1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. DezAlex
Parc de dezmembrări:

DezAlex

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acordă garanţie 90 de zile în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.
Deteriorarea produselor, desfacerea lor sau incercarea de inlocuire duce la pierderea garantiei.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC DEZALEX AUTOSERV SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0723109797 / 0724035757.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In cazul in care produsul este deteriorat, desfacut sau inlocuit nu se accepta retur.
In cazul in care clientul comanda un produs, ulterior constatand ca nu are nevoie de acel produs, se poate schimba cu un alt produs, nu neaparat de aceeasi valoare.
Nu se poate recupera contravaloarea produsului totala in bani.

Livrare

Livrare din Banesti, jud. Prahova prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Curier rapid - 19 lei pentru 1 kilogram, 5 kg/25 lei, 34 lei/10kg , 15 kg/42lei, 20 kg/50 lei

Contact şi hartă

Adresă: Soarelui, nr. 1100, cod poștal: 105600, Banesti , jud. Prahova

0723.109.797

0724.035.757

  • Ai o întrebare pentru DezAlex?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Marianlupu1959 2 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Pretul corect pentru un motor D4204T,va rog!
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
0724035757
Pammro 24 Cumpărător, Corabia, jud. Olt
Solcit niste poze sa ma pot decide. Multumesc !
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
Cu ce ?
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza USA Stanga fata SOFER completa cu tot ce e pe ea de la o Skoda Octavia 1U2 Elegance (1.9 ALH din 2005) (incluzand cablurile electrice cu mufele in stare intacta). Mentionez ca e modelul cu geamuri electrice doar pe fata iar codul modulului de comanda din usa (cel montat pe motorasul de actionare al geamului) are codul: 1U4959801D (intalnit la cele cu motorizare ALH si ASV). Multumesc!
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
Din pacate nu avem.
Ovi99ufo 2 Cumpărător, Sibiu
Buna ziua ! in 07.02.2017, am convenit pe mail , despre livrarea piesei bara fata jaguar s type 2005, 2,7 diesel ! pana acum inca nu a venit coletul, s-a intamplat ceva ? spreram ca sambata sa am bara pusa pe auto !, asa stau si astazi si inca 2 zile de acum cred ca era ok sa imi fi spus ca nu se mai poate si alegeam alta oferta ! multumesc, rog un raspuns pentru a sti ce sa fac mai departe. la ora 09.39 am sunat la dvs la tel 0724035757 si nu a raspuns nimeni. tel meu 076122713, mail ovi99ufo@yahoo.com cu respect ! ovidiu tichindelean - sibiu
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
V-am trimis bara ieri. O zi buna.
Ovi99ufo 2 Cumpărător, Sibiu
Multumesc ! a ajuns bara, este ok ! multumesc !
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
Cu multă plăcere
Thedude99 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Buna ziua. Ma interesează faruri de ceață (cu grile, cabluri până la instalație și șuruburi) și volan cu cruise control (fără airbag), pentru un focus 2 prefacelift.
Pr DezAlex 228 Vânzător, reprezentant DezAlex, Banesti, jud. Prahova
Volan avem urmeaza luni sa verific pentru proiectoare