1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. DEZMEMBRARI PETRIUC
Parc de dezmembrări:

DEZMEMBRARI PETRIUC

Descriere

Parcul nostru va ofera piese auto second hand originale ,in marea majoritate provenite din dezmembrari din Italia,de pe vehicule nerulate in Romania,deci cu un grad de uzura net inferior ;Raportul calitate-pret este avantajos!
-ne puteti contacta de la orele 09-18,de luni pana vineri si sambata de la 09-14;
-suntem o firma serioasa si calificativele ne recomanda

Mărci auto dezmembrate:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Electromotor, Motor complet, Furtun intercooler turbo, Alternator, Clapeta acceleratie, Cutie de viteze, Turbine, Injectoare, Calculator ECU, EGR, Compresor AC, Rampa injectoare, Planetare, Senzori auto, Dezmembrari auto, Pompa injectie, Furtune si conducte AC, Stopuri, Racitor gaze, Pompa ABS, Suporti motor, Pompa servodirectie, Ansamblu stergatoare, Alte module electronice, Pompa vacuum, Caseta directie, Conducte alimentare, Galerie admisie, Radiator clima AC, Radiator apa, Bloc lumini, Tubulatura intercooler, Pedala acceleratie, Calculator confort, Pompa servofrana, Broasca, Kit ambreiaj, Panou comanda AC, Etriere, Debitmetru, Fuzeta, Airbag, Carcasa filtru aer, Bobina inductie, Grila, Aeroterma, Ceasuri bord, Faruri, Pedale, Panou sigurante
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
GARANTIA DE 12 LUNI REPREZINTA GARANTIA DE CONFORMITATE
GARANTIA TEHNICA ESTE DE 60 DE ZILE
DREPTUL DE RETRAGERE (conform OUG34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta) ESTE DE 14 ZILE
Produsele care in perioada de garantie comerciala prezinta defecte de functionare sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele cu conditia returnarii lor in termen de 60 zile calendaristice, doar daca aceasta a fost montata in service autorizat RAR.
durata medie de utilizare a pieselor second hand variaza intre 30 de zile si un an
Garantia comerciala nu afecteaza prevederile legale din legea 449/2003
dreptul de retragere este de 14 zile (conform OUG34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta)

CHELTUIELILE DE TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE CLIENT IN TOATE CAZURILE

In cazul in care piesa este defecta si AVEM alta similara pe stoc, piesa va fi inlocuita.

In cazul in care NU avem o alta piesa similara, se va returna contravaloarea piesei.

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia urmatoarelor situatii:

- piesa nu a fost montata in service autorizat RAR pe tip, marca, model, sau montarea a fost efectuata fara scule ori dispozitive adecvate, fara respectarea tehnologiei de lucru stabilita de constructorul vehiculului.

- piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.

- piesa a fost utilizata pentru o alta aplicatie decat cea indicata de producator

- piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit, ulterior mecanicul constata ca aveti nevoie de cu totul alta piesa

- nu se accepta retur la piesele care au fost comandate gresit si ulterior mecanicul constata ca aveti nevoie de cu totul alta piesa

- piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii si intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul care a facut montajul nu a efectuat verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj impuse de producator

- piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau a suferit actiunea unor factori externi procesului de normal de functionare

- clientul a comandat in mod gresit produsul sau a furnizat date de indetificare eronate;

- clientul nu solicita garantia in termenul mentionat in prezentul certificat, sau nu depune vreunul din documentele prevazute mai jos, ori acestea sunt completate gresit, incomplet sau necorespunzator

- consumatorul a pierdut certificatul de garantie

- piesa a fost utilizata in alte scopuri sau pe alte vehicule decat cele pentru care a fost achizitionata

- piesele electronice (relee, module de comanda, senzori, rezistente etc.), piese care functioneaza in ulei (ax came, pinioane,cutie viteza, etc.), pompele de servodirectie si casetele de directie nu au fost montate la un reprezentant al fabricantului auto.

- la terminarea reparatiilor unitatea de service auto nu a efectuat operatiile de verificare, etalonare, reglare impuse de constructorul vehiculului

- produsul a fost montat incorect sau impreuna cu piese conexe uzate

- uzura sau defectul produsului se datoreaza suprasolicitarii, intretinerii sau reglajelor/verificarilor periodice

- vehiculul pe care a fost montat produsul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

- vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depasirea greutatii maxime admise, competitii sportive, raliuri, ori au fost modificate instalatiile si sistemele acestuia.

