1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

AUTO NUT&FLO

CIF: 36099534
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Service auto care dezmembreaza o gama larga de autovehicule oferind montaj si garantie la toate piesele vandute.Avem pe stoc piese originale de caroserie ,motor ,interior ,mecanica si alte accesorii.Oferim garantie si montaj ,posibilitate de retur si livrare si verificare colet in toate tara .Toate piese sunt demontate cu grija si testate innainte de livrare catre client.PRETURI COMPETITIVE!!!

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
garantia tehnica sau comerciala se acorda 30 de zile.Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO NUT&FLO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0755543608.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
returul poate fi acceptat doar cu verificare colet

Livrare

Livrare din Zalau, jud. Salaj prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1000 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
FAN CURIER -25 ron 1 kg+ 1ron/kg extra.pretul variaza in functie de distanta ,greutatea si dimensiunea coletelor

Contact şi hartă

Adresă: PRINCIPALA, nr. 438/A, Aghires , jud. Salaj

  • Ai o întrebare pentru AUTO NUT&FLO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Burta198 0 Cumpărător, Sarmasag, jud. Salaj
Buna ,din ce an era a6 cu luneta?
Pr Autopartsdez 164 Vânzător, Zalau, jud. Salaj
Avem 2005 -2009
Anunțuri publicate recent de AUTO NUT&FLO
Electroventilator racire Volkswagen Tiguan 2010 je
Electroventilator racire Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 500 lei
Electroventilator racire Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Electroventilator racire provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tig...
Radiator apa Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0
Radiator apa Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 350 lei
Radiator apa Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Radiator apa provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tiguan An: 2010 Varianta: j...
Rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0
Rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 200 lei
Rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Rezervor provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tiguan An: 2010 Varianta: jeep Moto...
Pompa motorina rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jee
Pompa motorina rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 450 lei
Pompa motorina rezervor Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Pompa motorina rezervor provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tigua...
Rampa injectoare Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0
Rampa injectoare Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 350 lei
Rampa injectoare Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Rampa injectoare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tiguan An: 2010 Var...
Injector Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0
Injector Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 450 lei
Injector Volkswagen Tiguan 2010 jeep 2.0 Injector provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Tiguan An: 2010 Varianta: jeep Moto...