1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Dezmembrări calinescu vama

CIF: 39215005
Descriere

Dezmembrare auto va oferă o gama larga de piese pentru mașina dumneavoastră printre care se regasesc (vw audi bmw skoda , mercedes opel mini cooper ,seat , land rover , mithubishi nissan ford ) transport curierat oferim 30 de zile garanție. 

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acorda 30 de zile garantie

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC CORBUSORII SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0751344761.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
accept returul in conditiile in care produsul are sigiliu intact si se face dovada montarii intr-un service autorizar RAR.

Livrare

Livrare din Vama, jud. Suceava prin:

  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
1 RON/KG/KM SUPLIMENTAR

Contact şi hartă

Adresă: Mihail Sadoveanu, nr. 23, Vama , jud. Suceava

0751.344.761

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrări calinescu vama?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Liviugo 1 Cumpărător, Dorohoi, jud. Botosani
Mai este valabil anuntul?
Pr Ionutc29 154 Vânzător, reprezentant Dezmembrări calinescu vama, Vama, jud. Suceava
Spuneți mi va rog despre ce anunț este vorba pentru că avem foarte multe va mulțumesc.
Liviugo 1 Cumpărător, Dorohoi, jud. Botosani
E vorba de tulumba ptr. Bmw e39'as vrea cateva fotografii
Pr Ionutc29 154 Vânzător, reprezentant Dezmembrări calinescu vama, Vama, jud. Suceava
O sa verific dimineața dacă mai avem în stoc va mulțumesc
Remusfoc 0 Cumpărător, Dorohoi, jud. Botosani
Bună ziua. Aveti un motor de ford focus 1.4 16v benzina cod fxdc.
Pr Ionutc29 154 Vânzător, reprezentant Dezmembrări calinescu vama, Vama, jud. Suceava
Bună ziua din păcate nu mai avem
Anunțuri publicate recent de Dezmembrări calinescu vama
Motor Opel astra H 1.9 z19dt 2008
Motor Opel astra H 1.9 z19dt 2008
Motor Opel astra H 1.9 z19dt 2008 toate piesele disponibile pentru acest model pentru orice piesa va rugam sa ne contactați telefonic sau pe email
Conducta AC Aer condiționat Seat Altea Vw golf 5
Conducta AC Aer condiționat Seat Altea Vw golf 5 motor 2.0 tdi
Conducta AC Aer condiționat Seat Altea Vw golf 5 motor 2.0 tdi
Pompa servo frana BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa servo frana BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa servo frana BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds Pompa servo frana provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW E39 An: 1997 Varianta: Berl...
Pompa ABS BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa ABS BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa ABS BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds Pompa ABS provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW E39 An: 1997 Varianta: Berlina Motorizare: ...
Galerie evacuare BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Galerie evacuare BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Galerie evacuare BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds Galerie evacuare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW E39 An: 1997 Varianta: Berlin...
Pompa servodirectie BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa servodirectie BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds
Pompa servodirectie BMW E39 1997 Berlina 2.5 tds Pompa servodirectie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW E39 An: 1997 Varianta: ...