- instalarea neautorizata pe vehicul de echipamente/accesorii altele decat cele din echiparea din fabrica.

- deteriorarea ori distrugerea produsului din culpa consumatorului datorita transportului, manipularii, depozitarii, pastrarii, utilizarii, exploatarii necorespunzatoare, ori a contactului cu produse chimice agresive sau apropierii de surse de caldura.

- demontarea in parti componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate de producator, acolo unde este cazul.

- vehiculul prezinta defectiuni la sistemele de directie, franare, suspensie, racire, climatizare, electrice, etc.

- exploatarea necorespunzatoare a vehiculului prin: neefectuarea rodajelor, depasirea regimului termic, a turatiei maxime admise.

- defectarea produselor datorita prezentei corpurilor straine, prafului, mizeriei in zonele de functionare a acestora (Ex: sistemul de ungere, hidraulic, admisie, etc.)

- nerespectarea intervalului si a programului de revizii tehnice, stabilite de constructorul vehiculului.

- vehiculul pentru care este destinat produsul este neinmatriculat ori inspectia tehnica periodica a expirat inaintea aparitiei cazului de garantie.
numere utile protectia consumatorului 0219551
- piesa prezinta o uzura normala fireasca
ATENTIE
Ne rezervam dreptul de a percepe avans in anumite situatii cat si pentru piesele grele tip motor , cutie etc

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC DEZMEMBRARI AUTO PETRIUC SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0753921003.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
-nu se accepta retur piesele cu sigiliile sterse sau distruse!!
-nu este permisa dezasamblarea piesei,piesele returnate nu trebuie sa aiba lipsuri!
-banii vor fi returnati dupa verificarea piesei!
-returul unei piese se va expedia intotdeauna obligatoriu CU VERIFICARE COLET
DREPTUL DE RETRAGERE este de 14 zile si se face in baza completarii urmatorului formular
FORMULAR DE RETRAGERE COMANDA ONLINE
(conform OUG34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta)
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor
produse/prestarea urmatoarelor servicii:
Nume complet Nr. telefon
E-mail Adresa
Dara receptionarii produsului Data solicitarii de retragere
Nr. Comanda:
Produs de returnat (marca/model):
Starea produsului (bifati optiunile corespunzatoare)
o Ambalaj original
o Documente aferente achizitiei (factura/bon fiscal/certificat de garantie)
o Urme de utilizare
o Defecte estetice
o Defecte de functionalitate (mentionati defectele de functionalitate)
o Alte detalii
Mod de solutionare:
o Returnarea produsului cu restituirea contravalorii lui, in termen de 14 zile conform OUG34/2014
Daca va retageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile
livrarii cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat
cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai trziu d
14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul
contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceleasi modalitate de rambursare folosind aceeasi
modalitate de plataca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat
acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca
urmare a unei astfel de rambursari.
o Returnarea banilor in cont
Nume titular de cont:
CNP titular de cont:
Codul IBAN:
Denumire banca:
Inlocuire produs returnat cu:
Locatia returnarii/inlocuirii:
La domiciliu (mentionati adresa):
Semnatura Client, Semnatura reprezentant Vanzator,

Livrare

Livrare din Horodnic de Jos, jud. Suceava prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
-nu expediem prin POSTA ROMANA
PRETURILE SUNT FARA TVA
Fan Courier :
18 lei primul kg +1 leu fiecare kg in plus
la coletele peste 50 kg fiecare kg va costa 1.50 lei
Urgent Curier:
-18 lei primul kg+12 lei ramburs
-1 leu fiecare kg in plus
-rambursul va fi achitata de client
ACESTE TARIFE SUNT VALABILE PENTRU ORASELE CU SEDIU URGENT CURIER SAU FAN COURIER ;KILOMETRI SUPLIMENTARI VOR FI TAXATI CU UN LEU PE Km

