Veti Vedea Si Cauza Declansarii.

Doua Telecomenzi - Un PAGER Si O Telcomanda Simpla Cu 5 Butoane

Cele 2 Telecomenzi Ale Modelului Viper 5706V Va Permit Atat Actionarea Sistemului De Securitate, Cat Si Accesarea Unor Functii De Confort Precum Descuierea Portbagajului,Ridicarea Geamurilor. Anumite Functii Accesibile Din Butoanele Telecomenzii Pot Necesita Module Suplimentare In Functie De Gradul De Echipare A Masinii Dvs.

Cea Mai Sigura Tehnologie Radio Din Lume - Tehnologia Clone-Safe™

Alarmele VIPER Spulbera Mitul Clonarii Telecomenzilor Auto. Sistemul De Securitate Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Astfel Incat Posibilitatea Clonarii Telecomenzii Este ZERO.

Senzor De Soc Dubla Zona Incorporat - Stinger® DoubleGuard®

Senzor De Soc Stinger Double Zone Protejeaza Autoturismul Impotriva Tentativelor De Efractie Si A Loviturilor, Avertizand Atunci Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare. Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Preavertizare Warn Away®

Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Viper Au Doua Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away Este Folosita Pentru A Preveni O Posibila Incercare De Furt Sau De Agresiunea Asupra Masinii, Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Fara Alarme False - Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici Un Sistem Viper® Nu Va Deranja Vecinii Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False NPC®. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Naturale Precum Tunetele, Zgomotele Facute De Masinile Grele Sau De Animale. In Cazul In Care Un Senzor Declanseaza Alarma De 3 Ori Intr-un Interval De 60 Minute, Acest Senzor Este Dezactivat Pentru Un Interval De 60 De Minute. Daca In Intervalul Acesta Senzor Incearca Sa Declanseze Sistemul Inca O Data, Cronometrul Se Va Reinitializa La Zero.

Posibilitatea Anularii Senzorilor Din Telecomanda

Pentru Momentele In Care Doriti Ca Senzorii Sistemului Dumneavoastra Sa Nu Fie Activi, Puteti Sa-i Anulati Prin Apasarea Succesiva A Butonului De Armare. Aceasta Functie Este Folositoare Atunci Cand Lasati In Masina Un Animal De Companie Care Ar Putea Declansa Sistemul De Securitate Sau Cand Considerati Necesara Anularea Acestora.

Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

Acesta Functie Este Foarte Importanta Si Functioneaza In Doua Moduri. Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. A Doua Utilizare Este Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator.

Armare / Dezarmare Fara Sunete De Confirmare - Silent Mode™

Sunt Momente In Care Sunetele De Confirmare A Comenzilor De Armare Sau Dezarmare Ii Pot Deranja Pe Cei Din Jurul Dumneavostra (in Special Noaptea). Aceste Sunete Pot Fi Dezactivate Prin Apasarea Unui Buton Al Telecomenzii, Masina Confirmand Comenzile Prin Luminile De Semnalizare Sau Luminile De Pozitie Dupa Caz.

Senzori Suplimentari

Senzor De Perimetru Dubla Zona* - 190 Lei

Senzor De Perimetru Semnaleaza Prezenta Unei Persoane Mult Prea Aproape De Autoturism Generand Un Sunet De Preavertizare A Sistemului De Securitate Sau Declanseaza Alarma Daca Se Insisista Asupra Zonelor Protejate Prin Tehnologia Radio De Catre Senzor Precum Si La Orice Miscare Din Interiorul Autoturismului.

Senzor De Geam Spart* - 90 Lei

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzor Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

Senzor Volumetric* - 180 Lei

Senzor De Interior Volumetric Viper Protejeaza Autovehiculul Detectand Patrunderea Neautorizata In Interiorul Maşinii. Detectia Senzorilor Este Facuta Prin Analizarea Cantitatii Si Miscarii Aerului Din Interiorul Vehiculului.

Senzor Antitractare / Ridicare* - 190 Lei

Previne Furtul Rotilor Sau Incercarea De A Fura Autovehiculul Prin Tractare / Ridicare. O alta Utiliate A Acestui Senzor Ar Fi Avertizarea Proprietarului Prin Declansarea Sistemului De Securitate La O Eventuala Ridicare A Masinii Pentru parcare Intr-o Zona Interzisa. Avand In Vedere Ca Cea Mai Mica Taxa de Recuperare In Bucuresti Este de 500 RON Investitia In Acest Senzor Este Recomandata :)

Indicator Electroluminiscent Viper* - 90 Lei

Desi Nu Este Un Senzor In Adevaratul Sens Al Cuvantului, Acest Semnal Luminos Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Atat Noaptea, Cat Si Ziua, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra. Un Produs Pe Care Il Recomandam Ca MUST HAVE In Orice Configuratie De Alarma Auto.

Accesorii Si Functii Optionale

Interfata Digitala DB-ALL - Databus All Interface Module*

Interfata Digitata Permite Instalarea Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Aceste Interfete Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse La Maximum, Astfel Pentru Anumite Modele Fiind Necesare Doar Conectarea A4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Sirena Autoalimentata* - 170 Lei

Alarma Se Declanseaza Daca Un Hot Decupleaza Bornele De La Bateria Masini Sau Alimentarea Sistemului De Securitate.

Ridicarea / Coborarea Geamurilor Fata / Spate Din Telecomanda **/***

Foarte Folositoare Pe Timp De Vara Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru Cazurile In Care Lasati In Masina Un Animal De Companie.

Deschiderea Portbagajului Din Telecomanda**

La Apasarea Unui Buton Al Telecomenzii Dumneavoastra Viper Portbagajul Se Va Deschide.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului **

Previne Tentativele De Jaf In Parcare, Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Aprinderea Farurilor Din Telecomanda* - 165 Lei

Lumineaza Drumul De La / Pana La Masina Si Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric.

Garantie Pe Viata

Cumparatorii Sistemelor De Securitate Viper Primesc Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care Au Instalat Sistemul.

Atentionare Speciala VIPER:

Pentru Activarea Functiei De Pornire A Motorului Din Telecomanda Este Nevoie De A Doua Cheie A Autoturismului; Aceasta Cheie Sau Cip-ul Din Interiorul Ei Se Imobilizeaza Intr‑un Modul Al Sistemului De Securitate denumit TBX Key Si Care Costa 140 Lei.

Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii Acestora Depinde De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

*Accesoriu Optional

**Trebuie Sa Verificati Cu Un Consilier Vanzari VIPER Compatibilitatea Acestei Functii Cu Vehiculul Dumneavoastra

***Poate Necesita Un Accesoriu Sau Modul Suplimentar

Actualizat acum 231 zile
320 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

Volkswagen Passat B6