Parc dezmembrari auto:

LUX DEZMEMBRARI AUTO

CIF: 41330391
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere
Societate comerciala, autorizata de catre R.A.R, MEDIU si IPJ, vindem piese provenite din dezmembrari la preturi avantajoase, pentru autovehicule de orice tip: autoturisme, autoutilitare, autocamioane din 2000 pana la 2021. Vehiculele achizitionate pentru dezmembrat sunt atent verificate de catre specialistii nostri, inclusiv piesele dupa demontarea lor. Aceasta sunt frecvent verificate atent si ferite de intemperii.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu, oferim clientilor consultanta specializata in alegerea pieselor in raport cu simptomele sesizate de catre acestia si indentificarea corecta a compatibilitatii dupa detaliile producatorului.

Politica noastra de retur este foarte simpla, fara tertipuri, dorind sa aducem o experienta placuta clientilor nostri.

Orice produs vandut de catre noi, MARIA LUX AUTODEZ SRL, beneficiaza de garantie intre 30-90 zile.

Pentru orice detaliu, intrebare sau nelamurire ne puteti contacta in orice zi, intre orele 08:00-18:00
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
CERTIFICAT DE GARANTIE
~Garanția acordată de SC MARIA LUX AUTODEZ SRL pentru piesele reutilizabile este de 90 de zile de la data vânzării produsului către consumator.
~Produsele care în perioada de garanție prezintă defecte de funcționare sau de fabricație vor fi înlocuite cu altele cu condiția returnării lor în termen de 90 zile calendaristice, în condițiile în care aceasta au fost montate în service autorizat RAR.
~ În cazul în care piesa s-a trimis greșit, din vina vânzătorului aceasta va fi schimbată fără costuri de transport.
~În cazul în care piesa este defectă și există alta similară pe stoc, piesa va fi înlocuită.
~În cazul în care NU avem o altă piesa similară, se va returna contravaloarea piesei.
Vânzătorul este exonerat de raspunderea privind garanția în urmatoarele situații:
• piesa nu a fost montată în service autorizat RAR pe tip, marcă, model, sau montarea a fost efectuată fără scule ori dispozitive adecvate, fără respectarea tehnologiei de lucru stabilită de constructorul vehiculului;
• piesa s-a defectat în urma unui montaj incorect sau datorită folosirii în ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate;
• piesa nu a fost identificată corect datorită furnizării de către cumpărător a unor date eronate
• nu se accepta retur la piesele care au fost comandate greșit și ulterior mecanicul constată ca aveți nevoie de cu totul altă piesă;
• piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitării și întreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuării reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autoturismului, atelierul care a facut montajul nu a efectuat verificările și reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj impuse de producator;
• piesa prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări sau a suferit acțiunea unor factori externi procesului de normal de funcționare;
• piesa a fost utilizată în alte scopuri sau pe alte vehicule decât cele pentru care a fost achiziționată;
• produsul a fost montat incorect sau împreună cu piese conexe uzate
• vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depășirea greutății maxime admise, competiții sportive, raliuri, ori au fost modificate instalațiile si sistemele acestuia;
• demontarea în părți componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate de producător, acolo unde este cazul;
La vânzare piesele sunt sigilate nu se accepta retur piesele cu sigiliile șterse sau distruse!!!!
Nu este permisă dezasamblarea piesei, piesa returnată să nu aibă lipsuri!!
Piesele care fac obiectul unei reclamații din garanție vor fi însoțite de următoarele documente:
• factura de achiziție;
• certificatul de garanție;
• nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea;

GARANȚIA NU ACOPERA COSTURILE DE MANOPERA SAU MATERIALELE NECESARE PENTRU DEMONTAREA SI REMONTAREA PIESELOR SAU ORICE ALTE COSTURI AUXILIARE.
RETURUL PIESELOR SE VA FACE PRIN METODA DORITA DE CUMPARATOR.
RETURUL BANILOR SE FACE IN MAXIM 7 ZILE DE LA RETURNAREA ACESTEIA IN CONTUL BANCAR FURNIZAT DE CUMPARATOR
PENTRU RAMBURSAREA BANILOR DIRECT LA CURIERAT CUMPARATORUL TREBUIE SA EXPEDIEZE COLETUL CU VERIFICARE COLET SI SA SUPORTE COSTURILE LOGISTICE!

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC MARIA LUX AUTODEZSRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam returul in conditiile in care piesa este montata intr-un service autorizat RAR si se face dovada prin deviz (referat) de service.

