Ornament Garnitura Capota Bmw Seria 2 G42 M2 Cod Dezmembrez Bmw G42 M2 M240I B58B30B

Arad, jud. Arad


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Ghidaj aer radiator Logan 3 (fara motoras) 214F66342R
800 lei
Ghidaj aer radiator.Produs compatibil pentru Dacia Logan 3.Acesta nu contine motorasul de actionare.Se poate inlocui cu ce vechi,daca nu este afectat. ...
SoniaAutoExpert 191
Mioveni, jud. Arges
Caroserie goală cu acte Renault talisman 2019 cutie automată 2.0 diesel
12000 lei
Vând caroserie goală goală fără nimic pe ea cu acte Renault talisman 2019 cutie automată 2.0 diesel fără lovituri fără accident . Preț 1200 ...
PieseAutoParts 240
Radauti, jud. Suceava
Cub frigorific renault master 3 / opel movano

Cub frigorific renault master 3 / opel movano

5000 lei
Cub rigorific provine de pe renault master 3 conpatibil cu opel movano Avem si alte piese pentru acest model punte dubla , cardan si altele .
DezHalboca 365
Iasi
Placa superioara capac trager bmw f10 f11
350 lei
Placa superioara capac trager traversa BMW 5 f10 f11 . Capacul se vinde exact ca in poze, impreuna cu V ul care vine in partea de jos a traversei infe ...
LastPartsBMW 635
Campina, jud. Prahova
Prelungiri Off Road compatibil cu VW Touareg 7P MK2 (2010-2014)
1720 lei
Cod: SPVWT7P5 Intro Aceste prelungiri sunt menite sa schimbe aspectul SUV-ului dumneavoastra, transformandu-l intr-un veritabil SUV off road. In acela ...
M.musat 732
Bucuresti
Suport inferior radiatoare BMW Seria 5 F10 / F11 an 2009-2014 cod 1710-7804619

Suport inferior radiatoare BMW Seria 5 F10 / F11 an 2009-2014 cod 1710-7804619

150 lei
SKU: 48942 Suport inferior radiatoare BMW Seria 5 F10 / F11 an 2009-2014 cod 1710-7804619 2.0
Dezmembrari_ilfov 2230
Pantelimon, jud. Ilfov
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #98654504
Ornament Garnitura Capota Bmw Seria 2 G42 M2 Cod 8497749 8497750 Dezmembrez Bmw G42 M2 M240I B58B30B
* GARANTIE SI POZE REALE ALE REPERELOR
* Toate piesele sunt demontate de pe masini perfect functionale si testate!
* Mentionam faptul ca piesele oferite spre vanzare de catre compania noastra NU provin de la ASIGURARI,NU PREZINTA"MICI DEFECTE REPARABILE" !!! Vindem doar piese originale din dezmembrari si orice defect este pozat si mentionat atat in anunt cat si telefonic clientului !!!
* In caz de neconformitate piesa se poate returna in termen de 5 ZILE CALENDARISTICE si se poate opta pentru schimbarea piesei sau returul banilor!
* NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU PIESELE COMANDATE GRESIT DE CATRE CLIENT SI NU SE POATE FACE RETUR ACESTOR PRODUSE / PIESE !!!
* Garantie 30 zile.
* Acordarea garantiei se face in conditiile prevazute de certificatul de garantie cu care vine insotita piesa.
* Se ofera factura fiscala sau bon fiscal la orice reper vandut de compania noastra.
* Nu plasati comanda pana nu va este confirmat stocul de catre unul din agentii nostri de vanzari.

POLITICA DE RETUR :
*Piesele cumparate se returneaza doar in cazul in care sunt defecte !!! ( Caz in care piesa este inlocuita cu una functionala )
*Piesele nu se schimba in cazul in care a fost facuta constatarea gresita de catre mecanic sau o terta persoana !
*Cumparatorul va suporta costul transportului de retur.
*Piesele nu se primesc inapoi in cazul in care :
- Piesele au fost gresit alese sau au fost utilizate in alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului
- Piesele prezinta urme de lovituri,zgarieturi,indoituri,rupturi sau deformari.
- Piesele au fost defectate datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piesele conexe uzate, defecte sau modificate.
- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R
*La retur se vor ambala piesele corespunzator ( piesele deteriorate la transport nu se primesc retur )

* De asemenea va stam la dispozitie cu o gama larga de piese auto second hand sau noi atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare:
* Elemente caroserie
* Bara fata/spate
* Aripi
* Faruri/Stopuri
* Motor/Cutie viteze
* Turbina
* Injectoare
* Punte fata/spate
* Jante aluminiu/tabla
* Elemente electrice/electronice
* PENTRU MAI MULTE INFORMATII VA STAM LA DISPOZITIE TELEFONIC LA UNUL DIN NUMERELE DIN ANUNT !

MULTUMIM !

ECHIPA DEZMEMBRARI AUTO ARAD

Motor,turbina,injectoare,pompa injectie,cutie viteze,radiator,intercooler,trager complet, planetara,fuzeta, arc,brate,electromotor,debitmetru,compresor AC,pompa servo,intaritura bara fata,bara spate,usa dreapta fata ,usa st?nga fata,u?a dreapta spate,u?a st?nga spate, macara geam, oglinda completa,ansamblu stergator,galerie evacuare admisie,aripa,prag,geam,stalpi,capota motor,capota portbagaj, haion, haion,conducta servodirectie, disc de frana,trager,radiator apa,radiator AC,condensator AC,intercooler,alternator,conducta AC,capac motor,fulie,rola intinzatoare,carcasa filtru aer,distributie,kit ambreiaj,volanta,catalizator,senzor presiune,butuc usa,roti,galerie admisie,airbag sofer,airbag pasager,centuri de siguranta,tampon motor,rulment de presiune,calculator motor,ceas bord,telescop portbagaj,pedala de frana,far stanga,far dreapta,parbriz,luneta,punte fata,punte spate,amortizor,arc,haion,stop dreapta,stop stanga,tripla,lampa,sonda lambda,electroventilator,senzor ABS,senzor parcare,navigatie,faruri adaptive, xenon,stropitori faruri,unitate abs,diferential,cutie transfer,cardan,grup,caseta directie,tapiterie piele,scaune incalzite,calculator airbag,spira airbag,egr,kit ambreiaj, kit injectie, injectoare pompa rampa, plansa bord, kit airbag, modul, macara geam, cotiera,aeroterma,ventilator,perna aer,compresor perne,etrier,etc Ornament Garnitura Capota Bmw Seria 2 G42 M2 Cod 8497749 8497750 Dezmembrez Bmw G42 M2 M240I B58B30B
Producator: Altul
Actualizat acum 96 zile
1 vizualizare
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Arad, jud. Arad prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 50 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acorda garanție 12 luni în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru acordarea garanției trebuie făcută dovada montării pieselor întru-un service autorizat RAR

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC DEZMEMBRARI R & A AUTOMOTIVE SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Alte oferte

Alte piese de caroserie

alte piese de caroserie alte piese de caroserie arad