1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Ulei diferential

Ulei diferential 75w140 - CASTROL Syntrax Long Life - 1l

Bucuresti
Preţ: 63 lei
0313.330.304
Mesageria PieseAuto
Mesaj privat
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

PiesaMAG - piese NOI

CIF: RO34786027
Pl PiesaMAGro 1319 99%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #489457254
NOU ‐ piesaMAG va ofera posibilitatea de a achizitiona piese auto online cu plata in rate egale fara dobanda, prin carduri de cumparaturi*

Ulei diferential 75w140 - CASTROL Syntrax Long Life - 1l - Piesa Noua


Denumire produs: Ulei diferential 75w140 - CASTROL Syntrax Long Life - 1l
Producator: CASTROL
Cod produs: Syntrax Long Life

Descriere produs:
Un lubrifiant multigrad total sintetic pentru axe si transmisii finale. Syntrax Long Life 75W-140 a fost inclus in lista produselor performante Scania si este aprobat pentru Scania STO 1:0 si STO 2:0A
Performante: API GL-5
Aprobari: Scania STO 1:0, STO 2:0A

Specificatii produs:
Tip ulei: Ulei Autoturisme
Vascozitate: 75W140
Capacitate: 1 Litru
Producator: CASTROL


{$body}
Actualizat acum 36 zile
3 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Transport in Bucuresti - de la 20 lei.
Transport in provincie - de la 25 lei in reteaua de acoperire a curierului

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate pe piesaMAG.ro vin insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.

Conditiile de garantie le gasiti pe spatele facturii sau pe certificatul de garantie primit in colet odata cu produsele cumparate.

Produsele cumparate prin intermediul piesaMAG.ro sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garantie.Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

Termenul de garantie acordat de S.C. Auto Wizz S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului, dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Termenul de valabilitate pentru lubrifianti este de 36 luni de la data ambalarii, asa cum este mentionat pe ambalaj.

Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi reparate sau inlocuite cu altele noi, conform legii.

Nu se acorda termenul de 18 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, stergatoare de parbriz, solutie spalare parbriz, antigeluri, uleiuri, lichid de frana, aditivi, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metalo-plastic si simeringuri, curele de transmisie si distributie, accesorii auto etc.

Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Piesa nu a fost cumparata de la S.C. Auto Wizz S.R.L.;

Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;

Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

Piesa nu a fost identificata correct datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;

Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;

Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, etc);

Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;

Piesele prezinta o uzura normala.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

Factura de achizitie de la S.C. Auto Wizz S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;

Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzarea produsului;

Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat Registrul Auto Roman - R.A.R pentru tipul de manopera executata- deviz de montaj si factura fiscala;

Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester acolo unde este cazul ( ex. Debitmetre, Sonde lambda, Amortizoare, Discuri de frana etc. )

Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;

Copie autorizatie R.A.R. a service-ului unde s-a facut montajul (fata + verso)

Reclamatia depusa de comparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 15 zile calendaristice de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazuri speciale, cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel:

de la client catre S.C. Auto Wizz S.R.L. – plata va fi efectuata de catre client;

de la S.C. Auto Wizz S.R.L. catre client – plata va fi suportata de catre vanzator.

Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Auto Wizz SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0313330304.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
OUG nr.34/2014 prevede urmatoarele:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online piesaMAG.ro in urmatoarele situatii:

Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site ( Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta piesaMAG.ro, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii lui sau a rambursarii integrale a contravalorii. )

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator ( In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 48 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii )

Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor – DOA (Dead On Arrival) ( Daca produsul primit se dovedeste nefunctional in primele 48 de ore de la receptia efectiva - ridicarea de la sediul Vanzatorului sau receptia prin curier - Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii )

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune completarea si transmiterea de catre Cumparator a unui formular de retur prin urmatoarele metode agreate de catre Vanzator:

Prin email la adresa office@piesamag.ro

In urma procesarii cererii, Vanzatorul ii va transmite Cumparatorului un email prin care il va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor.

De asemenea, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor, in cazul in care se observa urme de montaj sau in cazul in care produsele vin incomplete.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator la adresa S.C. Auto Wizz S.R.L. - Calea Vitan 210A , sector 3, Bucuresti, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor.

NU SE ACCEPTA LA RETUR:

Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
Produsele care nu se afla in ambalajul original
Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
Piesele "pe original", cele fabricate de producatorul automobilului, comandate gresit de catre client
Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie
Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

TAXA DE TRANSPORT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Vanzatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:

Piesele au fost identificate gresit de unul dintre reprezentantii www.piesamag.ro

S-au livrat alte piese decat cele comandate

Piesele se dovedesc a fi nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor

Cumparatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:

Nu a furnizat seria de caroserie a automobilului la plasarea comenzii astfel incat unul dintre reprezentanti sa verifice compatibilitatea lor

Doreste returnarea produselor invocand alt motiv decat cele mentionate mai sus

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator. Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre Cumparator.

RAMBURSAREA BANILOR

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Aceasta modalitate este complet gratuita, adica va vom returna in totalitate valoarea produselor returnate, iar costurile transferului vor fi suportate in totalitate de catre noi. ACEASTA ESTE CEA MAI SIMPLA SI RAPIDA MODALITATE DE RECUPERARE A CONTRAVALORII PRODUSELOR RETURNATE. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul. (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!)

Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru din Calea Vitan 210A, sector 3, Bucuresti.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)