Livrare
Livrare din Roman, jud. Neamt prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 23 de lei
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
pentru coletele care depasesc 5kg si au km suplimentari se adauga aproximativ 1 ron km/kg

Contact şi hartă

Adresă: BOGDAN DRAGOS, nr. 350, Roman, jud. Neamt

  • Ai o întrebare pentru LUX DEZMEMBRARI AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrari auto

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

AlexAlex2010 8 Cumpărător, Iasi
Buna ziua Pretul motorului de GL e negociabil?
Mcsongor 12 Cumpărător, Gheorgheni, jud. Harghita
Bara stabilizator spate toyota landcruiser j90 din 2000 aveti?
Dorin73 Cumpărător, Dumbravita, jud. Timis
Buna ziua. Am cumparat saptamana asta un rezervor pt lichid de parbriz pe care l-am platit ramburs dar nu avem factura fiscala. Rog trimiteti aceasta factura pe adresa de email: office@fabricadecarosari.ro. Multumesc.
Afis 4 Cumpărător, Bucuresti
Salut, astept raspuns pentru kit pornire.
Afis 4 Cumpărător, Bucuresti
Salut, ma intereseaza kitul de pornire, si daca ai pass key pentru fiecare pentru adaptare. Stima.
MSandu 1 Cumpărător, Bucuresti
Pentru Hyundai Tucson 2017, cric, carlig de remorcare/tractare. Eventual roata rezerva. Multumesc.
Vali383 9 Cumpărător, Racaciuni, jud. Bacau
Mai aveți stopurile exterioare aripi spate pentru audi A4 B8? La ce preț?
Laszlo51 3 Cumpărător, Vulcan, jud. Hunedoara
Buna ziua...caut un capac de la filtrul de polen pentru Renault kadjar 1.6 din 2016...aveti cumva?
Cumpărător,
(comentariu retras)
Alexa279 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! Caut ușă spate stinga seat toledo 2015 neagra.
Florin512 1 Cumpărător, Focsani, jud. Vrancea
Buna ziua, Aveti acest anunt: https://www.pieseauto.ro/nuca-schimbator/renault/fluence/nuca-schimbator-renault-fluence-2016-sedan-1-5-1283704734.html?ssk=d3413c6b12aeb9e72b22b6dd3d69c2aa Eu am acest model de fluence dar am pe culoarea bej si nu mai suport. Am nevoie de schimbator ( nuca ) cu tot cu manson si de maneta de frana de mana cu tot cu manson pe negru. Cat m-ar costa ? Vi le pot da pe ale mele de cul bej. ptr o reducere mica ? Multumesc Ma intereseaza
B2tu 2 Cumpărător, Deva, jud. Hunedoara
Buna ziua, Ma intereseaza pentru Hyundat Elantra AD 2017: Masinii i-a fost smulsa toata bara fata, deci ma intereseaza" Bara fata, supot bara, aripa dreapta, carenaj roata fata dreapta, far dreapta cu lumini de zi LED, rezervor lichid parbriz cu pompita, proiectoare stanga / dreapta, Multumesc frumos.
Cumpărător,
(comentariu retras)
Precup_ma 1 Cumpărător, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Daca mai aveti cotiera de hyundai i30 ma intereseaza culoarea ei,pretul si o poza doua.Eu am o masina din 2011 si sunt curios daca potriveste ?
Cumpărător,
(comentariu retras)
Catalinp96 Cumpărător, Bucuresti
Sunt interesat de achizitionarea unui motor pentru un Hyundai Tucson 4x4 2017, cutie automata: - Cod motor: D4HA - Capacitate: 2.0 litri, Diesel, 136 CP - An: minim 2017 - Poluare: Euro 6 - Stare: complet/gol (fara anexe) Va rog sa ma contactati in cazul in care aveti asa ceva pe stoc. Sunt interesat de motor + km (cu dovada ar fi perfect) si garantie. Multumesc
Sorin74 2 Cumpărător, Blaj, jud. Alba
Buna,ma intereseaza daca aveti 2 chedere pe caroserie (fata)pentru un Hyundai tucson 2019 si un pret va rog.Multumesc
Amazuru Cumpărător, Galati
Lampile/stopurile pe spate cat costa ? Supapa EGR e functionala ?
Marinso2 Cumpărător, Navodari, jud. Constanta
Buna. vreau sa achizitionez o pompa combustibil pt nissan murano z51 2.5 dci din 2010. aveti asa ceva si la ce pret. o zi buna!
Qsguru 2 Cumpărător, Sibiu
Am nevoie de urmatoarele piese pentru Renault Clio 4 2016 combi/hatchback: - Stop dreapta de pe haion (interior), cod 265505796R - Ansamblu stergator (motoras + parghii), 288008961R Le aveti pe stoc si cat costa? Multumesc!
Pagina 1 din 3
Anunțuri publicate recent de LUX DEZMEMBRARI AUTO
Stop dreapta spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Stop dreapta spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 400 lei
Stop dreapta spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Stop dreapta spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 Varianta: Su...
Haion BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Haion BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 1800 lei
Haion BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Haion provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 Varianta: Suv Motorizare: 2.0 d Cod mo...
Broasca usa stanga spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Broasca usa stanga spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 300 lei
Broasca usa stanga spate BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Broasca usa stanga spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 ...
Usa dreapta fata BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Usa dreapta fata BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 1000 lei
Usa dreapta fata BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Usa dreapta fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 Varianta: Suv Mo...
Incuietoare capota BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Incuietoare capota BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 300 lei
Incuietoare capota BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Incuietoare capota provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 Varianta: Su...
Galerie admisie BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d
Galerie admisie BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d 450 lei
Galerie admisie BMW X1 F48 2016 Suv 2.0 d Galerie admisie provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: BMW X1 F48 An: 2016 Varianta: Suv Moto...