1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

DezmembrariAutoVaslui

CIF: RO22432840
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

DEZMEMBRARI AUTO VASLUI

Comercializam o gama larga de piese auto sh pentru autoturisme si autoutilitare ,oferim factura si garantie la piese, posibilitate retur in caz de neconformitate, pentru mai multe informatii contactati-ne!
dezmembrariautovaslui.ro va asigura o gama mare de piese auto sh la o calitate buna si un pret mic iar in cazul in care aveti nevoie de sfaturile consilierilor de vanzari nu ezitati sa sunati sau sa trimiteti un email.

In oferta puteti gasi piese auto din dezmembrari cat si piese originale, acest lucru fiind un argument puternic pentru a va hotara sa va echipati masina cu piese oferite de dezmembrariautovaslui

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
1.Se acordă garanţie 30 de zile în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ALAMANDRU IMPEX SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0721847919 / 0745670575.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Politica acceptare retur:
- perioada de la data de achizitie sa nu fie mai mare de 5 zile;
- piesa sa nu prezinte urme de montaj;
- piesa sa aibe semnele personale;

Livrare

Livrare din Vaslui, jud. Vaslui prin:

  • Curier, cost livrare: 35 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 2000 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Curier rapid- 35lei/ max. 3 kg in reteaua de acoperire a curierului;
Tariful creste o data cu greutatea si distanta de parcurs;

Contact şi hartă

Adresă: Calugareni, DN Vaslui-Roman 15D, nr. 1, cod poștal: 73111, La cca 1,5km de Restaurant "Ciusmeaua Moldovencei", Vaslui

  • Ai o întrebare pentru DezmembrariAutoVaslui?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Pagigi 0 Cumpărător, Cumpana, jud. Constanta
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca aveti la vinzare si aparatoarea de la difuzor pentru usa stinga fata Passat B7. Va multumesc. Cu stima, George P.
Cumpărător,
Buna ziua! Am nevoie pentru un golf 6 2010 de un parasolar pt partea dreapta, bej, si de haionul pentru portbagaj (cred ca asa se numeste, partea care acopera portbagajul, care se ridica odata cu deschiderea usii portbagajului). Multumesc!
Pr Alamandru 888 Vânzător, reprezentant DezmembrariAutoVaslui, Vaslui
Nu avem pe bej.
Anunțuri publicate recent de DezmembrariAutoVaslui
Rampa injectoare Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Rampa injectoare Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Rampa injectoare Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Rampa injectoare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 2004 Varianta...
Injector Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Injector Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Injector Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Injector provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 2004 Varianta: COMBI Motoriza...
Pompa injectie Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Pompa injectie Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Pompa injectie Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Pompa injectie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 2004 Varianta: CO...
Fulie compresor Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Fulie compresor Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Fulie compresor Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Fulie compresor provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 2004 Varianta: ...
Fulie alternator Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Fulie alternator Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Fulie alternator Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Fulie alternator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 2004 Varianta...
Fulie motor vibrochen Renault Megane 2004 COMBI 1.
Fulie motor vibrochen Renault Megane 2004 COMBI 1.9
Fulie motor vibrochen Renault Megane 2004 COMBI 1.9 Fulie motor vibrochen provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Renault Megane An: 200...