Stergator Lamela Spate Haion Opel Insignia Valeo Silencio

Bucuresti


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Set lamele stergator parbriz Opel Astra J originale GM
149 lei
Set lamele stergator parbriz Astra J originale GM Opel Astra J Setul Contine Lamela stergator sofer 680 mm Opel Astra J Lamela stergator pasager 625 m ...
Go RevizieOpel 3512
Bucuresti
Set lamele stergator parbriz Opel Astra H originale GM
149 lei
Set lamele stergator parbriz Astra H originale GM Opel Astra H Setul contine: Lamela stergator sofer Opel Astra H GM Lamela stergator pasager Opel Ast ...
Go RevizieOpel 3512
Bucuresti
Set lamele stergator parbriz Opel Astra J originale BOSCH

Set lamele stergator parbriz Opel Astra J originale BOSCH

149 lei
Set lamele stergator parbriz Astra J originale BOSCH Opel Astra J Setul Contine Lamela stergator sofer 680 mm Opel Astra J BOSCH Lamela stergator pasa ...
Go RevizieOpel 3512
Bucuresti
Lamela stergator luneta Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi
16 lei
Lamela stergator luneta Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi, an fabricatie 2006 (2004 - 2008), transmisie manual, petrol, 5 usi, ...
Pl DezClinica 15
Cicarlau, jud. Maramures
Lamela stergator dreapta Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi
16 lei
Lamela stergator dreapta Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi, an fabricatie 2006 (2004 - 2008), transmisie manual, petrol, 5 usi, ...
Pl DezClinica 15
Cicarlau, jud. Maramures
Lamela stergator stanga Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi

Lamela stergator stanga Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi

16 lei
Lamela stergator stanga Mercedes-Benz A-Class W169 [2004 - 2008] Hatchback 5-usi, an fabricatie 2006 (2004 - 2008), transmisie manual, petrol, 5 usi, ...
Pl DezClinica 15
Cicarlau, jud. Maramures
Produs nou Vândut de firmă Cu garanție ID #264181943

Stergator Lamela Spate Haion Opel Insignia

Valeo Silencio X trm

Produs Nou

Pret:52lei 

Actualizat acum 537 zile
15 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Bucuresti prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
15 ron in Bucuresti pentru primul kg + 1 ron pentru fiecare kg suplimentar
20 ron in tara in raza de acoperiere Fan Courier pentru primul kg + 1 ron pentru fiecare kg suplimentar

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate produsele comercializare pe Mobil Com 95 Srl vin insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.

Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu Legea si Codul Consumului si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.

Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie. Garantia este oferita produselor care prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.

Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman(R.A.R)

In termenul de garantie, se asigura garantia produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau inlocuire.

Termenul maxim de remediare a garantiei este de 15 zile calendaristice si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de consumator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre unitatea specializata de service.

Piesele de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 18 luni, incepand cu data inscrisa pe factura.

Piesele auto de folosinta indelungata sunt: arcurile si amortizoarele, ambreiajele, elementele de caroserie, sistemele de esapament, farurile si stopurile, pompele, piesele de motor, etc.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC MOBIL COM 95 SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. De asemenea produsul returnat trebuie sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat la transport.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

In cazul in care produsul cumparat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie trebuie sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea acestuia (vezi sectiunea Contact). Dupa ce se va constata starea de nefunctionalitate, acesta va fi inlocuit.

Daca produsul nu va putea fi inlocuit se va returna contravaloarea acestuia.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.
Nu se accepta la retur:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
- Produsele de origine comandate gresit de catre client : piese electrice, chei, cilindrii inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta ), huse si acoperiri.