1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Ulei servodirectie

Lichid servo verde Febi 06161 1L

Bucuresti
Preţ: 31 lei

Spune că ai văzut anunțul pe PieseAuto.ro și beneficiezi de prețul afișat!

Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

Asco Auto Magazin

CIF: RO 31410817
Go AscoAutoMagazin 98
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #1098393937
Culoare: Verde
Norme: VW TL 52146,
VW G004000M2,
BMW 83290429576,
Citroen Fluide LDS,
Citroen 9979.A3,
Ford M2-C204-A,
MAN M-3289,
OPEL 1940715,
Porsche 00004320333,
Saab 93160548
Actualizat acum 2 zile
4 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bucuresti prin:

  • Curier, cost livrare: 18 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Expedierea coletelor :
In Bucuresti - 17 lei primul kilogram si 1leu/kg ce depaseste primul kilogram.
In alte localitati - 18 lei primul kilogram si 1leu/kg ce depaseste primul kilogram.

Jantele auto/ anvelopele au transport incepand de la 15 lei / bucata.
Nu expediem acumulatori.

ATENTIE ! Clientul are obligatia de a verifica coletul (dupa ce a fost achitat) in prezenta celor de la firma de curierat care livreaza. Daca produsul este deteriorat, se face un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
SC ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L cu sediul in Bucuresti , Str. Magura Mare , nr 30 , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3847/2013 si CUI RO 31410817,asiguram si declaram pe propria raspundere conform prevederilor art.5 din HG nr.1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ,ca produsele comercializate de noi corespund normelor in vigoare si standardelor europene si nu produc un impact negative asupra mediului.
Aceasta declaratie este valabila doar in cazul in care furnizorii nostrii respecta intocmai cele de mai sus si prevederile legale cu privire la comertul cu piese auto.
Garantia produselor este de 12 luni (anvelope ,diverse electrice si electronice) , sau 24 de luni (pentru piesele de folosinta indelungata),respectiv 18 luni la celelalte componente de schimb (cu exceptia urmatoarelor grupe de produse: filtre (ulei, aer, combustibil,polen), becuri, stergătoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere, uleiuri de motor, ferodou de ambreiaj, etc.si produselor care au garantia asigurata de producator pe ambalaj).
Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.
Termenul de garantie decurge de la data vanzarii.
Garantia nu se poate acorda in cazurile:
- piesa nu a fost cumparata de la S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L.;
- piesa nu a fost montata intr-un atelier auto autorizat de producatorul autovehiculului pentru tipul respectiv de reparatie sau intr-un atelier autorizat RAR, pentru tipul respectiv de autovehicul si reparatia respectiva;
- montarea incorecta a piesei ;
- montarea piesei impreuna cu piese uzate, modificate sau defecte;
- piesa nu a fost comparata cu piesa inlocuita;
- piesa nu a fost identificata corect, datorita prezentarii de catre cumparator a unor date incorecte;
- piesa a fost supusa uzurii sau deteriorarii datorita suprasolicitarii, intretinerii defectuoase sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului sau atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele conform tehnologiei de montaj sau procedeelor impuse de producator;
- piesa a fost utilizata in alt scop decat cel prevazut de producator;
- autovehicului a fost exploatat in alte scopuri decat cele prevazute de producator, sau in conditii necorespunzatoare ( taximetrie, competitii, etc.)
- autovehiculul a fost accidentat sau a suportat avarii produse de factori externi sau de alta natura;
- piesa prezinta rupturi, deformari, lovituri, zgarieturi;
- piesele prezinta o uzura normala;
In situatia unei reclamatii, piesa va fi insotita de urmatoarele:
- copie dupa factura, bonul sau chitanta de la S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L.;
- documentele ce dovedesc montarea intr-un un atelier auto autorizat de producatorul autovehiculului pentru tipul respectiv de reparatie sau intr-un atelier autorizat RAR, pentru tipul respectiv de autovehicul si reparatia respectiva, insotite de documentele fiscale aferente;
- nota de constatare enuntata de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie amanuntit defectiunea;
- test de diagnoza pentru piesele electrice;
- copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;
Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate, insotite de toate documentele enumerate mai sus.
In cazul in care reclamatia depusa se justifica, se va dispune inlocuirea reperului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator. In cazuri speciale cand partile nu ajung la un acord cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L. - plata va fi efectuata de catre client; de la S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L. catre client - plata va fi suportata de catre S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L..
Clientul are dreptul sa notifice in scris S.C. ASCO AUTO MAGAZIN S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online, livrate prin curier sau agenti si numai persoanelor fizice.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ASCO AUTO MAGAZIN SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0743380848.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
Lichid servo verde Febi 06161 1L
Lichid servo verde Febi 06161 1L
Lichid servo verde Febi 06161 1L verificati stocul telefonic!Capacitate (L): 1 Culoare: Verde Norme: VW TL 52146,VW G004000M2,BMW 83290429576,Citroen ...
Lichid servo verde Febi, 1L
Lichid servo verde Febi, 1L
Cod produs: 06161 Norme: VW TL 52146,VW G004000M2,BMW 83290429576,Citroen Fluide LDS,Citroen 9979.A3,Ford M2-C204-A,MAN M-3289,OPEL 1940715,Porsche 00...
Lichid servo 946 ml, 2+2
Lichid servo 946 ml, 2+2
Lichid servo 946 ml, 2+2 Lichid servo 946 ml, 2+2
LICHID SERVODIRECTIE 500 ML MANNOL
LICHID SERVODIRECTIE 500 ML MANNOL
LICHID SERVODIRECTIE 500 ML MANNOL Tip ambalaj: bidon plastic Capacitate [Litrii]: 05 I Producator: MANNOL Cod produs: 22364
Bidonas lichid servodirectie Volvo XC90, 2002-2014
Bidonas lichid servodirectie Volvo XC90, 2002-2014
Bidonas lichid servodirectie Volvo XC90, 2002-2014 Preturi accesibile!! Oferim GARANTIE si posibilitate de RETUR!! Livrare in TOATA tara prin curier r...