1. Piese Auto
  2. Piese Motoare
  3. Pompa apa

Pompa apa RENAULT THALIA I ( LB0/1/2 ) 02/1998 - 2018 - producator VALEO 506564

ID #568710385
Preţ: 131 lei

Acest număr de telefon este furnizat doar pentru a cere detalii despre produs în vederea deciziei de cumpărare.

Pentru a beneficia de serviciul de mediere oferit de PieseAuto.ro, nu lansa comenzi telefonic ci doar prin intermediul butonului "Comandă"

Nu uita să spui că ai văzut anunţul pe site-ul PieseAuto.ro

Magazin piese auto

AutoMester

Pr Automester 145
Produs nou Cu factură Cu garanție
Pompa apa RENAULT THALIA I ( LB0/1/2 ) 02/1998 - 2018 - producator VALEO 506564

Denumire produs: Pompa apa
Producator: VALEO
Cod produs: 506564

Descriere produs:
- Role:   cu rola curea
- Articol completare/Info suplimentar 2:   fara capac


Motorizari compatibile pentru RENAULT THALIA I ( LB0/1/2 ) :
- 1.4 55 Kw (75 cp) 08/2000 - prezent | Cod motor: K7J 700
- 1.4 55 Kw (75 cp) 08/2000 - prezent | Cod motor: K7J 700

Coduri originale:
- DACIA 8200146301
- RENAULT 7700866518
- RENAULT 8200146301

Toate produsele comercializate de autoMester sunt noi si sunt insotite de certificat de garantie si factura.
Actualizat acum 10 zile
0 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Rasnov, jud. Brasov prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 20 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Produsele se pot ridica si de la sediul nostru din Rasnov, Str. Vulcanului Nr. 2D, jud. Brasov cu confirmarea stocul produsului la telefon sau email. Program de lucru L - V intre 09:00 si 19:00.

Daca nu doriti sa veniti la sediul nostru, pentru Brasov si localitatile limitrofe orasului livrarea se face prin flota proprie.

Livrarea prin Urgent Cargus in toata tara costa 20 de lei indiferent de numarul si greutatea coletelor in aria de acoperire a curierului. In afara ariei de acoperire se percepe 1 leu pe fiecare km suplimentar.

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
TERMENE DE GARANTIE

4.1 Produsele de origine, produsele de schimb de origine si produsele de schimb de calitate echivalenta au un termen de garantie de 24 luni (cu exceptia uzurii normale), calculat de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 1 an, dupa cum urmeaza:

- Becuri: 3 luni
- Stergatoare parbriz: 6 luni

4.2 Produsele reconditionate au un termen de garantie de 12 luni, calculat de la data cumpararii.

4.3 Materialele de exploatare au un termen de valabilitate de minim 24 luni daca se respecta conditiile de transport, depozitare, pastrare si manipulare, calculat de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj/recipient.

4.4 Materialele de intretinere au un termen de valabilitate de minim 24 luni daca se respecta conditiile de transport, depozitare, pastrare si manipulare, calculat de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj/recipient.

4.5 Acumulatorii auto, anvelopele si alarmele auto au un termen de garantie de 24 de luni, calculat de la data cumpararii.

4.6 Pentru toate celelalte produse termenul de garantie este de 18 luni de la data livrarii, cu exceptia urmatoarelor categorii: accesorii auto, curele (distributie, transmisie), elemente de aprindere, filtre (aer, polen, ulei, combustibil), solutii de spalat parbrizul, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana, care sunt consumabile.

Montarea pieselor trebuie sa se faca intr-un service autorizat RAR, ca produsele sa beneficieze de garantie.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Auto Mester SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0720764214.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice de la receptionarea lor.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de vanzator pe adresa mentionata de vanzator, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor in maxim 3 zile lucratoare.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)