1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.

Baterie externa Streetwize, mini robot pornire motor 12V 300Amp si incarcator dispozitive electronice 5V/ 12V + lanterna LED

Sebes, jud. Alba
Preţ: 315 lei
0748.405.954
Mesageria PieseAuto
Mesaj privat
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

AutoLux

CIF: RO14490581
Pl AutoLux 30779 97%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #329908269
Baterie externa Streetwize, mini robot pornire motor 12V 300Amp si incarcator dispozitive electronice 5V/ 12V + lanterna LED
Baterie externa Streetwize, mini robot pornire motor 12V 300Amp si incarcator dispozitive electronice 5V/ 12V + lanterna LED

Baterie externa Streetwize, mini robot pornire motor 12V 300Amp si incarcator dispozitive electronice 5V/ 12V + lanterna LED

-Mini starterul de urgenta este destinat motoarelor pe benzina cu capacitatea de pana la 2000cc si pentru motoare diesel cu capacitatea de pana la 1600cc

-Vine cu cabluri de pornire

-are inclusa o lumina LED cu doua functii (stroboscopic rapid si incet)

-acumulatorul intern se poate incarca la 240V sau la priza masinii de 12V

-capacitate acumulator 8000mAh

-dimensiune 140mm x 79mm x 19mm

-durata viata acumulator 1000 reincarcarcari

-durata viata LED 50000 ore

-voltaj iesire pentru starter 12V

-iesire USB 5V 2.1Amp

-Curent pornire 150Amp

-Curent maxim pornire 300Amp

 

Producator:Streetwize
Cod:BIT3B-SWPB2
Actualizat acum 26 zile
18 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA

Livrare din Sebes, jud. Alba prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 19 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
- Produsul trebuie trimis la garantie in ambalajul original.
- Pentru anumite piese electrice sau mecanice se cere montaj in service autorizat.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC PROMOTOR SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0748405954.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.