1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari AutoTod Savinesti

CIF: 38624745
Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Oferim o garantie de conformitate de 12 luni
Se acordă garanţie comerciala 30 de zile în conformitate cu legislaţia în vigoare. Produsele defecte in perioada de garantie comerciala pot fi returnate insotite de urmatoarele documente:
Copie factura fiscala
Copie de certificatul de inregistrare al autovehicolului sau carte de identitate
Dovada montarii pieselor intr-un service autorizat RAR (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente
-nota de constatare intocmite de persoana care a analizat cazul

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Tod Dezauto Neamt SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0757108863 / 0740642335.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam returul in conditiile in care piesa este intreaga, fara urme de uzura si cu sigiliul intact.

Livrare

Livrare din Savinesti, jud. Neamt prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 17 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Curier rapid - 17 lei pentru un kilogram. +1 leu/kg pentru kilogramele suplimentare.

Contact şi hartă

Adresă: Tarnii, nr. 310, Savinesti , jud. Neamt

0757.108.863

0740.642.335

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari AutoTod Savinesti?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Popescugeorge20 1 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! Mai aveti in stoc motorul de Fabia 1.4 benzina, cod AQW?
Pr Dezautotod 4 Vânzător, reprezentant Dezmembrari AutoTod Savinesti, Savinesti, jud. Neamt
Buna ziua. Momentan nu avem pe stoc,