1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. JOHN MARICA
Parc de dezmembrări:

JOHN MARICA

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
oferim garantia pentru piesele noastre doar cu dovada montarii pieselor intr un service RAR

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC BATCIFCOM SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0748897682.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam returul pieselor in conditiile in care piesa nu prezista urme de uzura suplimentare fata de momentul primirilor,si sigiliul este intact
Este necesar ca returul sa fi e insotit de un deviz de la un service autorizat RAR in care este specificata problema piesei

Livrare

Livrare din Calimanesti, jud. Valcea prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
30 ron prin courier pt primul kg si ramburs
pt coletele care depasesc un kg si au destinatii in afara ariei curierului se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/KG KM

Contact şi hartă

Adresă: DN7, nr. KM199+690, cod poștal: 245600, VALEA OLTULUI, Calimanesti , jud. Valcea

0748.897.682

  • Ai o întrebare pentru JOHN MARICA?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Bizzbackoffice 1 Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Salut. Aveti un subaru Impreza albastru. Ce lipseste de pe el? Masina este functionala?
Premium Batcifcom 76 Vânzător, reprezentant JOHN MARICA, Calimanesti, jud. Valcea
Lipseste motoru aripa oglinda
FlBo 3 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Buna ziua, Aveti incuietoare/broasca usa dreapta fata Skoda Octavia Tour 1.9TDI din 2007?
Premium Batcifcom 76 Vânzător, reprezentant JOHN MARICA, Calimanesti, jud. Valcea
Da avem
FlBo 3 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Ce pret are?
Premium Batcifcom 76 Vânzător, reprezentant JOHN MARICA, Calimanesti, jud. Valcea
100 lei