Stopuri Lexus RX 350 2010 Suv 3.5i

Pitesti, jud. Arges
Preţ: 1200 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

Dezmembrari Langesti

CIF: RO28657982
Pl DezmembrariLangesti 440 100% Membru de12 ani
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #575713895

Stopuri Lexus RX 350 2010 Suv 3.5i

Stopuri provine din dezmembrari.

Piesele sunt originale din dezmembrari auto , verificate si testate inainte de a fii puse spre vanzare. Oferim posibilitate trimitere piese oriunde in tara prin curierat rapid cu livrare dupa o zi pe alta Pentru mai multe informatii si verificarea existentei piesei in stoc , va rog sunati

Detalii despre masina:

  • Auto: Lexus RX 350
  • An: 2010
  • Varianta: Suv
  • Motorizare: 3.5i
  • Cod motor: 2GR-FE / 2GR-FXE
  • Combustibil: benzină
  • Volan: pe stânga
  • Kilometraj: 106.000
  • Culoare: negru
  • Aer conditionat
  • Geamuri electrice
  • Neavariata

Lexus Rx350 3.5i 204kw / 277cp

Avem si alte piese pentru aceasta masina. Dati click pe "Vezi toate anunturile" sau sunati-ne pentru mai multe detalii.

Piesele sunt verificate inainte de a fi puse in vanzare.

Livram rapid prin curier in toata tara cu plata ramburs.

Calificativele primite ne recomanda.
Click pe utilizator pentru mai multe detalii.

Actualizat acum 17 zile
10 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Pitesti, jud. Arges prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
tariful minim este de 18 ron ! acesta echivaleaza in functie de grautate , gabarit si km exteriori !

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Produsul nu a fost instalat de către profesioniști, specific și autorizat pe tip marca si model ;
Codurile sau numerele de serie ale produsului sunt modificate, șterse, eliminate sau au devenit ilizibile, sigil sters;
- Produsul a fost reparat sau modificat de către persoane neautorizate,
- Rezultatul evaluării tehnice constată că defect al produsului provine din neglijență sau neglijență în instalare și / sau utilizare și / sau întreținere;
- Piesa nu a fost montata într-un service autorizat R.A.R.
Produsul considerat a fi defect de cumpărător și sa întors la Sc Piese Top Dezmembrari srl este primit la sediul fără ambalajul original;
- Piesa s-a defectat datorita montajului incorect sau datorita montarii in ansamblu de piese conjugate uzate, defecte sau modificate.
- Piesa a fost aleasa gresit sau a fost utilizata in alt scop decat cel prevazut de producator.
- Piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piese de înlocuit.
- Piesa s-a uzat sau deteriorate ca urmare a suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
- Dovada de achizitionare a produsului (factura fiscala /bon fiscal/ chitanta fiscala/aviz de insotire a marfii)
în original si certificatul de garantie.
- Dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R ( copie deviz lucrari).
- Nota de constatare ce descrierea defectiuni sau a deficientei semnalate intr-un service autorizat R.A.R.

Garantia nu acopera nici un fel de rambursare a costurilor cu manopera și consumabilele, și / sau orice alte cheltuieli suplimentare.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC PIESE TOP DEZMEMBRARI SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna !!!. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati cu invocarea unui motiv, in termen de 2 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 2 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Piese Top Dezmembrari SRL va inlocui piesa mentionata daca se afla pe stoc iar daca nu se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi

Alte oferte

Stopuri

stopuri lexus stopuri pitesti