1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari Roman Horia Autoutilitare

CIF: 34768926
Descriere

Dezmembrez o gama larga de Auto si Utilitare 3.5T


Utilitare....
Vw lt  
Vw crafter
Mercedes sprinter
Mercedes vito
Ford transit
Iveco daily
Peugeot boxer

Auto....
Vw passat b5
Vw passat b6
Vw polo
Vw golf 4
Audi a4
Ford focus
Fiat punto
Mercedes c class
Mercedes e class
Mercedes ml
Seat ibiza
Skoda octavia
Skoda superb

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia tehnica sau comerciala se acorda 30 de zile.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Design Confort Auto Grup SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0737270216.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Roman, jud. Neamt prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Fan curier -30 de lei pentru primul kg plus 1 leu pentru ficare kg suplimentar.
Cargus curier
Dragon Curier

Contact şi hartă

Adresă: Campului, nr. 1, Horia , jud. Neamt

0737.270.216

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari Roman Horia Autoutilitare?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de Dezmembrari Roman Horia Autoutilitare
Maneta stergatoare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5
Maneta stergatoare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi
Maneta stergatoare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi Maneta stergatoare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Crafter An: ...
Maneta semnalizare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5
Maneta semnalizare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi
Maneta semnalizare Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi Maneta semnalizare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Crafter An: ...
Bloc lumini Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi
Bloc lumini Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi
Bloc lumini Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi Bloc lumini provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Crafter An: 2008 Varianta:...
Motoras stergator Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5t
Motoras stergator Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi
Motoras stergator Volkswagen Crafter 2008 Lwb 2.5tdi Motoras stergator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Crafter An: 20...
Toba intermediara Volkswagen Passat B5 2005 Berlin
Toba intermediara Volkswagen Passat B5 2005 Berlina 1.9tdi
Toba intermediara Volkswagen Passat B5 2005 Berlina 1.9tdi Toba intermediara provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Passat B...
Toba esapament finala Volkswagen Passat B5 2005 Be
Toba esapament finala Volkswagen Passat B5 2005 Berlina 1.9tdi
Toba esapament finala Volkswagen Passat B5 2005 Berlina 1.9tdi Toba esapament finala provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen ...