FERODO PREMIER,SL,THERMOQUIET,RACING PT ORICE MODEL AUTO

Otopeni, jud. Ilfov
Preţ: 120 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

Xdrive016

CIF: RO36468313
Pr Xdrive016 8349 100% Membru de12 ani
Produs nou Vândut de firmă Cu garanție Livrare cu verificare ID #943379619

PT OFERTA DE PRET LASATI PE FORUM DATELE MASINI PT GAMELE AUDI,SEAT,VW,SKODA OBLIGATORIU SI SERIA DE SASIU PT IDENTIFICARE CORECTA TRIMIT IN TARA CU POSTA ROMANA PT CURIER RAPID SOLICIT PLATA TRANSPORTULUI IN AVANS MULTUMESC.   Ferodo este una dintre cele mai cunoscute mărci, un lider în domeniul elementelor de fricţiune pentru sisteme de frânare, care este integrat acum în grupul de renume mondial, Federal-Mogul, producător de elemente de fricţiune. Dezvoltând tehnologii la scară cu adevărat globală, atât pentru clienţii OE cât şi Aftermarket, renumitele mărci Federal-Mogul, care includ Ferodo, Abex, Beral şi Necto, oferă soluţii de frânare pentru pretenţioşii specialişti auto din ziua de azi.

    Ales ca furnizor OE de către cei mai mari producători de automobile pe plan mondial, Ferodo testează plăcuţele de frână în mod exhaustiv, pentru a verifica compatibilitatea cu fiecare tip de sistem de frânare. Ferodo produce toate plăcuţele de frână utilizând aceleaşi tehnologii, materiale şi perfecţiune în fabricaţie care caracterizează producţia de piese OE. Gama noastră vastă de plăcuţe de frână Premier de calitate OE este completată de plăcuţele de frână cu caracteristici unice Ferodo SL Aftermarket, precum şi de gama de vârf ThermoQuiet care beneficiază de tehnologia patentată IMITM (Izolator Matriţat Integral).

    Această varietate deosebită de produse, pe lângă care există şi celelalte produse de calitate superioară Ferodo – discuri de frână, saboţi de frână, accesorii, componente hidraulice şi lichide de frână – reprezintă cea mai bună alegere, indiferent de cerinţele dumneavoastră legate de frânare.

 

 

Actualizat acum 21 zile
886 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Placute frana

Producător: Ferodo