1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Ulei hidraulic

KROSS HYDRO HLP 46- 208L

Bucuresti
Preţ: 2168 lei

Spune că ai văzut anunțul pe PieseAuto.ro și beneficiezi de prețul afișat!

Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

TURACO AUTO

CIF: RO31687304
Pr TuracoAuto 4472 99%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #1570056904
KROSS HYDRO HLP 46- 208L
Ulei mineral special conceput pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale producatorilor de sisteme hidraulice cu privire la presiune inalta temperatura inalta sau viteza ridicata
Tip ambalaj: butoi
Capacitate [Litrii]: 208 I
Producator: KROSS
Cod produs: 25575
Actualizat acum 7 zile
7 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
25 lei

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele cumpărăte prin intermediul acestui site sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de 12 luni garanție conform politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC TURACO MANAGEMENT SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0770740185.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Se accepta returul produselor in maxim 7 zile lucratoare de la momentul facturării produsului. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de documentele de achizitie si de ambalajul original nedeteriorat. Nu se accepta returnarea produselor deteriorate din vina clientului sau care prezinta urme de montaj. PRODUSE SE VOR RETURNA DOAR CU CURIERUL AGREEAT, IN CONDITII DE AMBALARE OPTIMA. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA FACE DOAR IN CONT BANCAR, DUPA ACCEPTAREA RETURULUI .

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
Ulei hidraulic KROSS HYDRO HLP 46 , la 20 litri
Ulei hidraulic KROSS HYDRO HLP 46 , la 20 litri
Caracteristici produs:HYDRO HLP 46 este un ulei mineral special conceput pentru a satisface cerintele celor mai importanti producatori de echipamente ...
KROSS ANTIGEL NORDIS CONCENTRAT G12+ - 1L ROZ
KROSS ANTIGEL NORDIS CONCENTRAT G12+ - 1L ROZ
KROSS ANTIGEL NORDIS CONCENTRAT G12+ - 1L Tip ambalaj: bidon Proprietati chimice: Punct de congelare: -37°C Culoare: roz Capacitate [Litrii]: 1 Speci...
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 1L
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 1L
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 1L PRIOR 15W-40 1L. Ulei mineral potrivit pentru lubrifierea motoarelor de benzina sau diesel, cu sau fara turbo pentru...
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 20L
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 20L
Ulei Motor KROSS PRIOR 15W-40- 20L PRIOR 15W-40, 20L. Ulei mineral potrivit pentru lubrifierea motoarelor de benzina sau diesel, cu sau fara turbo pen...
Ulei Motor KROSS EXEO LL 5W-30- 5L
Ulei Motor KROSS EXEO LL 5W-30- 5L
Ulei Motor KROSS EXEO LL 5W-30- 5L EXEO LL 5W-30, 5L. Ulei de motor ultima generatie, full sintetic, cu tehnologia LOW SAPS. Satisface cerintele de ti...
Ulei Motor KROSS EXEO GM 5W-30- 5L
Ulei Motor KROSS EXEO GM 5W-30- 5L
Ulei Motor KROSS EXEO GM 5W-30- 5L EXEO GM 5W-30, 5L. Specificatia VW 505.01 atesta folosirea uleiului la auto VW, Audi, Skoda, Seat cu tehnologia pom...