1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Cumparam si Vindem: Autobuze - Autoutilitare - Utilaje de Constructii - Autoturisme & Dezmembram
Parc de dezmembrări:

Cumparam si Vindem: Autobuze - Autoutilitare - Utilaje de Constructii - Autoturisme & Dezmembram

Descriere

Despre noi
Compania noastra, Mercator Transilvania S.R.L.  este o societate română-germana, care se bucura de o experienta de peste  
28 ani acumulata in Germania si continuata in Romania si in Germania. 
Activitatea noastra se axeaza pe cumparari & vanzari:
Autobuze
Utilaje de constructii
Autoutilitare
Autoturisme
si comercializarea de piese provenite din dezmembrari, acestea fiind importate din Germania  
si construite de cele mai renumite brand-uri
Compania noastra vine in ajutorul Clientilor oferindu-le posibilitatea de a achita 
Autobuze - Utilaje de constructii - Autoutilitare - Autoturisme in rate
PIESE de schimb la termen de plata de  30-60-90 Zile
  
Echipa noastra este pregatita sa raspunda tuturor solicitarilor dumneavoastra si gasirea solutiilor optime.

Mărci auto dezmembrate:
Audi, BMW, Dacia, Ford, Iveco, Mercedes, Opel, Renault, Skoda, SsangYong, VW
Categorii de produse vândute:
Dezmembrari auto, Stopuri, Oglinzi, Motor complet, Macara geam electric, Broasca, Turbine, Electromotor, Usa spate, Faruri, Volane, Radiator apa, Radiator clima AC, Alternator, Compresor AC, Usa fata, Pompa ABS, Aripa fata, Maner usa, Vas expansiune, Capota, Panou comanda AC, Haion, Trager, Electroventilator, Pompa servodirectie, Clapeta acceleratie, Intercooler, Etriere, Oglinda retrovizoare, Ceasuri bord, Armatura bara fata, Bara spate, Fuzeta, Capac motor, Pompa vacuum, Suporti motor, Pompa injectie, Rampa injectoare, Planetare, Scaune auto, Injectoare, EGR, Debitmetru, Centuri siguranta, Timonerie, Calorifer, Kit ambreiaj, CD player auto, Ansamblu stergatoare
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Perioada de garantie variaza in functie de fiecare produs. Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Mercator Transilvania SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0763600000 / 0799410000.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Se accepta retur in termen de 5 zile lucratoare. Costul transportului o sa fie suportat de catre vanzator in conditi in care piesa nu coencide dupa cod sau nu este functionala.

Livrare

Livrare din Zalau, jud. Salaj prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Costul transportului variaza in fucntie de greutate colet, volum si aria de acoperire a curierului. Pentru fiecare Kg suplimentar se percepe aproximativ 1 RON

Contact şi hartă

Adresă: DN1H, nr. 1, cod poștal: 457123, Tihau , jud. Salaj

0763.600.000

0799.410.000

  • Ai o întrebare pentru Cumparam si Vindem: Autobuze - Autoutilitare - Utilaje de Constructii - Autoturisme & Dezmembram?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.