Contact şi hartă

Adresă: fs, nr. 564 B, cod poștal: 727301, Horodnic de Jos , jud. Suceava

0753.921.003

  • Ai o întrebare pentru DEZMEMBRARI PETRIUC?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ionutz72 1 Cumpărător, Halchiu, jud. Brasov
Salut. Chederele de la usi la un fiesta 2007 in 5 usi aveti? Multumesc.
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Salut nu mai avem
Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Masini ieftine avariate: www.autoanglia.ro Asiguram transport!
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Ok asteptam poze si preturi pe whatsapp cand aveti masini
Remusfoc 0 Cumpărător, Dorohoi, jud. Botosani
Motor ford focus 1.4 16v cod fxdc
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu avem
Cumpărător,
Bună ziua. Aveți injector cu fir pentru un Seria 3 E46 ?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu mai avem
Apas 5 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Ma intereseaza senzorul presiune gaze evacuare ford focus 2 diesel,daca il vindeti la 50 lei,multumesc
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Https://www.pieseauto.ro/senzori-auto/ford/focus/senzor-presiune-gaze-ford-focus-2-2004-2009-258117645.html
Dansoica 1 Cumpărător, Iasi
Bună ziua. Am văzut pe site o fuzeta stanga fata pentru Toyota Avensis 2.2 d4d 2003 -2008. Mai este disponibilă? Sunt interesat. Va multumesc.
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Da . este disponibila o puteti comanda
Cata7june 0 Cumpărător, Bucuresti
Carenaj roti fata peugeot 307 facelift?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu avem
Cumpărător,
Aveti pompa pentru servodirectie la un mecedes A 160 din 98?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Buna ziua! Este,la 450 lei https://www.pieseauto.ro/pompa-servofrana/mercedes/a-class-w168/pompa-servodirectie-electrica-mercedes-a-class-1792499895.html
Vdn121 1 Cumpărător, Iasi
Buna ziua. Aveti un senzor de inalta presiune AC pentru un audi a3 8p 2006?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Avem nevoie de un cod de pe senzor
Dirturazvan 0 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Buna, ma puteti ajuta cu piesa aferenta codului 057130764h (senzor rampa injectoare) pentru audi a4 b8 ..am vazut ca aveti cu tot cu rampa, m-ar interesa doar senzorul. ce pret are? multumesc.
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Se vinde doar complet
Cumpărător,
Aveti o pompa vacum de inchidere centralizata pentru vw polo din anul 2001? Cod: 6NO 962 257 A. Pret? Multumesc!
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu avem
Funkydj85 14 Cumpărător, Ciorogarla, jud. Ilfov
Instalatia de spalare faruri pt Fabia 1 RS (cea neagra) o mai aveti?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Din pacate nu mai este!
Dhany07 0 Cumpărător, Bragadiru, jud. Ilfov
Buna ziua, Caut o cutie de viteze manuala in 5 trepte ptr un VW Jetta 2010 1.6 benzina. Multumesc
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Am nevoie de un cod motor sau cod cutie
Dhany07 0 Cumpărător, Bragadiru, jud. Ilfov
Cod cutie LVN
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu am acest cod
Cumpărător,
Buna mai sunt disponibile injectoarele de scirocco ?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Avem 8 bucati pe stoc
Cumpărător,
De unde pot sa le ridic? Dati un Nr de tel
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
0753921003 vali
Cumpărător,
Https://www.pieseauto.ro/injectoare/vw/tiguan/injector-1-4-tfsi-03c906036f-passat-touran-tiguan-950836479.html
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Da sunt
Marius1616 2 Cumpărător, Alexandria, jud. Teleorman
Cum se numește curierul prin care Trimiteți coletele?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Fan Courier
Cumpărător,
Buna seara,aveti pompa servo directie pentru skoda fabia 1.4 mpi din anul 2000?daca aveti as dori un pret
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Buna seara, avem nevoie de mai multe detalii pentru pompa! codu piesei pentru ca exista 3 modele; un model marca KOYO si doua modele marca TRW. Salutari
Denstar 11 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua, ma intereseaza o turbina ofertata de dumneavoastra
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Buna ziua, care mai exact? Model,motorizare etc...?
Denstar 11 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
0746127013 dvs nu va merge telefonul
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Este turbina
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza USA Stanga fata SOFER completa cu tot ce e pe ea de la o Skoda Octavia 1U2 Elegance (1.9 ALH din 2005) (incluzand cablurile electrice cu mufele in stare intacta). Mentionez ca e modelul cu geamuri electrice doar pe fata iar codul modulului de comanda din usa (cel montat pe motorasul de actionare al geamului) are codul: 1U4959801D (intalnit la cele cu motorizare ALH si ASV). Multumesc!
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Buna ziua,avem doar tabla pe verde fara lovituri si fara accesorii, avea 4 geamuri electrice. Salitari
INVENTYSERVICE 81 Cumpărător, Sibiu
RENAULT LAGUNA INJECTOARE, cod 0445116033? le aveti?
Platinum Dezpetriuc 1221 Vânzător, reprezentant DEZMEMBRARI PETRIUC, Horodnic de Jos, jud. Suceava
Nu mai avem cu stima !!
Pagina 1 din 2